Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 685
  • 845
  •   2
Отговори
# 135
  • Varna
Здравейте, имам следния казус: Поръчах от Технополис Фотоепилатор Лумеа БРИ921. Днес пристигна с куриер, но нито имаше касова бележка в пакета, нито куриера ми даде нещо да подпиша.. Та сега се сетих за гаранцията, как стои въпроса? Като нямам касов бон, как ще докажа кога е закупен и от къде? Опитах да се свържа по тел с Технополис - никой не вдига, а сайта не работи в момента, заради ЧП.

Аз нямах никакъв проблем с Технополис, но платих с карта през сайта. Куриетър ми даде касова бележка със стоковата разписка, а самата гаранционна карта е вътре в кутията на фотоепилатора.
Като мине гърмежът покрай черния петък позвънете пак. По принцип са коректни предполагам, че няма да имате проблеми.

# 136
Здравейте, имам следния казус: Поръчах от Технополис Фотоепилатор Лумеа БРИ921. Днес пристигна с куриер, но нито имаше касова бележка в пакета, нито куриера ми даде нещо да подпиша.. Та сега се сетих за гаранцията, как стои въпроса? Като нямам касов бон, как ще докажа кога е закупен и от къде? Опитах да се свържа по тел с Технополис - никой не вдига, а сайта не работи в момента, заради ЧП.

Аз нямах никакъв проблем с Технополис, но платих с карта през сайта. Куриетър ми даде касова бележка със стоковата разписка, а самата гаранционна карта е вътре в кутията на фотоепилатора.
Като мине гърмежът покрай черния петък позвънете пак. По принцип са коректни предполагам, че няма да имате проблеми.

Днес им звъннах на телефона на магазина в Плевен, защото на другия не отговаряха. Стоковата разписка е била вътре в кутията.. Аз като видях, че е запечатана не предположих, че може да е там, а не смеех да отварям докато не се свържа с тях.

# 137
  • Варна
Днес успях да купя на супер цена Braun PL5124 😎. Има ли някой, който може да даде отзив за модела? Чудя се дали ще може да го ползва дъщеря ми, на 16г. е?

# 138
  • Бургас
Днес успях да купя на супер цена Braun PL5124 😎. Има ли някой, който може да даде отзив за модела? Чудя се дали ще може да го ползва дъщеря ми, на 16г. е?

От къде го взе и на каква цена?

# 139
  • София
Аз ползвам Браун но 3-та серия.
Имам страхотен резултст след 5 процедури само - косъм спря да расте навсякъде.

# 140
  • В къЩи.
Didorani,честито.
Може ли да кажеш,защо се спря на Браун?
Когато реших,че искам фотоепилатор не съм се чудила каква марка,а кой модел на Филипс да избера. Честно казано не знам защо. Може би ,защото тук в темата Филипс е по- коментиран...
Интересно ми е има ли някаква разлика между марките и каква е тя?(изключвам визията, тя е явна)

# 141
  • Бургас
Аз все още не съм купила, но категорично съм се спряла на Браун. Четох доста коментари по темата и то от потребители, които са използвали и двете марки. Всички препоръчаха Браун. В Амазон има много мнения и ревюта, може да погледнете там. Обобщено при Браун импулсите се зареждали веднага и самата епилация отнемала много по-кратко време.
От личен опит нищо не мога да кажа, но реших ако купувам да е Браун 3-та или 5-та серия.

# 142
  • В къЩи.
Въпроса ми беше подбуден от чисто любопитство.
Взех си Филипс Bri953 ,днес съм на седмица след втората процедура и нямам нужда да се епилирам-просто почти няма какво да скубя.Интима е друга работа,дали че там бръсна,или косъм там е по- груб и с друга структура....не знам,продължавам си с бръсненето през ден.

# 143
Специално за тази тема е нормално че се обсъжда повече Лумеа, тъй като тя си започна като тема за Лумеа и си беше такава с години. Май даже още от преди да сложат лимит за броя страници и да стават такива поредици от една и съща тема с продължения.
Не разбрах точно кога и защо поредната стана с такова име, но си е объркващо. Не следя за другите марки понеже това имам и ползвам, но по едно време имаше отделни за различните, предполагам поне по-известните де. Не знам дали само темата за Лумеа е така или е решено да се обединят и да се обсъждат общо или защо така стана.
Така както е сега, ако чете някой тук, може да се подведе че почти всичко живо само Лумеа ползва и други опции няма...

# 144
  • София
В самото начало  темата беше рекламна за лумеа.

# 145
  • София
Аз използвам и Лумеа, но имам и Silk'n, редувам ги. Втория ми е по-удобен за работа, малко по-шумен и с по силна светкавица, но си го харесвам Simple Smile
Има ли някой в темата който да използва Silk'n  и да изкаже мнение?

# 146
Помня че имаха и някакви рекламни теми, по някаква причина не мога да отворя първата от тази поредица, мислех че тя си е започнала нормално ама помни ли човек вече. Полезна си беше, помня че рових в нея много когато аз си избирах. То затова помня и че имаше и отделни където се обсъждаха други марки, че доста четох и из тях докато реша какво да си купя.

# 147
Предполагам това е моделчето от серия 5 на Браун, нали? https://braunshop.bg/product/fotoepilator-silk-expert-pro-5-pl5124-ipl/

# 148
  • Варна
dее92 това е моделът, да. Взех го от Техномаркет, в неделя беше 489лв.Smiley Много се чудих между Браун и Филипс. Самата машинка е някак по-компактна от Лумеата. Обикновеният ми епилатор е вече на повече от 20г. и е Браун. Работи безотказно, ползвам го постоянно и вече доста е оредяло окосмяването ми. Имам някакъв сантимент към Браун Smirk

# 149
  • в рaя
Здравейте! Днес ми попадна на добра цена модела lumea advanced sc 1994/00. В търсачката излизат стари мнения, ясно ми е, че защото е стар модел. Прочетох на места, че след 5тив импулс прегрявал и трябва да се изключва. Може ли актуални мнения на ползвали - какви са му минусите? Благодаря предварителн!

Общи условия

Активация на акаунт