Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 291
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ами това е, Линде, различни очи различно гледат! Знам, че и на Фили е любимка Неслихан, не искам да споря. Уважамвам феновете на актьорите и актьорите. Не искам да мерим награди. Не съм се интересувала, но Туба също е печелила много престижни награди! Просто си казах мнението! 😉😘
Edit: браво за поредното първо място. "Почукай на вратата ми" и той се оказа отбор мечта. Simple Smile

# 256
  • София
Снощи Тони писа, че иска някой сексапилен мачо като Микеле Мороне за партньор на Ханде в следващия й проект. Веднага се сетих за Екин Мерт. За мен той е турският Микеле Мороне отвсякъде. Wink

За незнапознатите - Ханде е имала тригодишна връзка с Екин Мерт преди Мурат Далкълъч.

Така че не знам колко е подходящ, но реших да споделя, защото приликата му с Микеле е огромна по мое мнение. Wink

# 257
Бро, снощи си мислех за Екин като партньор на Ханде в следващ проект, но викам да не намесвам стари истории. Симпатяга ми е.

Той след Ханде имаше връзка и с Мелиса Дьонгел. Тези, които следят темата предполагам знаят. Simple Smile

# 258
  • София
БРО, тъкмо щях да го напиша. Не ми се вярва Ханде да приеме да играе заедно с Екин. Макар, че съм чела, че те са се разделили приятелски.

Днес феновете са настроени носталгично, покрай последните сцени, които снимат нашите.  

# 259
Този Екин и на мен ми е симпатичен. Абе, много шавлива ще излезе тази Ханде - и с Толгахан да имали връзка, май. 🙃 Или са били само партньори.
Откакто гледам дизита си имам любими турски думи! Ще ги изпиша на български, обаче че не съм сигурна в правописа им на турски: Харика! Ойле ми! Ойле! Баялдъм! Ашк! Ашкъм! Аманъм! Wink Бидатка, бидатка! ... и още има, сега не се сещам.

# 260
  • София
Екин Мерт и мен ме кефи. Симпатяга е. Но да не намесваме стари истории, прави сте. С Толгахан не са имали връзка. По онова време май вече е бил с настоящата си съпруга от албански произход. Но Толгахан е имал връзка със Серенай и с още една актриса, негова екранна партньорка. Разликата между известните личности и нас е, че нашият личен живот си остава неприкосновен. Популярните хора нямат този лукс, за съжаление. Пак да кажа - живи и здрави да са Ханде и Керем, винаги заедно, винаги щастливи. Друго не искам. Simple Smile

Ели, не съм съгласна, че Ханде е “шавлива”. Знае се само за две нейни връзки и то продължили с години. Това какво ви говори? Ако не беше Ханде Ерчел, а обикновено момиче никой нямаше да знае колко гаджета е имала. В крайна сметка млада е, красива, успешна, търси щастието си. Ще бъде с толкова, с колкото иска. Не всички се женим за първата ни любов. Wink

И аз съм настроена носталгично, но се държа. Особено днес съм в добро настроение, защото ще имаме епизод и ни предстои сватба. Heart

# 261
Ново:

С Гугъл преводач от арабски - инфото е от Тик-ток
„Ханде и Керем ще присъстват на церемонията на Murex D'Or, която ще се проведе на 18 август.
Те дори преместиха снимките на последния епизод за да могат да дойдат на церемонията. По принцип между 12 и 13 еп. трябваше да имат 2-3 дни почивка. Но за да успеят да дойдат по-рано екипът изместиха снимките. В момента се водят преговори с Башак, също да присъства и да изпее песента посветена на сериала.”

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 14:12 от mi_si

# 262
  • София
Сарп (Ердем) се сбогува с АртЛайф. Cry

Линк > https://instagram.com/stories/sarpbozkurt/2637889462885820170?ut … _medium=copy_link

# 263
Само за две връзки на Ханде ли се знае, че тя за крехката си възраст е била твърде постоянна. Личния живот на човека не е основен фактор, по който да го преценяваш, но това определено я издига в очите ми.
Не е като да се пише примерно, че веднъж на няколко месеца сменя някой въздърт богаташ с друг...

Тук съм чела , че Екин Мерт е имал връзка и с Мелиса. Излиза, че от приятелките в сериала само с Елчин не се е забърквало някое от бившите гаджета на Ханде. Joy

Слънце, пак се сетих за онова, което каза: да не се смесват старите плодове и зеленчуци. Няма да стане... Те и без това отдавна са изгнили, нетрайни продукти са това Joy

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 15:32 от Margarita N.

# 264
Е, това "шавлива" беше с намигване. 🙂 По друг начин ще се изразя - спрягали са я с почти всички екранни партньори за интимни отношения. Знам, че с Бурак и Толга ли беше( един синеочко) явно доста са ги обсъждали, та са опровергавали официално информацията. Макар че, това май се случва почти на всички екранни двойки в турските дизита, пък те са продуктивни и бройката набъбва. 🙂

# 265
За Екин и Ханде не знам доколко са останали приятели. Чела съм, че го е оставила и е започнала връзка с негов приятел. Мехмет Динчерлер се казва, който в момента въртял любов с Хадисе. Пишат, че не са се задържали дълго, няколко месеца. А преди Eкин с Бурак Сердар. Някоя беше сложила снимки преди време, но не съм запозната. Не съм се интересувала задълбочено от връзките й отпреди 6-7 години.

Ето го Мехмет.
https://www.instagram.com/mehmetdnc/

# 266
Ели, по стара традиция необвързаните в реала минават през това Joy Демек почти всички екранни двойки ги броят за такива и извън снимачната площадка. През последните години направо получих алергия към подобни новини и ги подминавам. Joy

За Толгахан щях да казвам. Доколко е вярно е спорен въпрос. В сериала Сезони на лалето, който се състои от няколко сезона си е партнирал с три колежки и уж не устоял на никоя от тях Joy. Едната е Емина Сандал, омъжена ли била, а впоследствие да се е развела - за нея не е потвърдено, но според клюките имали вземане-даване. После СС. Били са заедно, но дали връзката им е била продължителна нямам представа... Третата също с инициали СС - Селен Сойдер. Ами палавник Joy

# 267
Много харесвах Лале Деври, докато участваше Емина. Тя излезе още в първите епизоди. Като причина беше, че снимките по-серила са много интензивни и вземат цялото и време. Говореше се за претоварване и здравословни проблеми. Тя е сръбкиня, певица и по онова време пътуваше, кариера в две държави гонеше. С Толгахан си паснаха, но рано се отказа от сериала. Спрягаха ги за потенциална двойка, но дотам. След това го зарязах, без нея не ми се гледаше. По онова време беше омъжена за Мустафа Сандал, но се разведоха през 2018. Имат двама сина.

# 268
Здравейте снимки от сега

# 269
  • София
Ханде е една от малкото артистки, които не са преспивали с всеки екранен партньор. Ако за нея се казва, че е "шавлива", какво да кажем за други. Като започнем от Серенай, през Демет Йоздемир и т.н. Може всичко да пишат, но официално тя има 2 дълги връзки преди Керем. Дори в интернет пространството се въртят снимки само с посочените по-долу нейни гаджета.

Цитат
Биография
Ханде Ерчел е родена в Бандърма, Балъкесир. Учи изобразително изкуство в Университета за изкуства „Mimar Sinan“. Има по-голяма сестра Гамзе (29), също завършила изобразително изкуство, с която често правят изложби.
В края на 2014 Ханде започва връзка с актьора Екин Мерт Даймаз, но през февруари 2017 двойката се раздели. През 2018 г. започва нова връзка с известния турски певец Мурат Далкълъч, но се разделят пролетта на 2020.
През месец април 2021г. с Керем Бюрсин обявяват официално връзката си, която до ден днешен имат заедно. Те си партнират в сериала "Почукай на вратата ми", а през месец април, двамата заедно си направиха дълга ваканция на Малдиви, заедно със семейството на Гамзе (сестрата на Ханде).

Общи условия

Активация на акаунт