Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Налбантова, да беше само ти... Понякога и ние сме встрани от темата Satisfied

Азисия, браво, справяш се с прикачването Hands Plus1
Благодарение на вашата помощ момичета се справих, Много ви Благодаря прекрасни сте.

Добро утро на всички!
Независимо че сериала свърши поне се наслаждаваме на забавни фотоси извън снимачната площадка.

Явно след края на сериала и малките сладури са се отдали на почивка

# 676
Бамби в Бодрум Wink

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 08:30 от mi_si

# 677
Жалко, че Керем го няма на снимките

# 678
  • София
Добро утро! Animal Kissing Cat
И на мен ми се похапваше баклава за закуска, ама уви… Animal Smile Cat
Чакаме Керемчик да се присъедини, за да се наслаждаваме на двойка атлетични тела. Като гръцки статуи на олимпийци са. Animal Smirk Cat

Така, ако ме погледне… такъв целуфан ще получи, че аз ще получа ограничителна заповед. Animal Joy Cat Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 09:23 от Бърборанка с розови очила

# 679
  • София
Нашата кралица!  Такава широка усмивка, на една много щастливо влюбена жена.

Морска сирена с тяло на Афродита...

# 680
Ханде в IG Stories: “ 5:48“

Купонът е продължил до късно. Според слухове Керем също вече е там. Снощи е пристигнал в Бодрум със самолет. Wink
Дано днес имаме късмет и ни пуснат някоя снимчица (за предпочитане обща) Gift Heart

# 681
  • София
Ханде в IG Stories: “ 5:48“

Купонът е продължил до късно. Според слухове Керем също вече е там. Снощи е пристигнал в Бодрум със самолет. Wink
Дано днес имаме късмет и ни пуснат някоя снимчица (за предпочитане обща) Gift Heart
Тази пица не случайно го чакаше!     

# 682
Добро утро , слънчеви момичета !☺❤🌞🏝

Време е за ваканция...Чакаме само Керем да се включи в забавленията. Работливо ни е момчето.Много рано е станала Ханде сигурно тича по брега,  надявам се скоро с Керем..❤🌞

Желая ви щастлив и усмихнат ден с много позитивно настроение !☺❤

# 683
  • София
И турската преса вече е отразила почивката на Бамби.
Цитат
Ханде Ерчел отиде на почивка с приятелките си след финала на сериала, в който играе главната роля с любовника си Керем Бюрсин. Актрисата, която беше показана на плажа на в Бодрум Türkbükü Loft, почувства умората на сезона. Гладкото телосложение на Ерчел не остана незабелязано.

# 684
# 685
# 686
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам
от продуцентите

# 687
# 688
Как сте , дружки Heart
Да е жива и здрава вчерашната именничка Flowers Hibiscus
Много хубава и щастлива Ханде , сигурно го чака с нетърпение да се присъедини . Щото и ние така Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз пък харесвам Ягмур , тя също е много красива . Каквото и да е имало между тях , както и да е свършило , ние никога няма да разберем , а и няма значение .Важното е ,че сега любимите екранни Еда и Серкан изживяват своята приказка в реала Heart Стискам им палци да са поредното красиво и щастливо дизи семейство Flowers Four Leaf Clover

# 689

Ако някои си мислят, че ще минат с толкова много се лъжат. Очаквам още и още... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт