Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 45

Не съм по темата, но не мога да си скрия удоволствието от факта, че най-накрав ги шамаросахме тези рускини. Естествено, че сега ще им е обидно и ще протестират, че ни бутат, но това злато си го заслужихме. Помня емоцията от Рио и бронзът каква радост донесе на предишните златни момичета. Големи са!

# 46
  • София

Не съм по темата, но не мога да си скрия удоволствието от факта, че най-накрав ги шамаросахме тези рускини. Естествено, че сега ще им е обидно и ще протестират, че ни бутат, но това злато си го заслужихме. Помня емоцията от Рио и бронзът каква радост донесе на предишните златни момичета. Големи са!
Удоволствието е изцяло мое. От 1996г. все те са първи. Сякаш са абонирани за този златен медал. И сега, когато съвсем заслужено и безапелационно ги бихме, реват. Били ощетени. Сякаш им принадлежи пожизнено. Браво на тези прекрасни наши, красиви и много талантливи момичета.

Черпя ви по едно кафе, момичета.

# 47

Дръж го, Ханде, дръж го...  Не го оставяй да си тръгне.. Такъв мъж не се изпуска.. Smirk Ама и той много не се дърпа, гледам лекичко се подсмихва... Дето казва моят мъж, само че в обратна позиция.. Една кокошка бягала от един петел, бягала, па накрая се спряла и се запитала... "Дали не бягам много бързо?!"... Smirk Та и ние номерата на Керем ги знаем, налЕ?...

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 15:29 от mury9

# 48
  • София
Добро утро по обяд от мен, момичета! Flowers Rose

Бях на нощни снимки петък срещу събота и още си наваксвам със съня… Wink

Да, Марги, този кадър имах предвид. Пробвах се няколко пъти да го скрийншотна от трейлъра, но качеството не е хубаво и се отказах. Имаме време, да изчакаме да пуснат и снимки от епизода. Ще решим. Simple Smile

Усмихнат ден от мен с предложенията за брак на ЕдСер. Revolving Hearts

# 49
Здравейте!
Относно фрага и предложението на Денис, нали актрисата излизаше от сериала...
Керем дали е с двойно гражданство, американско и турско 🙄

# 50
  • София
Според мен е с двойно, не бих се очудила, ако има и още паспорти. В толкова много страни е живял. Но за Щатите съм сигурна, защото е изкарал там 12 години. Учил и работил е там. Със сигурност е получил американско гражданство. Wink

Актрисата излиза от сериала в еп. 9 на втори сезон, така че очаквам драмата да се реши още в рамките на еп. 48. Ще видим. Simple Smile

Здравейте!

# 51
Здравейте!

Сега, ако не ме лъже паметта, че вече съм дърта баба, Керем някъде беше споменал, че е отбивал военна служба.. И за човек, който обича родината си Smirk, това е нещо съвсем нормално... При все че е живял в САЩ повече години, няма как да не е получил и американско гражданство...

# 52
Не, че е нещо важно,но се сетих за двойното гражданство.
Развой, Серкан обещава на Денис да се разведе с Еда.  Тя заминава в чужбина за да чака, не че той има такова намерение, още повече че Патетос е на път без да знаят. В чужбина Денис се влюбва в друг мачо, забравя за Серкан с писмо, че повече не може да го чака, времето си тече,тя остарява... така, той с Еда,  бизнеса спасен.

# 53
Благодаря за темата! Както винаги, прекрасно оформена!🤗

Фрагът е хубав. Вече сме към финала, вярвам, че Айше няма да задълбае в драмата. Серкан ще избере Еда и набързо ще решат проблема...надявам се.🙄

А като сте споменали двойното гражданство на Керем, да ви кажа на какво се смях вчера. Четох в туитър две фенки, които коментират под новината за заминаването на Ханде и Керем за САЩ. Та едната живеела там и казва, че имало някакъв нов закон от тази година и заради него Ханде нямало да може да отиде в Америка, понеже няма гражданство, зелена карта или NIEs. А другата пък пише, че няма да има проблем, ако Ханде и Керем сключат брак, понеже нали той има гражданство. Та така, всички само си търсим причина да ги оженим възможно най-скоро!😂😂😂

# 54
Аз се чудя защо не мога да спя тези дни, то това ще да е... Ето тези теории на вероятността са ми шантави. Заминават, но тя нямала Виза, гражданство, карта... На никой ли не му дойде на акъла, че Керем ще я качи на товарен кораб, заключена в контейнер, който ще мине през Мексико и нелегално ще вкара Ханде там. После ще я запише студентка в някой университет, за да е легална временно, после ще изкара шофьорска книжка, ще я омъжи за себе си, защото няма да я повери на друг, че и да целува друг. След това ще чакат емиграционните да ги проверят и за 4-5г. всичко ще е официално. Голям зор как Ханде ще отиде в САЩ.

# 55
  • София
Довечера, от 20 часа по Фокс, ще повтарят 47-ми епизод. Wink

Аз мисля по това време да гледам преведения 46-ти. Simple Smile

# 56
Ново: Vogue Türkiye в Instagram

# 57
Азисия, от 10-ти, нали? Малко след като Еда и Селин пробваха булчинските рокли. Ех, на какво я подлагаха сърничката...

Бро, споделям мнението ти за този кадър. Цветен е, щастливи са.

Има време, ще го измислим...

Точно така тези кадри да от пробването на сватбените рокли. Тук Керем и Еда се гледаха с много любов но не си признаваха един на друг.
А новите снимки на Керем за турското списание Vogue са прекрасни. Както винаги красив и естествено непринудена усмивка.

Знам че ще ги публикува ли но понеже Керем е неустоимо красив реших да ги постна и аз.

# 58
  • София
Каква двойка само са тези двамата! Heart Eyes
Огън жена и огън мъж!!! Nature Fire Nature Fire Nature Fire

# 59
Много се радвам, че нашето момче става все по-харесван и ценен в Турция. Ще им дойде акълът на комшиите! Wink

🙃!И двамата!🙃

Edit:

✨И за красиви души, също ми е фаворит!!!😍🤩

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 18:10 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт