Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 722
  • 845
  •   1
Отговори
# 180
Имам питане, мажете ли с някакъв крем след епилация? Аз получавам един сърбеж на следващия ден, кожата ми става суха. С какво да мажа?

# 181
  • София
Аз се мажа с гел от алое.

ее благодаряя,как не съм се сетила до сега,даже винаги след плаж се мажа с такъв гел Simple Smile

# 182
Аз се мажа с крем за тяло, какъвто имам в текущия момент.

# 183
А как се светкате без да повтаряте място? страх ме е да не се изгоря, с молив и линийка ли да се разчертая не знам и аз вече.. Simple Smile)

# 184
Аз се светкам на око, не съм се чертала. Гледам долу горе да са близо зоните. Не знам до колко ви е ефективен процеса де. Предполагам, че с времето човек свиква

# 185
  • София
Не разчертавам нищо. Гледам да не повтарям, но със сигурност минавам понякога и там където вече съм. Не съм имала до сега някакви проблеми.

# 186
Отначало като си го купих се бях втелясала да отбелязвам с един бял молив коя част съм минала и докъде, тая идея от тук ще да съм я взела. После като свикнах вече ми стана по-лесно да карам наред, а и по-малко време отнема вече, то първите пъти са тегави само.

# 187
Дори да повториш някое място, не вярвам да се изгориш. Аз интима си го минавам два пъти последователно, за да не пропусна някой участък.

# 188
Аз си купих от Техномаркет за 850лв😬,беше намален от близо 1200лв.За сега си направих 3 процедури,видимо има резултати,но не навсякъде.След 2-ра процедура ми се появиха някакви петна по прозорчето на фотоепилатора,приличащи на ръжда и не се махат с кърпичка.Ако някой има идея какво е и дали е опасно да го използвам,ще съм благодарна за мнения и съвети🙂

# 189
  • София
Аз почти навсякъде минавам по два пъти,за да не пропусна някое място и не съм имала проблем до сега Simple Smile

# 190
Аз си купих от Техномаркет за 850лв😬,беше намален от близо 1200лв.За сега си направих 3 процедури,видимо има резултати,но не навсякъде.След 2-ра процедура ми се появиха някакви петна по прозорчето на фотоепилатора,приличащи на ръжда и не се махат с кърпичка.Ако някой има идея какво е и дали е опасно да го използвам,ще съм благодарна за мнения и съвети🙂

Аз мисля, че са петна от опърлени косъмчета ! Може би трябва с влажна кърпичка да се изчисти! Поне при мен беше така...

# 191
супер благодаря, значи и аз ще действам по-смело Simple Smile
взех си Лумеята от промоцията на практикер още септември, но заради слънцето и тена чак тези дни си насветках краката (от коляното надолу), ще докладвам после промените

# 192
Здравейте дами Simple Smile
И аз вече съм в клуба на притежаващите Лумеа. Купих си го от Зора намален за 549 лева и модела е sc1998. Добре че ви изчетох, за да се ориентирам по- добре в параметрите и да избера от огромното разнообразие от модели. Беше важно за мен да няма батерия със зарядно, да има степени, приставки за лице, интим и тяло и импулсите да са 250000. Та за мен модел 1998 напълно отговаря на претенциите ми. А и вашият опит, синтезирано, това дава като най - балансиран избор между цена и параметри на уреда. Нащраках се навсякъде. Предварително се обръснах по тялото, а мустачето подстригах с ножичка. Първия ден лицето, ръцете и мишниците. Вторият ден целите крака и интимната зона. Още не съм придобила сръчност и много се пинках и притеснявах. Но това е въпрос на опитност и с времето ще ми е по лесно. На мен не ми загряваше уреда. На степен 5 минах тялото, лицето и мишниците, със съответните приставки, на интима намалих на 4 , защото ми запари. Смятам да се щракам на всеки 14 дни до удовлетворителен за мен резултат. Четох ви че няма проблем да не се спазват препоръките от упътването. Лятото, ако отида на море тогава ще спра. Но ще докладвам резултати, надявам се положителни.
Благодаря ви момичета, много ми помогнахте да се ориентирам правилно 🌹🌹🌹
Забравих да кажа, че съм с бяла  кожа ( но не чак млечно бяла) , без тен в момента, а космите ми са си черни или поне тъмно кафяви навсякъде. Мустака ми е по светъл, но пак тъмнее доста.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 07:30 от Kruhan

# 193
А някой пробвал ли е на веждите, макар че знам, че не се препоръчва?
Утре ми е ден за святкане.

# 194
Ако съм запомнила правилно в упътването пишеше да не се светка над зоната на очите. Аз сякаш не бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт