Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 765
  • 845
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
А имате ли някакво обяснение защо на Филипсите дават святкане през 2 седмици, а на Браун-а - през 1? Взехме си Браун   Silk Expert Pro 5, засега сме още в началото и не мога да споделя резултати, но ММ е убеден, че дори и след 1-вата процедура има резултати Laughing Той беше и основният "виновник" въобще да се сдобием с подобен уред, аз все още не съм убедена, че ще има защо. Дано времето ме опровергае.
И аз съм се насочила към тази серия на Браун, гледах модела с допълнителна приставка🙂

# 301
Да, нашият е с допълнителна приставка, с по-малко прозорче, но все още не е боравено с нея. Аз доста се притеснявах, че с основната ще ми е твърде парещо /с много нисък праг на болка съм/, но дори и на най-висока степен на подмишници примерно ми е съвсем ОК. Бих се радвала ако някой сподели впечатления от тази марка.

# 302
Привет! Според вас 549 лв добра цена ли е за SC1998/00? Спрямо BRI947/00 за 749 лв. кой бихте препоръчали?

# 303
И аз взех Браун Про 5.  След третата седмица имам осезаем  ефект на краката, на подмишниците средна работа.  За триъгълника ще споделям по - нататък, че него сега започнах да го правя.

# 304
Здравейте момичета, писала съм в темата- имам Lumea 1994, без приставки. Вече имам 4 процедури, като под мишниците почти опадаха, но имам един проблем с ръцете-на последните две процедури ми останаха едни белези по едната ръка- малки правоъгълничета. Мазах ги със д-пантенол и изчезват, но ме е страх, че при следващата- която е чак след месец пак ще се появят. Само на едната ръка и на едно и също място отгоре. Имам по-тъмен тен по принцип, възможно ли е да е от това?

# 305
От тена и високата степен е, изгорила си се.Ще се оправи кожата, но петната ще се заличат само след солариум или нов слънчев тен.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 14:19 от ДХ3

# 306
От тена е високата стеоен е, изгорила си се.Ще се оправи кожата, но петната ще се заличат само след солариум или нов слънчев тен.

Да, аз ползвах 4 степен, по препоръка на приложението според цвета на кожата. Проблема при ръцете е, че косъмчетата са почти като тена и явно не е необходимо такава висока степен. Благодаря за отговора. Simple Smile

# 307
Ти нали махаш косъмчетата преди процедура?

# 308
Здравейте, бих искала да ми предложите модел на фотоепилатор  от които сте доволни защото гледам много модели и различни цени. Ако може да е по средна цената. Примерно до 500 лв

Аз съм с Ровента и още след първа процедура имам голи петна😁. Доволна съм!

# 309
Здравейте, подариха ми този фотоепилатор https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-philips-lumea-prestige-smar … -00/pd/DR9987BBM/
и вече имам 3 процедури. на бикини, крака, мишници и горна устна. Като цяло има промяна в косъма- стана по-тънък, но опадване има много малко може би 1/5. Да питам това нормално ли е, като че ли досега трябваше да има по-добър ефект. Правя процедурите през 2 седмици, както е упоменато в приложението, на 4 от 5 степени, но според моя мъж трябвало всяка седмица за да има ефект. Вие как мислите?

# 310
Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1997/00, 250 000 импулса, за тяло и лице, работа с кабел, система за безопасност
Или
Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 250 000 импулса, работа с кабел, система за безопасност.
Фотоепилатор Philips Lumea BRI921 , За тяло и лице, Със сензор за цвят на кожата, 15 минути за долната част на краката, Тример тип писалка + Satin Compact.
Дайте ми съвет кой е по добър, може и друг модел да ми предложите до 500 лв

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 19:09 от Ваня Дерменджиева 696942

# 311
  • На морето!
Здравейте, подариха ми този фотоепилатор https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-philips-lumea-prestige-smar … -00/pd/DR9987BBM/
и вече имам 3 процедури. на бикини, крака, мишници и горна устна. Като цяло има промяна в косъма- стана по-тънък, но опадване има много малко може би 1/5. Да питам това нормално ли е, като че ли досега трябваше да има по-добър ефект. Правя процедурите през 2 седмици, както е упоменато в приложението, на 4 от 5 степени, но според моя мъж трябвало всяка седмица за да има ефект. Вие как мислите?
Продължавай през 2 седмици. При мен видим ефект имаше около 2 седмици след 3тата процедура и след 5тата вече почти нямаше косми. По ръцете при мен се случиха по-бързо нещата, най-бавно на лице и интим.

# 312
След много четене мисля, се спрях на два фотоепилатори лумия 1997/00 и 1998/00 😀на 1997 пише че има епилатот да ми кажете нещо повече, и да питам като е с кабел включваш в тока и работи 🤔 извинете ме за глупавия въпрос,а 1998 /00 мрежов и адаптор това значи на ток и батерия ли.

# 313
  • Plovdiv, Bulgaria

То си пишеше някъде (даже май в приложението беше), че и по-често да се правят процедурите, няма да има по-бърз резултат. Различни кожи, различни косми.. Нормално е при различните хора резултатите да не са еднакви.

# 314
Здравейте!
Имам фотоепиларор от почти 2г. .Досега съм го използвала за подмишници и триъгълник.
Правя всеки месец процедура, от година, без да пропускам, все още имам малки участъци, които не са се повлияли.
Знаете ли колко време още  трябва да продължавам с процедурите?
Още един въпрос имам, ще съм много благодарна да ме ориентирате.Heart
Искам да започна да правя процедури и над горна устна, но навсякъде чета, че трябва да се бръсне преди първата процедура.
Има ли друг вариант и как премахвате космите между процедурите.
Благодаря предварително. Heart

Общи условия

Активация на акаунт