Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 772
  • 845
  •   1
Отговори
# 315
Изскубваш ги и изчакваш няколко дни преди процедурата.  Имай предвид, че светлите не се повлияват.

# 316
Здравейте, купих си епилатор браун про 5. Направила съм 6 процедури и ефектът е уау.  Нямам косми по краката и ръцете. След 4та процедура имаше осезаем ефект. Бяха останали само около коленете. Интима по-трудно се повлиява, но аз там съм правила и лазер няколко процедури, та е ок. Бях скептична, но не съжалявам за покупката.

# 317
....

Искам да започна да правя процедури и над горна устна, но навсякъде чета, че трябва да се бръсне преди първата процедура.
Има ли друг вариант и как премахвате космите между процедурите.
Благодаря предварително. Heart

Има и депилиращи кремове. Баба ползва такъв за над горната устна, иначе не се епилира де.

# 318
Мисля, че е не се пилзват двпулиращи кремове, за да няма после пигментации.Затова аз не бох ползвала и кола маска там и после да светкам.

# 319
Откакто си премахнах космите под мишниците с лазер, имам чувството, че потта ми започна да мирише странно. Някой има ли подобен проблем?

# 320
Мисля, че е не се пилзват двпулиращи кремове, за да няма после пигментации.Затова аз не бох ползвала и кола маска там и после да светкам.

Точно. Не се ползват такива преди процедури.

# 321
Ти нали махаш косъмчетата преди процедура?

махам ги, но вече два пъти се получава така. Сега не знам дали да започна с подържаща процедура или да продължа през две седмици. На ръцете имам мъхчета и според указанието трябва да продължа през две седмици, въпреки че ще е 5-та процедура, но ме е страх от тези изгарания. Смятам просто да пропусна това място, там още при първата процедура имах леко парене след процедурата.

# 322
Здравейте от вчера съм горд собственик на филипс лумеа 1997/00, пробвах я днес и ще видим как ще е. 😁

# 323
Здравейте! Имам филипс лумеа sc 1998/00, по указания трябва да се светкам през две седмици..някакъв проблем дали ще има ако го правя всяка седмица? Някой който е пробвал, ако може да сподели! Simple Smile

# 324
Коментираме го почти на всяка страница-няма никакъв смисъл и това е така заради фазите на рстеж на косъма, но ако Ви се занимава се светкайте.Поне при Лумеа е описано,че няма ползва да не се спазва графикът.Дамите с уреди Беаун мисля, че правят процедури на една седмица.Предполагам и при техните уреди има обяснение защо.

# 325
Здравейте, направих си първата процедура на трета степен. Имам доста светла кожа и тъмни косъмчета, мисля, че съм за степен 4-5,но като за първи път от страх да не се изгоря нещо😁 действах на 3. Дали ще има резултат, ако съм за 4-5,но карам на 3та степен?
Как действане на местата, където имате белези? Например от секцио или порязвания и рани.

# 326
Нямам проблем с белезите.Искам да добавя, че на краката, да речем, мога да сменя степента няколко пъти, като усетя силно парене.На подбедриците минавам на 5, но около коляното свалям.

# 327
  • Страната на чудесата
Здравейте! Вече си направих 6 процедури на крака и ръце с Philips Lumea Prestige BRI 947. В книжката към фотоепилатора ми пише процедурите да се правят на 15 +/- 5 дена, аз ги правех на 10 дена и съм мега доволна от резултата. Честно казано изощо не вярвях, че е възможно да изчезнат всички косъмчета, но още след 4 тата процедура видях ефекта. Сега имам питане към по-опитните от вас, как да продължа от тук насетне, дали да продължа пак на 10 дена или да разредя процедурите?

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 15:36 от Бечинка

# 328
Здравейте,
нова съм в темата, надявам се да ме приемете 💐
имам фотоепилатор Philips Lumea SC2009, закупен преди около 7 години. Уредът беше използвам при закупуването му около 2 пъти, след което преустанових, тъй като имам изключително много бенки по цялото тяло и имах опасения, а и ми беше трудно да следя зоните, които съм минала и които не, както и да пропускам бенките. Намерих темата и реших да го пробвам отново. Та, с това изникнаха редица въпроси, моля за съдействие.
1. Имах притеснения дали изобщо ще тръгне, в момента го сложих да се зарежда и изглежда, че работи, тъй като лампичката премигва. Дали според Вас щом не е бил включван толкова време ще има някакъв проблем в работата си, някоя от Вас имала ли е подобен опит?
2. Колко време трябва да се зарежда, след като не е бил включван толкова време и колко време отнема попринцип?
3. Има ли и други момичета с много бенки? Как се справяте с това… четох за белия молив, хартиена тиксо, но това просто ще е невероятна играчка предвид факта, че имам множество и големи, и малко по цялото тяло..🤔
4. Големите зони като краката например как проследявате откъде сте минали и откъде не? Тук отново съм свръхпредпазлива и когато го използвах това ми беше най-голямото притеснение да не преповтарям зоните, да не застъпвам редове…четох за разграфяваня? 🙈
Много благодаря! А сега се връщам да чета предпохдните теми, много са полезни!

# 329
Аз си чертая с бял молив по краката. Разделям ги на по-малки зони и като мина даден участък маркирам с молива. Така белите линии остават само там, където вече съм минала и няма опасност да се пропуснат косъмчета. Направила съм 3 процедури на крака и не мога да си представя как бих могла да се справя без да разграфявам.
По въпроса с бенките - аз имам доста по ръцете и затова съм решила, че там няма да минавам с фотоепилатора. Не ми се рискува да раздразня някоя бенка или петънце. На единия крак имам голяма бенка и нея просто я заобикалям, но като е една е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт