Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ханде в IG Stories

Бамби Gift Heart

.... и Зетят Sparkling Heart

просто .... съвършени Gift Heart

# 661
Скоро дали ще се осмелят да публикуват обща снимка

# 662
Здравейте , прекрасни !☺❤🌷

Честит празник - Успение на Света Богородица !
На именниците на им е живо и здраво името и да им носи много здраве, щастие и късмет !❤

Flowers Hibiscus Миси, честит имен ден!❤🌷 Благодаря ти от сърце❤ , че озаряваш сутрините  ни с много усмивки и настроение , вече толкова дълго време , неизменно на линия в сутрешния блок. Денят започва с Миси !❤
Честита да си ! Желая ти да си здрава, щастлива и благословена !  Много поводи за радост и празнуване! Весел празник и наздраве!❤Wine Glass

Flowers Hibiscus Доста време не съм писала в темата, но всеки ден ви чета с голямо удоволствие и не ви изпускам. Някак си като че ли буца ми е заседнала в гърлото - последния снимачен ден, последното излъчване на живо с Ханде и Керем.... Аз отказвам да се сбогувам със сериала и с двамата ни любимци. И не мога да си взема сбогом , защото тази магия , това прекрасно чувство е дълбоко в сърцето ми и няма как да излезне. Любовта ми към сериала , Ханде и Керем си остават  завинаги !  ❤Може да гледам и други филми , сериали, интервюта т.н. , но те са там в сърцето ми. Така е и с близките ни  и любими хора ,може да ги няма вече около нас  поради разни обстоятелства , но споменът за тях е жив, защото остават да живеят в сърцата ни. Затова ще си изгледам с удоволствие оставащите 4 епизода , тъй като сериала все още не е свършил , ще гледам фраговете, ще чета мненията  ви в темата.  И ще коментирам като цяло сериалът едва след финала му. А после когато ми домъчнее ще си гледам отново  епизодите с Еда и Серкан, интервютата, лайфовете, ще слушам песните...

В началото и  в края на  пътя  един към друг Heart

Flowers Hibiscus Незабравими моменти от сериала...

Flowers Hibiscus Разбира се целият снимачен екип , както и нашите любимци заслужават отдих, тъй като се трудиха дълго  на снимачната площадка. Вече сте споделили за почивката на Ханде в Бодрум, ще споделя и аз...

Керем снима реклама но BMV

Малката Мая също си почива. Вижте как се забавлява...

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1426875049248702469?s=20

Flowers Hibiscus Любов и щастие струи от Ханде и Керем. Те са ни като любими деца ,които са далеч , но и от разстояние ни стига да ги виждаме заедно щастливи и обичащи се !

В началото и сега..

Flowers Hibiscus Финансовите затруднения ще принудят Серкан да продаде акциите си и да се заеме с ново амплоа на университетски преподавател. Интересно как ще се справи с това ? Но както героят заяви колко много семейства търсят начини да се издържат. И правилно -няма срамен труд !
Серкан като преподавател

Flowers Hibiscus Ще очакваме с нетърпение новината на Еда.... а дано са близнаци:heart:

И семейството да се увеличи...

Flowers Hibiscus Серкан и Еда са млади , здрави, образовани , имат стабилна професия и предполагам ,че ще се справят с финансовите трудности , които в момента имат. Животът е пред тях. А най-важното е да са заедно да се подкрепят , разбират и обичат. Нещата с времето ще се наредят по най-добрия начин.

Желая ви щастлива празнична вечер ! Heart

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 21:42 от akvamarin007

# 663
Чудя се... Айше случайно ли е решила да направи Серкан университетски преподавател или има общо с мечтата на Керем Joy в едно интервю нали беше казал, че ако не беше станал актьор щял да бъде учител. И тогава туитър беше залят от колажи по темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит имен ден на Миси и всички останали, които празнуват днес! Бъдете живи и здрави, и с гордост си носете прекрасното име! Heart

# 664
  • София
Mi_si, както винаги ти си ни вестоносителката.
Ханде не изневерява на стила си. Леко и загадъчно ни подсказва за чувствата, които бушуват в нея. За кого може да е тази пица-сърце? Две парчета сляти в едно. Сигурно не е за приятелките. Романтична нощ, пица с формата на "сърце" и още нещо... 

# 665
mi_si, честит празник на теб, уважаема Ани Салич! Честито и на всички останали Марийки и подобни на Марийки имена! Бъдете здрави, щастливи и... Каквото дойде.
Не съм по темата, ако искат да ме гонят, дреме ми на шапката 😆

# 666
Явно на почивката много се забавляват, само дето Керем е в сянка а само нашата се показва.
Ново от Ханде.

# 667
Ханде изтри сторито с пицата. Защо ли?😉
Серхат има рожден ден във вторник, а днес е пристигнал в Бодрум. Вероятно ще има парти по този повод.🥳
https://instagram.com/stories/handemiyy/2641012835431919787?utm_ … edium=share_sheet

Тази жена е огън!🔥🔥🔥🔥

# 668
  • София
Ханде е със същата красива рокля, с която бяха с Керем на ресторант в Истанбул, заедно със семейството на сестра й.

Нека си трие сторито, Бамби. Ние вече сме го съхранили.  Досещаме се, с кого Ханде ще сподели тази вкусна пица.    

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 22:49 от БлагаВест

# 669
Налбантова, да беше само ти... Понякога и ние сме встрани от темата Satisfied

Азисия, браво, справяш се с прикачването Hands Plus1

# 670
  • София
                       Керем ни промотира новата реклама на БМВ

# 671
Един подслушан разговор между двама влюбени.Revolving Hearts
- Ало, Бамби, тази пица за теб ли?
- Да, скъпи. Изненада от главния готвач. Прекрасна е, нали?
- Мила, свърших снимките и хващам самолета за Бодрум. Нека готвачът ме изчака.
- Керем, ти да не ревнуваш? Това е само пица.
- Абе, ти ми уреди среща, пък ще видим какво е.
- Добре, ще изтрия снимката.
- Късно, мила. Вече се върти в ИГ, ТТ...
Мислите на Керем - "Абе, пица ще и прави във формата на сърце. Алоооооооо, сега ще се запознаем. Ей, от кой да я пазя първо. Тоз готвач ми излезе като германец в тил. Ще се запознаем. За мен да направи пица във формата на боксови ръкавици."
Мислите на Ханде - "Обича ме. Изревнува. Бил уморен и нямало да дойде. Не на мен тия, скъпи. Обичам те и го знаеш, но трябва да поддържам интереса. Ей, какво може да направи една снимка. А всъщност, готвачът няма вина. Бе изненада от него. Обаче, Керем е вече в самолета. Изтрих я, но бе чудесна идея."

И от мен - Наздраве за жените. Няма уморени мъже. Дръжте ги винаги в кондиция и под напрежение. /Ох, и Керем не е лъжица за всяка, но му желая приятен полет в този случай./

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 23:21 от st_ina

# 672
Забравих най-важното , което много ми се иска да видим☺❤

Еда бременна и суетящия се около нея Серкан. Той пропусна първата бременност и не беше до любимата си. Но сега много бих желала освен в ново професионално амплоа да го видим и загрижен татко до Еда...Е, няма да мине без проверки от негова страна / в типичен стил а ла Серкан Болат / - храни ли се и с какво, спи ли добре  , да няма температура, да се разхожда , придружена от него и Кираз, която си очаква братчето/сестричката , а защо не и в комплект...И тогава семейната идилия ще е пълна.Heart
Нещо такова , но сега и Кираз ще помага на татко Серкан и мама Еда...Ако си спомняте романи изписахме на тази тема и сега искам да видим решението на СЦ ....може да са ни го оставили за десерт.
https://youtube.com/shorts/nTrZMZsadtk?feature=share

Flowers HibiscusЗабавлява се Ханде , няма лошо трябва и купон да има...Много е красива на тази приглушена светлина....

Лека нощ и сладки сънища от мен !❤

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 23:53 от akvamarin007

# 673
  • София
Какво момче е бил Керем през м. юли 2014г. На тези снимки е хванат с тогавашната му приятелка Ямур Тавръсевсин в "Зорлу център", където са били на кино. Бях чела, че това момиче е било много капризно и с големи претенции. В един момент на Керем му е писнало и са се разделили.
Определено с годините Керем става все по-хубав. Сега е много по-мъжествен и чаровен. А разликата между тази Ямур и Ханде е от земята до небето.

# 674
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Общи условия

Активация на акаунт