Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета ❤️🍒,
Стори от Керем,
Работи момчето Simple Smile

# 646
Няма как да не се отчета колко прекрасна е Ханде. И Керем го обичам много знаете, но Ханденцето... Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 647
Благодаря на всички, за хубавите пожелания! Flowers Hibiscus Hug

2020         -         2021

Gift Heart

# 648
Тази Ханде е просто невероятна

# 649
Серкан университетски преподавател ли ще става и по начин на живот ще заприличат на обикновените хора.... Последния епизод не съм го гледала още, но и да бях, едва ли бих схванала как се стигна дотук. Joy За Айдан няма да е никак, ама никак лесно да свикне с положението Joy

# 650
Благодаря ви Margarita, Nalbantova и Алекс. За обяснението ще пробвам така както ми показахте.

Искам да поздравя всички дами които носят имена свързан с днешния празник Богородица.
Бъдете мното здрави и много щастливи.

Нова снимка от последния снимачен ден на Керем и Ханде. Толкова ги обичам.

И ново от Ханде. Красива и ослепителна.

И не на последно място да ви благодаря за фрага и неговия превод. Дали Еда ще признае на Серкан че е бременна.? Дано само така не свърши епизода. Надявам се накрая Серкан да не остане без фирмата а да стане чудо и той отново да стане собственик.

# 651
И последно:
Murex d'or е отменен.
 Ханде Wink
Ханде прекарва време с Дилара и други приятели в Бодрум днес.
(Сред тях е и турско-британският дизайнер Дилара Фъндикоглу ... Ханде започна да я следва в IG).
Керем бил в Истанбул, където се заснема рекламата на БМВ.

(Не е в Бодрум, както се смяташе първоначално ).  

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 19:22 от mi_si

# 652
Очакваше се. След резилът им последните дни, това беше най-правилната им постъпка.

# 653
Носят се слухове, че Керем ще партнира на Ураз в сериала "Три куруша", който се очкава да започне през септември. Аз се съмнявам да е вярно, ама все пак реших да ви го споделя.

А снимките за рекламата на BMW се провеждат в Yamaha Riding Academy в Истанбул, така че Ханде и Дилара са по женски на почивка в Бодрум.😉 Между другото много се възхищавам на приятелството на Ханде с Ниляйко и Дилара. Хубаво е, че Ханде има такива близки приятелки, на които може да сподели всичко и на които има доверие. 🥰

# 654
Честито на именниците днес!
Красива Ханде! Керем работохолик , но пък има жена да поддържа и то каква 😃

# 655
  • София
Не вярвам Керем толкова бързо да се впусне в нова роля, защото, доколкото съм забелязала, не е от тези актьори, които скачат от проект в проект, доста внимателно си ги подбира. Освен това ще е минало много малко време между двата сериала и не знам дали хората ще успеят да разграничат новия му герой от Серкан Болат, дали няма да сравняват, да търсят прилики или разлики - от една страна това, а от друга, няма да има време да си почине достатъчно. Все пак, каквото и решение да вземе, желая му успех. Ако ролята му хареса и иска да я изиграе, ние, феновете му, само можем да го подкрепим. Simple Smile

Честито и от мен на тези, които празнуват днес! Hug

# 656
Честито на именниците днес!
Красива Ханде! Керем работохолик , но пък има жена да поддържа и то каква 😃
Дано само не изчезне от толкова работа! 🥴

# 657
Керем е късметлия

# 658
  • София
И Ханде е късметлийка. Wink

# 659
  • София
Тази снимка говори достатъчно много.  Вижте ги само!  Каква заковаваща прегръдка. Керем е приклещил Бамби с неговите мощни ръце, а тя с такава нежност и нега се е сгушила в него. Все едно казва : "С него съм щастлива, с него съм сигурна."

Общи условия

Активация на акаунт