Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
В грешка съм значи, Емина не се е развела по време на сериала. Много ми беше симпатична, но след като приключи участието й започнах да гледам все по-рядко и накрая съвсем не издържах.

# 271
Ще липсваме на Фокс Wink

# 272
Втората песен на Башак за сериала мина доста вяло. Бях е забравила, но мисля да ви я припомня и на вас.

# 273
# 274
  • Кърджали
Песента така пасва на втория сезон, а те така и не я промотираха...
Жалко. А е хубава

Аз това лято забих на песента от "Приказка на острова",  нацелиха в десятката с избор на песен. Все ми е в ума, тананикам си я, слушам я. Едно лятно настроение, едно желание да изживееш любов.
Хайде, да ви я пусна за музикален поздрав. Тъкмо повод да я чуя още веднъж.

Бурай - Двойна дъга - https://ok.ru/video/2446595132131

# 275
Ааз да ви пусна песента от финала на първи сезон

# 276
Ааз да ви пусна песента от финала на първи сезон

Понеже се е видяло, че днес ще съм най-активна в темата и да си кажа. SatisfiedНе съм я спирала откакто я пуснаха в последният епизод на първи сезон. Няма ден, в който да не съм я слушала. И днес не е изключение. Simple Smile

А тази, само Анъл я промотира, когато излезе. Днес въртя плейлиста ми за сериала и се присетих за нея.

# 277
  • Кърджали
А.... Тази очаквах да я пуснат в серала като я пусна Анъл, но не би. А е свежа, весела и пасваща

# 278
Wink
"Последна сцена на Керем като Серкан Болат"

Wink

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 16:33 от mi_si

# 279
# 280
  • София
Хич не е минала вяло, аз я харесвам повече от първата и я слушам много често. Flowers Cherries
Втората песен на Башак за сериала мина доста вяло. Бях е забравила, но мисля да ви я припомня и на вас.

# 281
Днес Ханде не е имала снимки, само Керем. Най-вероятно няма да има лайф преди епизода. Утре целият екип ще вечерят заедно, както в началото на сезона, тогава ще очаквам да се включат като за последно.🤞😁

Много интересна дискусия сте заформили за бъдещи партньори на Ханде и Керем. Смятам, че една драма с Неслихан и Керем ще избие рибата. И двамата много ги бива в тъжните сцени и пресъздават емоциите на героите си по невероятен начин. За Ханде май не се сещам за никого. Всъщност може би с Ураз Кайгълароолу ми допадат като двойка. Много ми хареса участието му в "Дъщерята на посланика" и по мое мнение е много талантлив.
Обаче не знам как ще свикна да гледам Ханде и Керем с други партньори. Сигурно първоначално ще ми е много странно, все пак толкова време бяха двойка в сериала, а и в реала вече де, та съм свикнала да ги виждам заедно.

# 282
  • София
Още ли нямаме хаштаг за епизода довечера? Не е ли време да го пускат? Даже са закъсняли малко, ми се струва… Thinking

# 283
Само за две връзки на Ханде ли се знае, че тя за крехката си възраст е била твърде постоянна. Личния живот на човека не е основен фактор, по който да го преценяваш, но това определено я издига в очите ми.
Не е като да се пише примерно, че веднъж на няколко месеца сменя някой въздърт богаташ с друг...

Мда... Евала на Ханде... Самичка се издържа, самичка си купи жилище, не се мята от врат на врат, за да търси популярност и материална изгода.. Вероятно и това е пленило мъжа с фамилия Бурсин... Ханде сама се справя с всичко, но винаги е нужен и един Керем, който да свети като слънце около нея и да отразява блясъка й...  Nature Sun With Face  Sparkling Heart

# 284
🌺Много сладки поздравчета днес! И на мен ми харесват всички, а Двойната дъга си ми е за добро утро, откакто я пуснаха!🌈🌈

Общи условия

Активация на акаунт