Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Нов рекламен видеоклип на Kерем за „Lipton Ice Tea Turkey“

Wink

Елчин в Instagram story „Първа групова снимка"

и рейтингът на СОМЕРА:

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 11:03 от mi_si

# 436
  • София
Flowers Cherries Здравейте, черешки! Flowers Cherries

Вълненията след снощния епизод все още ме държат. Станахме свидетели на една дълго чакана сватба. Много ми хареса това, че Серкан реши да организира всичко. Предложението, сватбата, медения месец. Всичко беше по негова инициатива и изненада за Еда. Сватбата не беше пищна и претенциозна, но беше истински и съкровен момент за Еда и Серкан. Според мен такава сватба повече им отива към днешна дата. С близките им до тях, без излишни гости, пози, претенции. Казаха си “да”, имаха красив първи сватбен танц, небрежно, но емоционално тържество в тесен кръг и семейна обстановка. Хареса ми! Много ми хареса сватбата! Останалата част от епизода не искам да коментирам преди да съм гледала с превод. Simple Smile

Керем не ми изглежда вял в играта си. Според мен външният му вид ви кара да си мислите, че е изморен. Тази коса, така силно опъната назад, брадата, това, че е отслабнал, освен това е много бял. До Ханде особено стои като немски турист. А тя - като мулатка. Наистина този външен вид го кара да изглежда състарен. Не вярвам да отреже косата си, той си я харесва така. Но може да скъси брадата след края на сериала. Ще видим. Wink

Умората на актьорите може и да я има, но не я усещам в играта им. Напротив. Точно обратното. Виждам едни хора, които се раздават като за последно, напълно са се сляли с образите си, играят със сърце и душа. Този екип наистина се забавлява заедно. Сигурна съм, че всички те обичат този проект и също като на нас много ще им липсва занапред. Heart

Айше пък съвсем не смятам, че е зациклила. Както снощи писах, тя знаеше броя на епизодите от самото начало и според мен си е пресметнала всичко. Ситуацията с АртЛайф не е просто за запълване на епизодите. При Айше има много символика и нищо не се случва без причина. Така че да почакаме и да видим. Остават ни още 4 епизода… Heart Eyes

Сългасна съм с Линдето, че надали скоро ще видим Ханде и Керем отново заедно на екран. Въпреки че кой знае?! Затова сега им се радвам като за последно. Наслаждавам се на всяка сцена, на всеки поглед, жест и дума. Толкова са красиви, толкова влюбени. Еда, Серкан и Кираз са моята сбъдната мечта. Много се радвам, че имаме втори сезон и то с такъв сценарий. Revolving Hearts

Animal Bee Ползотворен ден ви желая! Animal Bee

# 437
Знаете ли момичета докато си мисля сега и разгледаждам какво сте писали от вчера ми идва на мисълта да не би пък тайния купувач на акциите които е продал Серкан да ги е продал на Джерен , нали и тя  е богата има наследство от баща си,  адвокат е. Сценаристите дали няма да ни изненадат в последните епизоди и да съберат екипа  на цяло за да завърши сериала както и започна. Това просто ми хрумна на идея.

# 438
  • Кърджали
Мелиса /Джерен/ играе в друг сериал - няма как да се появи. Снощи споменаха Фифи и Джерен, но до толкова....
Но съм почти убедена че накрая всеки от тях двамата ще си има и семейство и любимата работа. Серкан по един или друг начин ще си върне Артлайф.

Според мен, не трябва да се бърза да се събират в един проект все още Керем и Ханде. Емоцията, която създадоха тук, ще е още прясна и хората съзнателно или не, ще  очакват едва ли не същото. А като е различно - разочарова, като повтаря - отегчава. Затова по - добре да мине време.
Че ще останат емблематична двойка  - ще останат.

# 439
Днес е последният ден на снимачната площадка и в момента снимат в къщата на сем. Болат

# 440
  • София
Да… Алекс е права, за съжаление. Ханде и Керем не бива да бързат отново да снимат заедно. Вярно е, че създават фурор около себе си, че Серкан и Еда ще останат емблематична двойка, но е рано за нов общ проект. Дори да има такъв след години, трябва да е добре обмислен, да е нещо напълно различно. Може би игрален филм или мини сериал за платформите. Успокоява ме това, че Ханде е решила да си даде почивка. Да се осъвършенства, да завърши образованието си. Керем от своя страна има собствен бизнес и съм сигурна, че не му липсват идеи. Според мен и двамата трябва добре да обмислят следващите си проекти, да се възполват от популярността си сега по възможно най-добрия начин. Този сериал ги изстреля в извънземна орбита. В момента са на гребена на вълната, както се казва. Затова трябва да изчакат страстите да утихнат, преди да се впуснат в нови приключения. Хората няма да забравят Серкан Болат и Еда Йълдъз. Този сериал ще се гледа и ще се помни дори след години. Ето защо трябва да мине подобаващо време преди следващите им проекти. Тези роли в момента са им хем стъпалото към световния успех и слава, хем могат да бъдат спънка, защото хората ще търсят тази химия със следващите им екранни партньори, този вайб, тази харизма на Серкан Болат и тази нежност на Еда Йълдъз. Затова им желая много професионални успехи и в бъдеще, да вземат правилните решения, да бъдат много щастливи! Heart

# 441
Привет!🤗Вчера, за жалост, нямах възможност да гледам серията. Видях само някой откъси от сцени, доста целувки е имало.😁 Горе-долу съм наясно какво се е случило, но ще изгледам епизода, когато имам време и тогава ще споделя мнението си. Радвам се, че най-накрая Еда и Серкан се ожениха, след толкова трудности.🥳

Нова актриса влиза в сериала. Казва се Парла Шенол и ще участва в 2 епизода. Някои фенове предполагат, че ще  е бабата на Серкан, т.е майката на Кемал и че може тя да е купила акциите. Ако е така, се надявам да не е Семиха 2.😂

# 442
  • Кърджали
Аман от баби.... Че в турските сериали са едни ужасни... Аман от баби...

ИСкам да преведа цялата серия сватбени клипчета и тогава ще ги пусна. Да я има цялата емоция...

# 443
  • София
Майката на Кемал нали е била икономка на семейството на Айдан навремето и беше откаднала някакви бижута, заради което Кемал се е покрил?! Мисълта ми е, че не се ли предполага да е бедна?? Grinning Откъде пари да купи толкоз акции?! Ще видим де. Вярвам в Айше и в това, че добре го е измислила. Simple Smile

# 444
Flowers HibiscusДобър и хубав ден и от мен, вълнуващи се момичета!
Остават още 4 епизода и всичко ще е много сгъстено и динамично в сценария. Всичко ще ни разкаже Айше Кутлу, а нашите любимци ще ни зарадват на макс.
Revolving HeartsЗа реалния им живот, аз имам своите предположения/мечти, но да ги споделя. Керем и Ханде са видимо много влюбени и да на гребена на вълната наречена слава и популярност, но и двамата са много земни хора и за това мисля, че ще обърнат повече внимание на личния си живот, т.е. мислят за семейство и деца. Това и показват във филма ... Ханде иска нещо като Мави, а Керем не веднъж е споменавал, че иска деца. Може би, някои от вас ще си кажат "айде почна се ...". Това е моето предчувствие, а то рядко ме лъже. Може би, ще затихне и тяхната активност в социалните мрежи, но филма за тях е вид училище за живота. Желая им от сърце и душа много любов, създаване на хармонично семейство и реализация на мечтите им. Ние ще им се радваме ...Animal Whale
Както винаги имам да ви казвам още ... Предчувствието ми е подклаждано от начина по който, сдържаната на пръв поглед Ханде организира незабравим рожден ден на Керем, даже се договори с майка му. Това се прави от жена която обича и се е доверила за бъдещето си точно на този мъж Керем Бюрсин. Айде пак се олях...

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 13:27 от Yassy_N

# 445
Привет, Феи! ❤

Благодаря ви за всичко споделено. Когато намеря време и грабвам телефона, задължително ви чета. Носи ми голямо удоволствие.

Финалът е много близо, но знаем, че всяко начало има своя край. Ще ми е много мъчно, но се надявам ХанКер да не ни оставят дълго време без снимки и сторита, че много ще ми се затъжат.
Заслужават истинска почивка, защото изминалата година беше страшно динамична за тях двамата. С интерес ще следя кариерите им пт тук насетне и им желая всичко най - добро. 🙏

На мен Керем не ми изглежда състарен,ами напротив. По- хубав ми е от първи сезон. Аз не харесвам чак толкова напомпани мъже, а той в началото беше такъв и някак си изглеждаше по- нисък, отколкото е в действителност. В чудна форма са и двамата, Ханде сияе. Но определено една почивка ще им се отрази много добре.

С кой бих искала да си партнира Ханде - с Къванч Т., с Бурак Йо. и май за друг не се сещам.
А Керем ще ми е интересно да го видя с Фахрие Е., с Берен С. и до там стигнах май. 😂

Почукай на вратата ми според мен се превърна в любим проект и на двама им, защото ги събра. Сещам се за Чучулигата и Бурак и Фахрие. ХанКер ми носят по- силна емоция дори.

С нетърпение очаквам развръзката на любимата ни приказка.
Хубав ден! ❤

# 446
  • София
Хей, Ирина,
отдавна не си се разписвала тук. Липсваха ми твоите позитивни коментари. Както се изразяваме в темата - пишеш от моята клавиатура. Отбивай се по-често, моля те! Hug

# 447
# 448
И пост от профила на Азул. Пише "Какво ще признае Хектор и какво общо има с Ниебла?". Дилара е pin-нала коментари от фенове под снимката. Така познатите ни реплики от периода, когато Ханде и Керем отричаха за връзката си- "Обичам страната си" и "Само приятели сме".😂😂😂

# 449
  • София
Няма само Азул да има профил в Инстаграма. Хектор също си има профил. Но неговият е в Туитър.

Цитат
Официална сметка на Хектор Бюрсин, син на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел. Приет от Само и Аимз. Профилът се управлява от родители

Общи условия

Активация на акаунт