Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 97 386
  • 845
  •   1
Отговори
# 570
Ако нямаш тен, не е проблем. Ако си почерняла, може да се получи изгаряне, затова не се препоръчва.

# 571
  • София
Благодаря!

# 572
Smile,този въпрос и мен ме вълнуваше, благодаря за задаването му и за отговора на Soul free.
honeybeee благодаря и за твоя въпрос, точно вчера правих и аз интимна, ами доста ме заболя, но четейки отговора на  Plamenaa, за което и благодаря, се сещам че беше хем на висока степен хем на вече загрял уред.
Аз също от мързел сега направих 3та процедура, но определено след 2рата виждах ефект Simple Smile Лошото е че се забавих и вече е лято, и си ходя с дълги панталони, но аз и без това често съм така. Поне до морето дано да съм приключила с процедурите Simple Smile
С какво почиствате уредите ?

# 573
Аз намокрям с вода кърпичката, която е към фотоепилатора и минавам стъклата с нея.

# 574
Само да кажа, че вчера се святках и след 3ч излязах навън с пола, та не усетих нищо от слънцето. Може би е много по-опасно да се отиде на плаж, но за градска разходка си е ок.

# 575
Ама то не се усеща нещо специално. Но се получават петна. Аз си направих на лицето от глупост. Слагайте си слънцезащитен крем като излизате.

# 576
Здравейте! Очертава се на 1.07 (петък) да отида на море, а четвъртата процедура най-рано ми се пада на 27.06 (понеделник). Според вас мога ли да си направя процедурата или периода е много кратък?

# 577
Здравейте! Очертава се на 1.07 (петък) да отида на море, а четвъртата процедура най-рано ми се пада на 27.06 (понеделник). Според вас мога ли да си направя процедурата или периода е много кратък?
И аз се чудя същото ще ходя на море на 27.06 а процедурата ми е на 26.06.🤔

# 578
Аз бих казала, че 1-2 дни между плаж и процедури е твърде кратко като времетраене, имайки предвид силното слънце и вредите от това. Може би ако стоите на сянка или издърпате процедурите 2-3 дни преди оригиналната дата ще е по-добре.

# 579
При мен има 3-4 дни разлика, издърпала съм датата за понеделник, по-рано няма как според графика. Много се чудя дали да направя последна процедура тогава или направо есента да започна наново, а аз се пека и влизам във водата, но мисля че имах спомен, че в книжката пишеше, ако се направи не по-късно от 48ч не е проблем, но не съм сигурна.

# 580
  • там, където ми харесва
Здравейте, дайте препоръка за фотоепилатор Филипс Лумея BR1922. Насочила съм се към този модел с 250 000 импулса. Дали е добър?

# 581
Аз съм с BRI 924 и съм от доволните. Чак се чудя на себе си защо не съм си взела такава джаджа до сега Rolling Eyes

# 582
Здравейте може ли мнение за този фотоепилатор

# 583
Не мисля, че някой ще даде мнение, освен това не го намирам никъде в интернет, освен в бг.Което значи, че е някаква китайска джаджа, на която ѝ е лепнато име.
Сега търсих през Google lens и де оказа точно така.Същия уред го има с 5-6-7 различни имена.Не значи, че не работи, разбира се.
https://www.google.com/imgres?imgurl=https://cdn.shopify.com/s/f … mp;source=sh/x/im

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 10:04 от ДХ3

# 584
Сигурно има отговор на въпроса, но нямам свободно време да чета. Ползвате ли фотоепилатора сега, ако ходите по къси патнатолки? Питам, защото по спомен, не се ползва след излагане на слънце, ама то това не е като да се печеш на слънце все пак.
И нали се правят някакви почивки по принцип. Дали е добра идея да не се епилирам цяло лято?

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 07:03 от celika

Общи условия

Активация на акаунт