Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 737
  • 845
  •   1
Отговори
# 195
Имам приставка за вежди, но никога не съм я ползвала.

# 196
Девойки, имам въпросче - понеже имам психологическа бариера да си обръсна ръцете преди процедура - нали може с депилатоар? Ако да, в такъв случай - трябва ли някакво технологично изчакване преди святкане според вас?
Вчера пристигна коледния ни подарък - Braun Silk 5, чакахме го с нетърпение и двамата с ММ Laughing Той дори беше още по-нетърпелив от мен и го светнах под мишници и на гърди. Пробвахме и интим, ама изпищя горкия.

# 197
    [/i]
    Аз си купих от Техномаркет за 850лв😬,беше намален от близо 1200лв.За сега си направих 3 процедури,видимо има резултати,но не навсякъде.След 2-ра процедура ми се появиха някакви петна по прозорчето на фотоепилатора,приличащи на ръжда и не се махат с кърпичка.Ако някой има идея какво е и дали е опасно да го използвам,ще съм благодарна за мнения и съвети🙂

Аз мисля, че са петна от опърлени косъмчета ! Може би трябва с влажна кърпичка да се изчисти! Поне при мен беше така...
    Аз си купих от Техномаркет за 850лв😬,беше намален от близо 1200лв.За сега си направих 3 процедури,видимо има резултати,но не навсякъде.След 2-ра процедура ми се появиха някакви петна по прозорчето на фотоепилатора,приличащи на ръжда и не се махат с кърпичка.Ако някой има идея какво е и дали е опасно да го използвам,ще съм благодарна за мнения и съвети🙂

Аз мисля, че са петна от опърлени косъмчета ! Може би трябва с влажна кърпичка да се изчисти! Поне при мен беше така...
    И аз така си помислих,че може да е от опърлени косъмчета, които да съм пропуснала да ги махна,но и с мокра кърпичка не се почиства стъклото 😐

# 198
    Момичета, какво ще кажете за Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00? Напълно начинаеща съм, нямам сериозно окосмяване, светла съм. Благодаря ви предварително за отговорите! Simple Smile

# 199
    • София
    Девойки, имам въпросче - понеже имам психологическа бариера да си обръсна ръцете преди процедура - нали може с депилатоар? Ако да, в такъв случай - трябва ли някакво технологично изчакване преди святкане според вас?
    Вчера пристигна коледния ни подарък - Braun Silk 5, чакахме го с нетърпение и двамата с ММ Laughing Той дори беше още по-нетърпелив от мен и го светнах под мишници и на гърди. Пробвахме и интим, ама изпищя горкия.

Аз съм на Браун и в опътването пише ,че преди процедурата/а те са през 1 седмица/задължително мястото се бръсне и аз така правя.

# 200
    Момичета, на прозорчето за импулса трябва ли да има стъкло?

# 201
    Момичета, на прозорчето за импулса трябва ли да има стъкло?
    И аз това се чудех... При мен няма, стъклото остава по-назад, навътре. На допълнителната приставка също няма.
    Mimi, чудех се дали някой е пробвал без бръснене и каква е разликата реално. В крайна сметка пак косъма е прекъснат, не е отскубан...

# 202
    Няма стъкло , аз имам и допълнителна приставка за лице - на нея вече си има стъкло.

# 203
    От косъмчета е и не се маха. Трябва зоната на светкане са е напълно чиста преди процедура.

# 204
      [/i]

И аз така си помислих,че може да е от опърлени косъмчета, които да съм пропуснала да ги махна,но и с мокра кърпичка не се почиства стъклото 😐

И на моя така се получава, почиствам го с кърпичката, която е в кутията към епилатора. Даже и със суха се маха. Но не трябва да е нагорещен.

# 205
      На Лумеа основната е без стъкло, само отвор с огледални стени. Ако има допълнителни приставки, те вече са със стъкло което се води че е някакъв вид филтър, според приставката.

# 206
      • в рaя
      И аз не мога да се реша да си бръсна ръцете, и изобщо където и да е, защото се епилирам с кола маска от години навсякъде, та от 2 седмици имам фотоепилатор и се минах с машинката за подстригване на мъжа ми навсякъде, и ръцете, преди да се светна. Моя е на Филипс и там пише, че може и с кола маска, ама аз реших да не махам нищо от корен, а само да ги подстрижа Simple Smile не знам дали е правилно, но още след първата процедура виждам много забавен растеж на космите на мишниците. Днес или утре ще направя втора процедура по същия начин.

# 207
      • София
      При моя Браун 3-та серия няма стъкла и на двете приставки.

# 208
      • София
      Здравейте, за първи път ползвах новият си уред Lumea , тествах както е указано, но в един момент реших, че утре няма да имам време и давай наред- крака, ръце, интим и мишници. Интимът беше обръснат, та да видим ще има ли резултат, другите места след епилация преди две седмици, имаше прокарали косъмчета.
      Въпросът ми е на гладко избръснато ли се правите, за интима говоря?
      На др места няма шанс да се бръсна, пък да ги чакам, не разполагам с време.

# 209
      И аз не мога да се реша да си бръсна ръцете, и изобщо където и да е, защото се епилирам с кола маска от години навсякъде, та от 2 седмици имам фотоепилатор и се минах с машинката за подстригване на мъжа ми навсякъде, и ръцете, преди да се светна. Моя е на Филипс и там пише, че може и с кола маска, ама аз реших да не махам нищо от корен, а само да ги подстрижа Simple Smile не знам дали е правилно, но още след първата процедура виждам много забавен растеж на космите на мишниците. Днес или утре ще направя втора процедура по същия начин.
      Каква в логиката да не се обръснете, а да ги минете с машинка? Бръсначка- метално острие, коеъо реже косъма.Машинка-метални остриета, които режат косъма.Едно и също е Wink

Общи условия

Активация на акаунт