Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции

# 421

Благодаря , благодаря , благодаря Heart

# 422
Laughing

Благодаря , благодаря , благодаря Heart

Интересно .....Как /ли/ стават бебетата ?!?!?!?!:laughing:

# 423
Добро утро Heart
Не съм гледала все още епизода от снощи, но този фрагман ми напомни на едно умозаключение от дъщеря ми, когато беше на 4г. - "когато ядеш много ти се получава бебе" Joy Така че съветваме Еда да хапва повечко Joy

# 424
Минавам и заминавам... снощи късно изгледах епизода. С изключение на началото, друго не ме впечатли.  Личи си умората в актьорите и сякаш Айше Кутлу е зациклила. Повечето от действията ми беше да мине времето.

# 425
Минавам и заминавам... снощи късно изгледах епизода. С изключение на началото, друго не ме впечатли.  Личи си умората в актьорите и сякаш Айше Кутлу е зациклила. Повечето от действията ми беше да мине времето.

Подкрепям! Не знам за останалите, но на Керем толкова много му личи, че вече е уморен и някак си нехайно играе... Май взе да му става скучновато... Ханде все още удържа фронта, но тя по принцип си е доста упорита и праволинейна в работата си... За Керем този проект вече е част от филмографията му, но ще бъде паметен за него... Защото този сериал му предложи един изключителен бонус... Срещата му с Ханде...

# 426
Здравейте, момичета! След снощната серия започва много да ми допада идеята на Бърборанка Керем и Неслихан да направят проект! Наистина ми е трудно да го гледам така Керем - идват ми странни мисли в главата за болестно състояние, ако искаха да направят драма с регресия на болестта на Серкан щеше да им се получи! Не ми е ок вайба на Керем, освен ако не е подготовка за следваща роля!
Сватбата и купона след това с тези солетки и парти хапки ми напомниха за детски рожден ден. Flushed

# 427
Рейтингът неофициално:
Total’de 3,06 reytingle 3.
AB’de 1,69 reytingle 5.
ABC1’de 2,68 reytingle 3.oldu.

и официално:

Ето и конкуренцията:

# 428
  • Кърджали
Аз умора или нежелание не забелязвам. Достатъчно професионалисти са, за да не си позволят такива неща. Друг е въпроса че след сватбата той нямаше какво толкова да играе - ама защо жена ми изведнъж стана скръндза.
Не знам, ще видим какво ще последва в следващите серии. Щото ако идеята е да загуби фирмата си за да има Еда, семейството и нейните сбъднати мечти - не ми харесва съвсем. Но ако после успее да си върне фирмата сам или с помощта на Еда, даже основно с помощта на Еда - добре. Тогава и двамата ще са направили по нещо много силно за другият - силата на любовта

# 429
Той доста се е повишил от миналата седмица

# 430
  • София
Привет момичета. Лек и спорен летен ден!

Още съм под впечатлението от снощната серия. Настроила съм се позитивно. Остават ни само 4 епизода. Няма да задълбаваме в това да търсим кусури. Снощи аз се насладих на двамата ни омайници. Толкова бяха красиви, такава любов излъчваха, че въобще не ми остана време да се вглеждам в дребните детайли. Проблемите на фирмата въобще не ме вълнуваха,  за мен бяха на второ място. Знам, че накрая всичко ще се подреди. Но тези двамата, няма скоро да ги видим заедно на екрана. Затова с отворени очи снощи попивах всяка тяхна целувка, всеки жест и поглед. Искам да ги запомня, защото когато сериала приключи ще ми липсват. Снимките и информацията от тях драстично ще намалее. Няма да имаме това изобилие. Ще чакаме и ще се радваме на всяка пусната снимка.

Това не бяха Еда и Серкан, това са Ханде и Керем. Това им идва от душите.

# 431
Според вас за награждаването в сряда дали няма да си промени прическата и да я махне тази брада, нали вече няма да играе образа на Серкан?

Във фейсбук някакво момиче е споделило информация от чуждата преса, че Ханде и Керем имат резервация за хотел в Бейрут още от понеделник. Щели да останат в Ливан няколко дни. Опитах се да го публикувам тук, но не съм добра с техниката и не успявам.

# 432
Тази седмица слабичко Wink
Trophy

... но накрая е важен крайният резултат - 8М и Световен рекорд Wink
Ханде е номинирана за наградите на GLOBAL NUBIA AWARDS 2021

можем да и дадем по един глас от тук:
https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/

# 433
Здравейте момичета!
Мисля че рейтинга на епизода от снощи е добър. Има покачване.
Колко щеше да е хубаво ако удължат сериала с още някой и друг епизод тъкмо взе да става още по-интересен.

# 434
  • Кърджали
За косата хич и не се надявам. Колко повтаряше, че това е негово желание иначе ако питат другите веднага ще се появи някой с ножица. За брадата - не знам... Аз го свикнах, пък и неговата не е чак толкова голяма, че да ме дразни...

Общи условия

Активация на акаунт