Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 710
  • 845
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета 🤗
Използвам Pfilips Lumea
В момента съм на 7ма процедура,виждам ефект,но не навсякъде,имам места на които продължават да излизат косъмчета все едно не съм святкала никога 😃
На инструкциите пише,че до 8ма процедура са през 2 седмици и след това веднъж на 4 или 8 седмици.
Въпросът ми е да разредя ли процедурите или да продължа през две седмици както до сега,за да има ефекта,който търся?

# 151
  • София
Аз бих запазила двуседмичния интервал между процедурите. Все пак сега есенно-зимния сезон е най-подходящият за постигане на желания резултат.
През месец или два бих светкала едва когато са необходими само поддържащи процедури.

# 152
Караш през 2 седмици според мен, докато прецениш че вече ще си само на поддръжка по-рядко. Да не те разочаровам но то и не се знае дали и колко още ще се премахне от окосмяването, при всеки е различно. Някои косъмчета си остават. Но ти не се отказвай още де, нищо не губиш, може пък и наистина просто да ти трябват малко повече третирания.

# 153
Здравейте, вчера си направих 1ва процедура с Philips Lumea Advanced SC1998.
Модела пише, че има функция смарт скин.
Аз съм със светла кожа и на 5та степен ми беше окей. Реших да проверя как точно работи функцията смарт скин върху приятеля ми, тъй като той е с по-тъмен цвят на кожата от моя, но по никакъв начин не ми индикира коя степен би била най-подходяща за него.
Трябва ли да направя нещо конкретно, за да се активира функцията?

# 154
Здравейте,чудя се дали да си закупя фотоепилатор.
Прочетох че може да причини пигментация,затова се колебая.Някой,който е ползвал може ли да сподели дали е получавал пигментация или нещо друго,и дали уврежда кожата.

# 155
dее92 това е моделът, да. Взех го от Техномаркет, в неделя беше 489лв.Smiley Много се чудих между Браун и Филипс. Самата машинка е някак по-компактна от Лумеата. Обикновеният ми епилатор е вече на повече от 20г. и е Браун. Работи безотказно, ползвам го постоянно и вече доста е оредяло окосмяването ми. Имам някакъв сантимент към Браун Smirk

489 лв. ли е?

# 156
  • София
Някой ползва ли защитни очила с фотоепилатор за домашна употреба?

# 157
  • София
Някой ползва ли защитни очила с фотоепилатор за домашна употреба?
Не съм използвала до сега, но се замислям....
Мъжа ми  все ми се кара всеки път когато види, че се епилирам и гледам светкавицата.

# 158
Няма нужда от очила, но гледайте да е осветена добре стаята. Под добре осветена нямам предвид просто да не е мръкнало навън, а светвате де що има лампи наоколо, колкото може по-светло да е. По този начин светването от епилатора изобщо не толкова ярко и дразнещо и не изморява очите. То не е толкова интензивно това дето се вижда около ръба на епилатора че да направи поразии, а просто рязката разлика всеки път натоварва очите като светнете няколкостотин пъти подред.

# 159
  • ❌❌❌
Здравейте, дами! Мисля да поръчам някакъв фотоепилатор, досега цял живот го карам на кола, но малко за разнообразие, пък е и Черен петък 😀 Може ли да ми обясните каква е разликата между Филипсите - SC и BRI?
Също - SC1999 ли е последен модел на серията? Една позната ми го препоръча, но бих се радвала и на екстра коментари. 😋
Аз съм с немного косми и сравнително светли... И с много светла кожа 🙄

# 160
Здравейте! Някой да си е купувал от Зора фотоепилатор покрай тези намаления (или от друг магазин/онлайн)? Моля ви споделете за кой епилатор си заслужава инвестицията( по принцип ме е страх малко да не вложа определена сума а после да няма ефект) . Може ли  да споделите от по-ниско бюджетните от кой сте доволни?

# 161
Никой не може да ти каже дали при теб ще има ефект. Вероятността да има е голям, стига  космите ти да не са руси.
За мен това е една от най-добрите инвестиции за една жена. От 5 години имам Филипс Лумея и се родих с него!

# 162
Никой не може да ти каже дали при теб ще има ефект. Вероятността да има е голям, стига  космите ти да не са руси.
За мен това е една от най-добрите инвестиции за една жена. От 5 години имам Филипс Лумея и се родих с него!

Да, права сте. Без да опитам няма да разбера, но поне да си взема модел, които си заслужава. Вашия Philips Lumea какъв точно е модела?

# 163
Моделът не е от голямо значение. Моят е този без кабел с три приставки.

# 164
  • София
Здравейте, искам да попитам вредно ли е да се използва фотоепилатор при интимна зона? И като цяло? Има ли случаи, в които не е ок да се ползва, освен разранена кожа и пр.? Някой забелязал ли е негативен ефект?

Общи условия

Активация на акаунт