Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 704
  • 845
  •   1
Отговори
# 165
И аз с въпрос, защо се препоръчва две седмици интервал, аз си минавам бакенбардите на десет дни, проблем ли е? Всъщност, днес ми беше втората процедура, ефект още не съм видяла...

# 166
  • Варна
dее92 това е моделът, да. Взех го от Техномаркет, в неделя беше 489лв.Smiley ....

489 лв. ли е?
michona5 беше толкова в неделя - 21.11.. В сайта беше тази цената, но беше изчерпан онлайн и ходих до магазин. Там цената беше по-висока, но аз им казах колко я виждам в сайта и всъщност на касата излезе на цената от сайта - 489лв. Дори и да е била някаква грешка, аз го взех на толкова.

# 167
  • На морето!
И аз с въпрос, защо се препоръчва две седмици интервал, аз си минавам бакенбардите на десет дни, проблем ли е? Всъщност, днес ми беше втората процедура, ефект още не съм видяла...
Няма да е ефективно ако скъсявяш времето. Идеята е да се следва естественият ритъм на поникване на косъма, през 10 дни третиераш едни и същи, вече третирани косъмчета.
При мен на ръце и подмишници започнаха да оредяват малко преди втората, а на краката преди третата. При интим не виждам особена разлика.

# 168
  • София
При Браун схемата е веднъж седмично, а при Филипс - на 2 седмици.
Защо ли е така?

# 169
Аз си взех от Емаг сега, направих една процедура, но не забелязвам да има ефект.....Lumea с една приставка е моят.

# 170
Видим ефект очаквай след третата процедура.

# 171
  • София
Докъде минавате зоните на интим? Фотоепилаторите без приставка за лице, все пак използвате ли ги и за лице?

# 172
Philips Lumea Bri958 е моят, но още е рано за обратна връзка.

# 173
Здравейте,
Искам да споделя страхотни си резултат с вас. След трета процедура съм. Мишници останали няколко косъма. Ръце:   там има какво да се желае. Интим :в частта към пъпа - доста добре, но на по-чувствителните места не съм третираЛа много, че пареше и там всичко си расте:) най-доволна съм от краката под коляно, там е най-осезаемо. Бедра:там не забелязва много разлика... Доволна съм. Епилаторът ми е стар 1995/00,не е бърз. Бавно става и загрява често, но е чудесно че се реших да опитам нещо ново. Обнадеждена съм за лятото, че ще съм улеснена откъм досадното ежедневно обезкосмяване.

# 174
  • Lost in a fairytale ...
Как разбирате, че загрява? Моят не се е оплаквал, а е 1994 Simple Smile
Вече минавам всичко, без бедрата, че не ми се занимава още смях. Ще ги започна като разредя долната част на краката. Иначе резултатите са ми отлични -под коляното почти нищо, мишниците също. Интим правя пълен, въпреки че се поопарих предния път, но имам само 2 процедури на 1 степен и не забелязвам кой знае какъв ефект още. Ръце не правя, тях също по-натам, че ми е досадно на големите площи Simple Smile

# 175
Как разбирате, че загрява? Моят не се е оплаквал, а е 1994 Simple Smile
Вече минавам всичко, без бедрата, че не ми се занимава още смях. Ще ги започна като разредя долната част на краката. Иначе резултатите са ми отлични -под коляното почти нищо, мишниците също. Интим правя пълен, въпреки че се поопарих предния път, но имам само 2 процедури на 1 степен и не забелязвам кой знае какъв ефект още. Ръце не правя, тях също по-натам, че ми е досадно на големите площи Simple Smile
върти се вентилатора, но не светва зелена индикация и спусъка не е активен. След 10 мин почивка пак си работи нормално

# 176
  • Lost in a fairytale ...
Ясно. Нямам такъв проблем, щях да забележа със сигурност:)

# 177
Здравейте! Някой да си е купувал от Зора фотоепилатор покрай тези намаления (или от друг магазин/онлайн)? Моля ви споделете за кой епилатор си заслужава инвестицията( по принцип ме е страх малко да не вложа определена сума а после да няма ефект) . Може ли  да споделите от по-ниско бюджетните от кой сте доволни?

Днес си купих Philips sc1998 с две допълнителни приставки, но от Технополис, в Зора нямат наличност! Току що си направих тест за поносимост и от утре започвам! След известно време ще споделя има ли резултат или...Disappointed Relieved

# 178
  • София
Момичета,след фотоепилация с какво се намазвате-четох,че трябва да е с слънцезатитен крем,а на др.места хидратиращ .Аз използвам Фотоепилатор Silk-expert Pro 3 PL3132 IPL,пета процедура правя,но на ръцете се появяват пъпки и до следващата процедура пъпките почти не изчезват и пак трябва да се бръсна Sad .Добре,че вече почти не се появяват косъчета и май ще започна да разреждам процедурите Simple Smile

# 179
  • В къЩи.
Аз се мажа с гел от алое.

Общи условия

Активация на акаунт