Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да, и аз питам къде остана холдингът в цялата схема? Пък и Серкан Болат сега без нищо ли е? Не разбирам. Нали и Айдан, и Кемал са богати. Родители са му. Еда също има наследство, а и работи. И двамата са известни архитекти и т.н. Ще се оправят. Струва ми се преувеличена цялата история. Трябва да изгледам епизода с превод, за да разбера по-добре.

# 391
  • София
А защо не продаде холдинга?
Плътна мъгла ми е...
Остави Арт Лайф на Енгин и Пърл...
А 45% на Еда - нарде са?...
Може би е продал акциите на: - италианците...
                                                          - Дениз...
Добре, че първата част беше богата на целувки и прегръдки...но после фалитът се разля обилно...

Гласувах 25 пъти за Керем...но явно някоя фенка на Енгин е по-активна от мен...

Серкан каза, че е продал всичко, което му принадлежи...

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 08:40 от Gugutka52

# 392
Как така тази могъща фирма, с чийто пари Сакан построи Университет по архитектура се сгромоляса изведнъж. Те нямат ли адвокати, счетоводители не гледат ли отчетите че  фирмата затъва Май не са го изпипали както трябва. Аз мисля че акциите са купени от Кемал

# 393
Айше, малко се изложи накрая, не го  е измислила много достоверно

# 394
Скрит текст:
А защо не продаде холдинга?
Плътна мъгла ми е...
Остави Арт Лайф на Енгин и Пърл...
А 45% на Еда - нарде са?...
Може би е продал акциите на: - италианците...
                                                          - Дениз...
Добре, че първата част беше богата на целувки и прегръдки...но после фалитът се разля обилно...

Гласувах 25 пъти за Керем...но явно някоя фенка на Енгин е по-активна от мен...

Фендома е зает сега да гледа и туитва. Утре ще го минем. Simple Smile

#aşkkazandı
875 хил. туита

# 395
Прекалиха с тези преувеличени бизнес проблеми , за това на мен само в началото ми хареса епизода , после бозЪ , сори

Хайде лека

# 396
  • София
С туитовете нещо бавно вървим. Далеч са 2-та милиона. Фендомът нещо е извън форма. С това темпо не знам как ще гоним 8 милиона…

Не искам да коментирам епизода, преди да го гледам с превод. Частта са фалита на фирмата имам предвид. Не вярвам Айше да го съшие с бели конци. Тя си изпипва нещата.

Фили, според мен идеята на тази сюжетна линия е да покаже, че Серкан се е променил наистина. Че за него семейството, любимата жена са по-важни от работата. Че вече не е онзи безчувствен робот. Wink

# 397
  • Кърджали
И на мен ми е малко недоизмислено с този финансов проблем. И при налипието на холдинга, дето го прстиха в десета глуха.

За акциите на Еда - навремето когато са се разделили, Серкан ги е купил от нея (Сега Еда му каза че не е докоснала парите и е готпва да му ги даде, но той отказа, щом ги е пазила за Кираз, за Кираз са си били).

Докато чакам фрага гледам сцени от началото на серията. Тази с подкрепата за Асоциацията за живот без рак ме разплака (мама почин от тази болест), разговора баща - син ме трогна, а обсмемието на Серкан ме разтопи. Определено първата половин на серията беше много по-добра.

# 398
Много са сладки Gift Heart Реал - Сериал Gift Heart

За да подобрят връзката баща-син, Серкан си е продал акциите на Кемал (Според Туитър)

# 399
  • София
Абсолютно вярвам, че има смисъл в цялата тази история. Не е за запълване на епизодите. Айше от самото начало знаеше с колко серии разполага и си е измислила нещата. Сигурна съм, че в следващия епизод още ще разберем всичко. Wink

# 400
# 401
  • София
Момичета ние гледаме в момента по картинки. Нека го преведат и тогава ще се изясни.
Сега се наслаждавайте на тези двама вълшебници. Така ми разтапят душата. Те не играят роля, те са истинските ХанКер
.

# 402
  • София
по моите сметки, това е 9-ти епизод на втори сезон, т.е. Дениз трябва да изчезне...

наистина най-доброто е Кемал да е изкупил всичко от сина си...

# 403
Добре тръгна епизода, но малко се поуляха накрая с това криене от Серкан. Никой друг няма да намери по-добро решение за спасение на фирмата от него, но сценарийни решения. Stuck Out Tongue Closed Eyes

#aşkkazandı
908 хил. туита

# 404
  • София
Много ми хареса тази сцена, в която Еда и Кираз хапеха Серкан по бузите. Чакам да я пуснат на гифче. Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт