Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
С туитовете нещо бавно вървим. Далеч са 2-та милиона. Фендомът нещо е извън форма. С това темпо не знам как ще гоним 8 милиона…

Не искам да коментирам епизода, преди да го гледам с превод. Частта са фалита на фирмата имам предвид. Не вярвам Айше да го съшие с бели конци. Тя си изпипва нещата.

Фили, според мен идеята на тази сюжетна линия е да покаже, че Серкан се е променил наистина. Че за него семейството, любимата жена са по-важни от работата. Че вече не е онзи безчувствен робот. Wink
Знам ,че е така - този път да не бъде робот отдаден на работата  , но не е измислено добре . Развалиха хубавия епизод
А и Кемал , нали е съдружник , би трябвало да има и той проблеми , не е логично той да купи акциите  . Иначе много тъпо Айдан да си продава бижутата и т.н проблеми ...

# 406
Trophy

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 00:26 от midnight__sun

# 407
Ето го и фрага:

и от продуцентите :

# 408
  • София
във фрага накрая Еда обеща на Серкан подарък-изненада...идват серканчовците...

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 08:39 от Gugutka52

# 409
Май Еда е бременнааа... 🤰

# 410
  • София
На мен епизодът ми хареса. Не ми хареса това, че криеха от него и трябваше да научи от Кираз. Но пак ще кажа - искам да го гледам с превод, преди да се изказвам крайно. Доста често, след като гледам серията с превод, мнението ми се променя, затова. Simple Smile

# 411
И аз съм тук, но не успях да пиша по-рано.
Епизодът ми хареса, но ще изчакам и аз превода Simple Smile
Фрагът също много ми хареса, като гледам усмивката на Еда накрая и как заспива през цялото време май наистина изненадата е това, което всички чакаме Heart

# 412
# 413
  • Кърджали
Я, аз дето разбирам всичко, нищо не разбрах. Наистина се надявам Айше да го е исмислила добре и в сшедващите серии да се случи нещо хубаво за Серкан с Артлайф. Не, не мога да приема да загуби Артлайф. Хубаво, избра любовта, но какво...Тц...
Поне явно засега в замяна на Артлайф ще полупи възможността да се порадва на бреюенна Еда. Те па кога се сдобриха, тя кога забременя, та кога разбра...

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 00:34 от Aлекcандрa

# 414
# 415
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2544383756812

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 00:43 от ally.yor

# 416
  • Кърджали
Кемал беше съдружник на проекта с Дениз за яхтеното пристанище.Не на този в Катар. Финансовите проблеми н Артлайф не го засегнаха него. Но явно няма възможността да извади такава сума пари за да спаси фирмата.
Интересно, кой ли е купил акциите...
Бабата не ми се вярва (макар че е добре). Айше и преди хич не я включваше в сметките си за поява, и сега не се споменава изобщо. Серкан не знам как би се самонавил да се обади мда каже - имам проблем, купете акциите ми. Да и тези които навремето купих от внучката ви.
Добре де, Еда имаше акции от холдинга, не от Артлайф. Ако Серкан е продал акциите си от холдинга, зашо се оттргля и от фирмата си (тя беше нещо като дъщерна, но и независима). Тука яко се оплетоха...
Май само ние зрителите помним че имаше холдинг Артлайф и архитектурно бюро Артлайф. Д, и в двете имаше Болат, но бяха отделни.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 00:47 от Aлекcандрa

# 417
Ханде и Керем играят толкова истински... Не само сватбата, но и начина, по който му казва, че е бременна в края на фрага. Личи си, че са много влюбени и само мога да си представя колко искрено щастливи и какви невероятни родители ще бъдат, когато това им се случи в реалния живот HeartHeart

# 418
Благодаря за преводите и компанията момичета. Simple Smile Flowers Hibiscus

#aşkkazandı
1,03 млн. туита

Лека нощ! Nature Sparkler

# 419
  • София
Извинявам се, но се замислих, като видях това клипче… Ханде е много пластична. Разбирам защо Керем има такъв измъчен вид. Той е цар на скейтборда, но в танците никакъв го няма, затова съдя, че е дърво и по отношение на йогата. Та… наваксва, горкият. Взима извънредни уроци. По цели нощи шпагати с Ханде упражняват. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtube.com/shorts/vZ0LNiO1q9Q?feature=share

Лека нощ! Nature Stars
Благодаря ви за компанията и за преводите.

Общи условия

Активация на акаунт