Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се темата. Интересен фраг и прекрасно оформена тема.
Благодаря за преводите на нашите прекрасни момичета. Heart

# 31
  • Dupnica
Записвам се в новата къща - уютна както винаги. Hearts
Благодарности на екипа Kiss Revolving Hearts

Тъжно е, че нашата приказка свършва. Но ще продължим да споделяме в нашата тема,
ще повтаряме сериите и ще следим любимите ни актьори.
Всяко нещо е с начало и колкото и да е хубаво идва край- само за сериала, не и за реалния живот!
Живи и здрави всички!

Спокойна нощ и щастливи сънища! Nature Sparkles

# 32
  • София
Много ми харесва този кадър, затова е и първото ми предложение за шапка на следващата, 99-та тема:

Ако в последствие ми хрумнат още неща, ще споделям, за да изберем заедно както винаги. Simple Smile

# 33
Бро, размазана е, сякаш е малка..

# 34
  • София
На мен не ми е размазана, но все пак ще потърся по-добро качество. Според мен е от цветовите корекции. Аз не съм правила допълнителни. Самата снимка е с лек блър ефект, по-топли цветове и светлини, за да имитира утро. Wink

Бро, размазана е, сякаш е малка..

# 35
Аз от пълната версия я погледнах и така ми се видя.

# 36
За качеството не мога да преценя от телефона, иначе отговаря на размера 990×300.
Обикновено гледам да не се меся много в избора на шапка, но конкретно на тази Серкан ми е нещо мрачен сякаш.... Ако искате да отделим внимание на предложението за брак, е, може и друго... Като се знае предварително каква ще е шапката нататък определено е по-лесно да комбинираш доколкото е възможно с нея шрифт и гифчета.

Знаете, ако някоя от вас пожелае да се изпробва с оформянето на темата може да го направи. Ако ли не, продължаваме по познатия начин.

# 37
Здравейте момичета. Благодаря за фрага както и за превода. Надявам се епизода да ни изненада приятно.

# 38
  • София
Дадох си предложението аз, просто на мен този кадър ми е много любим. Wink

Иначе… харесват ми и в първата сцена от трейлър 1 към 48-ми епизод, когато ги замерят с конфети, защото са официално съпруг и съпруга. Многи цветен и щастлив кадър. Ако ни пуснат снимка с добро качество, ще е идеална шапка. Simple Smile Също са много сладки, когато Серкан я върти във въздуха, но за съжаление кадърът не е подходящ за вертикален формат - реже се или главата на Серкан, или тази на Еда. Confused

Имаме време до новата тема. Със сигурност ще изскочат още предложения за шапки. Нека някое от другите момичета се пробва.

Лека нощ от мен! Nature Stars

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 23:56 от Бърборанка с розови очила

# 39
Запис и от мен в новата тема с благодарности към всички, взели участие! Heart Eyes
Признавам, че и аз съм си емоционална личност и малко ми стана тъжно като прочетох за последния епизод. Но в крайна сметка, няма как, ще го гледаме отново пак и ще им се радваме! И най-вече в реала ще чакаме с нетърпение новини от тях 💓

# 40
  • София
Прибирам се по нощите и гледам, че вече сте на 3-та страница в новата тема. Затова първо да се запиша и аз. А след това да благодаря на обичайните ни заподозряни Марги, БРО, Магийка и Налбантова. Ако съм пропуснала някоя нека не се сърди.  Черпя ви по един вкусен сладолед.

Тези красиви очи направо могат да те хипнотизират.

# 41
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 42
Добро утро, момичета! Hug
Записвам се и аз с благодарности за авторите на новата тема. Flowers Hibiscus
Вярно е, че финалът на сериала приближава, но предстоят интересни събития в реала. Така че ... реално финал няма да има (е това е надеждата ми Blush). Дано обгрижат любовта си мъдро и я запазят. Защото са красиви и двамата, и красотата им извира от душите им, не е просто телесни данни.
Приятен ден на всички ви! Heart Eyes

# 43
Добро утро момичета!
С нашите любимци....

Искам да ви събудя с новината далеч не е свързана с сериала но първо да ви информирам ако вече не знаете че ИМАМЕ"Златен медал" при ансамбъла ни по художествена гимнастика. Отвях ме рускините, които се мислеха за непобедими.

И да се върна към сериала да ви споделя един момент с погледите на Еда и Серкан. Много романтичен защото си говорят без думи а само с поглед. Ще познаете ли от кой епизод е това?

# 44
Азисия, от 10-ти, нали? Малко след като Еда и Селин пробваха булчинските рокли. Ех, на какво я подлагаха сърничката...

Бро, споделям мнението ти за този кадър. Цветен е, щастливи са.

Има време, ще го измислим...

Общи условия

Активация на акаунт