Бамби

.... и Зетят

просто .... съвършени

Миси, честит имен ден!❤🌷 Благодаря ти от сърце❤ , че озаряваш сутрините ни с много усмивки и настроение , вече толкова дълго време , неизменно на линия в сутрешния блок. Денят започва с Миси !❤ 

Доста време не съм писала в темата, но всеки ден ви чета с голямо удоволствие и не ви изпускам. Някак си като че ли буца ми е заседнала в гърлото - последния снимачен ден, последното излъчване на живо с Ханде и Керем.... Аз отказвам да се сбогувам със сериала и с двамата ни любимци. И не мога да си взема сбогом , защото тази магия , това прекрасно чувство е дълбоко в сърцето ми и няма как да излезне. Любовта ми към сериала , Ханде и Керем си остават завинаги ! ❤Може да гледам и други филми , сериали, интервюта т.н. , но те са там в сърцето ми. Така е и с близките ни и любими хора ,може да ги няма вече около нас поради разни обстоятелства , но споменът за тях е жив, защото остават да живеят в сърцата ни. Затова ще си изгледам с удоволствие оставащите 4 епизода , тъй като сериала все още не е свършил , ще гледам фраговете, ще чета мненията ви в темата. И ще коментирам като цяло сериалът едва след финала му. А после когато ми домъчнее ще си гледам отново епизодите с Еда и Серкан, интервютата, лайфовете, ще слушам песните...

Незабравими моменти от сериала... 

Разбира се целият снимачен екип , както и нашите любимци заслужават отдих, тъй като се трудиха дълго на снимачната площадка. Вече сте споделили за почивката на Ханде в Бодрум, ще споделя и аз...

Любов и щастие струи от Ханде и Керем. Те са ни като любими деца ,които са далеч , но и от разстояние ни стига да ги виждаме заедно щастливи и обичащи се !

Финансовите затруднения ще принудят Серкан да продаде акциите си и да се заеме с ново амплоа на университетски преподавател. Интересно как ще се справи с това ? Но както героят заяви колко много семейства търсят начини да се издържат. И правилно -няма срамен труд !

Ще очакваме с нетърпение новината на Еда.... а дано са близнаци:heart:

Серкан и Еда са млади , здрави, образовани , имат стабилна професия и предполагам ,че ще се справят с финансовите трудности , които в момента имат. Животът е пред тях. А най-важното е да са заедно да се подкрепят , разбират и обичат. Нещата с времето ще се наредят по най-добрия начин. 
в едно интервю нали беше казал, че ако не беше станал актьор щял да бъде учител. И тогава туитър беше залят от колажи по темата 

Забавлява се Ханде , няма лошо трябва и купон да има...Много е красива на тази приглушена светлина....

Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми