Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 97 408
  • 845
  •   1
Отговори
# 555
Днес ми беше 4-тата процедура (тези през 2 седмици). След 20 дена планирам да плажувам и искам да попитам дали е ОК да направя още 1 процедура след 10 дена ? Към момента не виждам да имам пигментирали места, а вече почнах да нося поли и рокли.

# 556
  • София
Няма проблеми да направите процедурата. След плаж трябва да се изчака, за да не изгори потъмнялата кожа. Аз преди разгара на лятото спирам светкането на лицето, защото там е по-голям рискът от пигментации.

# 557
Здравейте, може ли мнение за този модел?
За лице с акне може ли да се ползва Или като цяло добър избор ли е?

# 558
Гледах модел 1997 в Кауфланд, намален на 450лв., ако не бъркам.

# 559
  • София
За този някой давал ли е отзиви? Има доста импулси и много ниска цена.
Фотоeпилатор IPL АМ001, 999 999 импулса, UV филтър за предпазване на кожата

https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-am001-999-999-impulsa-uv-fi … 888/pd/DJRDS7MBM/

# 560
Ако се святкам през седмица с лумеата вместо през две ще ми стане ли нещо?

# 561
В упътването на уреда би трябвало да пише, че ползването по - често от указаното (2 седмици) НЕ води до по-бързи и/или по-добри резултати.

# 562
За този някой давал ли е отзиви? Има доста импулси и много ниска цена.
Фотоeпилатор IPL АМ001, 999 999 импулса, UV филтър за предпазване на кожата

https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-am001-999-999-impulsa-uv-fi … 888/pd/DJRDS7MBM/
Този го получих миналия месец, само че го купих от Алиекспрес с доставка от Полша. Дойде за седмица и ми излезе към 80 лева. Само веднъж съм го ползвала засега и не знам доколко е ефективен.

# 563
  • София
И аз от там ще взема.
Но доста често искат да се правят процедури.

# 564
Ехее, че то 3 пъти в седмицата си е през ден направо... За малки зони иди-дойди, обаче ако трябва толкова често да си минавам и кълката, това не го вземам ако ще и без пари да ми го дават, то ще ми писне най-много на третия път. Като сметна колко време ще изяжда тая играчка и като нищо бих решила да си купя нещо по-полезно с тия 80 лева. Егати, че аз в кръчмата да ги изпия, пак ще видя повече файда от тях отколкото за уред дето ще ми писне за нула време...
Мен ме хващаха лудите с Лумеа отначало като работех през 2 седмици и не винаги ги спазвах точно, а при това пише поддръжката да е през толкова, демек едва ли не завинаги. Ако на някого му стигне търпението да стигне до поддръжката де.
Преценете си дали имате времето да отделяте, че не става бързо хич, на домашните уреди накрайникът е малък и хваща много малка площ наведнъж. На този гледам пише 3 квадратни сантиметра, на Лумеа мисля че са 4 и пак е голяма играчка.

# 565
Здравейте. Имам Philips Lumea Bri 956/00, чисто нов, още не е използван. Забелязах, че на прозорчето, от което излиза светлината, има малко замъглено петънце /ще опитам да снимам малко по-късно/
Това дали е дефект? Да знам дали да го връщам.

# 566
Днес пиша тук, за да се похваля с резултати след първоначалното разочарование. Току-що направих и четвъртата процедура и резултатите от редуцирането на окосмяването са следните:
- подмишници- 60%;
- ръце- 70-80%;
- бикини зона- 70%;
- бедра- 80-90%;
- подбедрица- 40-50%.
Лицето все още не съм го третирала, тъй като имам известни притеснения свързани със сезона, но се надявам края на есента да започна и него.

Към дамите "святкали" пълен интим- усещате ли силна болка и дискомфорт или е само при мен?

Lettie, аз съм с BRI955/00, сега го погледнах и забелязах симетрична точка в средата на прозорчето (като от нивелир, но без да се движи), по-назад в темата някой беше писал за подобно нещо и съм по-склонна да мисля, че е фабрично, отколкото дефект.

# 567
Здравейте, имах фотоепилатор от алиекспрес, след 6 години вярна служба изгоря. За мен си бях доволна от него ползвах го предимно на лице, със светъл мъх и нежни косъмчета. Отново съм в търсене, някой има ли мнение за фотоепилатора на пинк панда, доста изгодна цена, но ми се иска да чуя мнение ако някой е вземал. Никъде не виждам колко хиляди импулса са заложени в него.
https://www.pinkpanda.bg/produkt/ipl-hair-removal-319_22

# 568
honeybeee, аз там се минавам на възможно най-ниската степен и гледам да е преди да съм минала други зони, защото като е загрял ми пари. Също околното датата на менструацията усещам по-силно парене при светкане.

# 569
  • София
Ползва ли се фотоепилатора през лятото? Не да се цопна на плаж след процедура, а просто да изляза навън.

Общи условия

Активация на акаунт