Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
И днес ли няма да има хаштаг на епизода?

# 286
Има, ето го. "Любовта победи"?

# 287
Хаштагът на епизода тази вечер е:
#aşkkazandi
.... но е от ФОКС, нашите хора "заспаха" ... Wink

...
Засега ФОКС в Ютуб е перфектен Hands Plus1

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 18:12 от mi_si

# 288
  • София
Това е същата снимка, която е сложена в рамка на бюрото.

# 289
За 20 мин. 90К - никак не е зле Wink

# 290
Днес се гони цел 2 милиона. Ако 2 не можем, да не си го мерим за 8. Satisfied

# 291
135К , може и да стигнем 2М, нали правим репетиции за рекорда Wink

# 292
# 293
Обявени са най -популярните двойки на SOMERA за седмицата Wink
И отново нашите са № 1 Trophy

и според Адба Бамби е на Първо място

256К

# 294
Да обобщим:

На 18 ги чакаме в Ливан, евентуално и Башак.
Утре ще се събере екипа за последно.
Керем писа, че днес ще публикува снимки от Vogue.
Хаштагът го избра фендома.
Сериала и Фокс подкрепят тази вечер кампанията, в която участва Ханде.

Най-красивата Sparkling Heart

# 295
369К
От бразилките с гугъл:
"Ханде доста изтощава Керем, доста е отслабнал и е уморен, явно работят за наследник. Нашата красавица с всеки следващ ден става все по-неотразима и блестяща, личи си , че е много влюбена и щастлива. А сега като ще е няколко месеца в почивка направо му изсмуква силите. Карай, Керем не се оплаква"

Sparkling Heart

# 296
Много се надявам, бразилските предсказания да се окажат верни. Satisfied

Youtube как е ?

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 20:08 от midnight__sun

# 297
  • Кърджали
Момичета, по време на серията няма да мога да се включвам активно. Булсатком цял ден ме държат без Интернет и щемгледам от мобилният на телефона. Което автоматично чрави гледането и писането една-две идеи по бавно и изнервящо. Затова ще се включвам от време на време само с коментар
А на всичкото отгпре имсъм настинала нешо, и най-лошият вариант ми е да гледаю новста серия от тоалетната... Ужас... Ама натам вървят нещат
Вече другата седмица сенадявам да нямам никакви пречки, че ми етъпо като изпускам купона.

# 298
  • София
Все се надявам, след като свършат снимките по сериала, двамата да се отдадат на една по-дълга почивка. Сигурна съм, че Керем ще възвърне сили и след месец ще изглежда абсолютно по друг начин. Много е уморително цяла година да снимат по 10 часа всеки ден. Снимат и реклами. Е, разбира се има и нощни дежурства, които допълнително изсмукват силите на Керем. Интересно обаче, защо това не се отразява на Ханде. Точно обратното. Сякаш на нея и действа тонизиращо. Като допинг.  Това момиче, явно е попаднало на подходящият човек. Докато беше с Мурат не забелязвах да има някаква промяна. Ходеше като придатък до него. Беше сериозна, замислена. Рядко усмивката се появяваше на лицето й. Май ще излезе, че Керем си е мъж та дрънка. А той си го каза, че ако има любима, всеки ден ще е Денят на влюбените. Ние какво сме се закахърили за Керемчик. Може на него пък да му харесва така. Не е важно да намериш човека, с когото искаш да живееш, важното е да намериш този човек, без когото не можеш да живееш.
Дано двамата да са намерили второто.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт