Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 93 478
  • 845
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз се святлам през 14 дни, вече имам 4 процедури. Най - добър резултат имам на триъгълника и краката. Интим не смея, опитах един път и много ми пари 🙄, а там имам най-голяма нужда.

# 121
Аз съм си косматичка и направих 12 процедури през 14дни.На моят фото пишеше 8(стар модел ,1995), аз на своя глава направих още.

# 122
Е, те пишат някаква усреднена бройка за задоволителен резултат, преди да се мине на поддръжка само. А при кого колко трябват - божа работа.
Първата тема за Лумеа май беше още като се появи на нашия пазар. Още тогава се оплакваха от приложението че само ги бърка, защото в него са си заложени примерно 8 през 2 седмици и после през по-дълъг период. Не помня някой да го е похвалил че му върши кой знае каква работа, всички сме различни а то еднакво за всички подсеща.
На краката със сигурност ми трябваха по-малко, резултатът беше много впечатляващ още след първите процедури. Обаче реших да си ги изкарам 8 както са писали. После разредих много, доста по-дълги интервали от препоръчваните от тях. Последно го бях зарязала за над година, та взеха да се появяват тук-там по някое косъмче дето го нямаше. То затова и се активизирах да видя дали мога да сменя отражателя или да си търся нова Лумеа направо, че почнах да я ползвам пак.

# 123
  • Пловдив
Здравейте, момичета.От скоро имам Филипс лумеа ,базов модел 1994. Направих една процедура, но не виждам ефект (Не, че очаквам да има от 1-вия път),но косъмчетата изобщо не падат. Лятото ходих на лазерна епилация (под мишници) и останах супер доволна ,като косъмчетата  си падаха сами след всяка процедура. Да очаквам ли на по-късен етап да падат, или просто уреда не действа при мен. Аз съм и с по-матова кожа и също си мисля,че може би ще са нужни повече процедури. Големи надежди възлагам до лятото да са ми по-тънички косъмчетата и да ги светкам 1път в месеца. Иначе моя приятелка има модел 1997 и е супер доволна. Ходила е в салони на лазерна и фотоепилатора го сравнява с лазерната, но за домашна употреба.

# 124
А колко време е минало от третирането с фотоепилатора?

# 125
  • Пловдив
А колко време е минало от третирането с фотоепилатора?
2 седмици, свалих си приложението и ще спазвам графика.

# 126
Лазер и IPL нямат връзка.При лазер всичко изчезва на момента, при фотосветлината трябва време(15-20дни) и то само тези, които са се повлияли.
От една процедура не смятам, че
ще се види каквото и да е.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 23:03 от ДХ3

# 127
Мда, то пак не е еднакво при всички де, но при мен някъде около времето за следващата процедура вече си личи какво е останало и какво не.

# 128
Здравейте, момичета. Спряла съм се на модел от известно време, но се притеснявам да си купя поради две причини. Първата е, че никъде не намирам достатъчно (лично според мен) достоверна информация дали фотоепилаторите могат да причинят рак на кожата. Втората причина е, че се опасявам дали няма в дългосрочен план да повлияе на кожата, иначе казано да състари кожата. Да уточня, не говоря за поява на петънца, лунички и т.н., наясно съм, че това е индивидуално при всеки. Специално питам за рак и състаряване след правилна употреба. Възнамерявам да ползвам фотоепилатора според моята кожа и в показаното време между процедурите, няма да святкам през няколко дена на силни степени с цел бързо оплешивяване. Grinning Ще съм благодарна да споделите мнение и наблюдения.

п.п. Четох доста назад в предната тема, но не попаднах на тези въпроси, повечето дами търсеха мнение за кой модел да си купят, така че съжалявам, ако повтарям задавани въпроси.

# 129
Здравейте, имам следния казус: Поръчах от Технополис Фотоепилатор Лумеа БРИ921. Днес пристигна с куриер, но нито имаше касова бележка в пакета, нито куриера ми даде нещо да подпиша.. Та сега се сетих за гаранцията, как стои въпроса? Като нямам касов бон, как ще докажа кога е закупен и от къде? Опитах да се свържа по тел с Технополис - никой не вдига, а сайта не работи в момента, заради ЧП.

# 130
Вижте в профила си дали нямате електронна фактура. За касова бележка ако сте платили с карта в момента на покупката - разпечатка от извлечението, ако сте платили на куриер - важи бележката от куриера, трябва да си я поискате от куриерската фирма.

# 131
Не мога да си вляза в профила, не работи сайта в момента. Платих в брой, но куриера не ми даде нищо. Даже го попитах не трябва ли да подпиша някъде, а то ми отвърна - "Ето това е подписа", визирайки парите.. Малко странно ми се стори.
После нямах възможност веднага да отворя пратката. Мислех, че бележката е вътре - обикновено там се слага. Ще пробвам утре пак да се свържа с тях.

# 132
Някой може ли да сподели мнение за избора между BRI953 и BRI947. Виждам, че редовната цена на 947 е доста по-висока по принцип, а сега покрай намаленията двата са се изравнили.

# 133
  • В къЩи.
На бърз поглед,разликата май е само в броя приставки.
Аз си взех BRI953.

# 134
Може ли мнение за philips lumea advanced BRI920? Доволни ли сте от него и може ли да се ползва лятото при тен?

Общи условия

Активация на акаунт