Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Копирам поста на Vogue Turkey с гугъл преводач.

https://www.instagram.com/p/CSUC9s1N7v2/

vogueturkiye
Независимо от всички професии и титли, #KeremBursin , който се определя като „Предполагам, че съм човек, който се тревожи за световните проблеми, застава срещу патриархалната система, разследва и говори за несправедливостите, преживявани от жените в този свят, се ядосва на дисбаланс на света, обича да задава въпроси " #VogueTürkiye привлече вниманието през август 2021 г. страда от климатичната криза:

"Навсякъде гори. Дори морето гори. Фабричните отпадъци все още са разпръснати наоколо. Говорим за отиване в космоса, какво правим тук сега? Имаме красив свят. Не можем ли да използваме космоса за друга цел? Да изхвърлим този боклук там например? Държава например, нека не поемаме боклука на друга държава, може би нека използваме космоса като лек, да намерим начин да скрием боклука там. Промяната започва от обществото. Благодарение на социалното медии, можете да достигнете до милиони, за да говорите по важни въпроси, но недостатъкът е, че „споделих, моето задължение е пълно.“ разбиране. Истинска промяна се случи благодарение на хора, които се надигнаха за кауза.

Страхотен мъж е отвсякъде. Добър, мил, сърдечен, забавен, внимателен, чувствителен. Мога да продължавам още. Smile Да се пазят взаимно с Ханде. Sparkling Heart

# 61
Много е симпатичничко това клипченце 😆

https://www.instagram.com/reel/CSRBegZIdpM/?utm_medium=copy_link

"Държава, която поемала боклука на друга държава..", защо ли се сетих за отношенията на България и Италия 😆

# 62
Анъл е споделил, че снимат финален епизод. За да не се стресирам си мисля за контейнера и Мексико. Satisfied

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 19:03 от midnight__sun

# 63
  • София
Серкан, който не ревнува Еда… Grinning

Пуснете си субтитрите на английски и се насладете на всяка една негова реакция. Безценна е! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
Казват , че който обича, той ревнува.... и какво мен не ме ревнуват поне видимо, значи ашк йок...ах, Серкан бей, до какъв житейски извод стигнах заради теб 🤪

# 65
  • София
Аз пък съм чувала следната мисъл: “Не ревнува този, който обича, а този, който иска да бъде обичан.” Истината е някъде посредата. Имам си мнение относно ревността. Но е дълга тема и няма да я започвам сега. Simple Smile

# 66
Бърборанке,  ти мислиш ли, че съм сериозна... всичко е до човека А относно ревността трудове могат да се изпишат,  като всеки изхожда от своята си гледна точка.
Днес имаме годишнина  откакто се запознахме. Имаме си спомени и точно днес сме само двамата. 😃 През толкова много сме минали през това време, да ми е здраво момчето и да е до нас, друго не искам.😍

# 67
Повторението на последният епизод започна. Оставям линка в Youtube, ако някоя от вас желае да си го припомни.

https://www.youtube.com/watch?v=kv_hci_lb4k

И отново в тренда

# 68
  • Плевен / София
Казват , че който обича, той ревнува.... и какво мен не ме ревнуват поне видимо, значи ашк йок...ах, Серкан бей, до какъв житейски извод стигнах заради теб 🤪
+1

# 69
В четвъртък за последно ще има сет...🥺Тази сряда очаквам лайф от Ханде и Керем!💁‍♀️😁
Цитат
Всички гледат нея,
но тя гледа теб
🔥🔥🔥

Оставям един колаж със спомени от изминалата 1 година... Лека нощ!🌃😴

# 70
Керем и Ханде са номинирани в класацията за 100-те най-красиви в света. Те го заслужават. Дано имат късмет. И двамата са талантливи и страшно красиви.

# 71
  • София
Много ми е тъжно, че нашият сериал приключва, момичета. Ще плача поне два пъти със сигурност - на финалния сет, когато очаквам всички да се включат като за последно със сторита, постове и т.н.; и на финалните надписи. Гледала съм много филми и сериали, но за първи път се чувствам толкова зависима, пристрастена, развълнувана. Няма да има друг такъв сериал. Друга такава емоция. За мен поне. Ех… хубава една година беше…

Лека нощ! Nature Stars

# 72
Туко-що свърши повторението на епизода. Изгледах го целия и по закон си чаках и рекламите накрая. Поревах си като знам, че приключваме. Куку ли съм...не знам.

# 73
  • София
Midnight, спокойно, поне две кукувици сме със сигурност. Sob

# 74
  • София
Момичета, честно и на мен ми е едно такова тъжно и носталгично. Все едно много близък мой човек заминава някъде далеч и няма да мога да го виждам и чувам често.
Но пък от друга страна съм сигурна, че след тази раздяла ще имаме поводи за много радост. Ще чакаме тези двамата, които ни събраха тук и ни накараха да станем много близки виртуални приятели, да ни поднесат най-чаканата от всички нас радост. Очаквам скоро да станем съпричастни свидетели на тяхната сватба. За една година ние съпреживяхме всичко покрай тях. И приятелството им и влюбването им и лайфовете. Накараха ни да вярваме в любовта. Преживяхме и атаките ту към единия ту към другия. И то какви атаки. Но те успяха да се преборят с всички нападки и любовта им стана още по-силна и истинска. С какво вълнение само следяхме участието им в Гласът на Турция. А когато излязаха снимките за журнала НELLO всички бяхме толкова щастливи от красотата, която ни поднесоха. Очаквахме с нетърпение снимки от Малдивите. Доживяхме да признаят открито за тяхната любов. Сега ще бъдем щастливи отново да ги видим като победители на червеният килим в Ливан.
Убедена съм, че няма да ни забравят. Защото те са от тези хора, които са признателни за цялата любов, с която бяха обградени. Вярвам, че ще ни пускат снимки от там където й да са. Очакваме и новите им проекти. Въобще няма да ни оставят и да си заминат.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 11:18 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт