Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 781
  • 845
  •   1
Отговори
# 330
Никога не съм
четтала с бял молив

# 331
  • София
Аз също не чертая. Гледам да не повтарям мястото, но със сигурност повтарям тук-там 😊Какво би се случило занапред ако минавам някъде и по два пъти?

# 332
Нищо съществено.

# 333
  • София
Надявам се!
Аз се чудя следното :мога ли да редувам различни уреди, да кажем днес с Lumea, след 15 дни Silk'n? Така ми стои втория без да го използвам, а четох много хубави отзиви за него.

# 334
Надявам се!
Аз се чудя следното :мога ли да редувам различни уреди, да кажем днес с Lumea, след 15 дни Silk'n? Така ми стои втория без да го използвам, а четох много хубави отзиви за него.
Защо имаш два?Продай го единия.

# 335
  • София
Подариха ми втория преди 1 г. Само го включих да видя как работи и до там. Не ми се иска да го продавам, защото все пак  ми е подарък и не ми е удобно. Предполагам обаче, че не е по-добър от Lumea.

# 336
Здравейте момичета. Днес си закупих желания фотоепилатор Philips lumea 958… но леко се притесних относно бенките. Имам доста такива, повечето като петънца и по-малко изпъкнали. Ако трябва да минавам всичко с молив няма да ми стигне деня. Какво бихте ме посъветвали и да се притеснявам ли. Или да го оставя само за третиране на лицето.Благодаря

# 337
  • В къЩи.
Използват ли фотоепилаторите вашите мъже?
Моя категорично отказва ръце,крака,корем....,но пита за подмишници,брада и интим.
Подмишници почваме утре,за брадата му казах да забрави,но за интима се зачудих. И на нас ни е забранено да използваме на пълен интим,но аз , както и повечето от вас го правим. Дали може съпруга ми да святка окосмената част под корема и над интимните части?(дано стана ясно какво имам в предвид).

# 338
Аз моят мъж го епилирам.

# 339
Вярно ли правите пълен интим, аз нали съм все спазваща правилата, каквото пише, такова..

# 340
Здравейте. Имам лумеа 1997 от година, но съм страшно несериозна и резултатите ми са незадоволителни разбира се.
От около два месеца го ползвам по-старателно като правя процедури на 14 дни. Питанката ми е някоя от вас прави ли токова чести процедури и в какъв интервал ги е правила. Приложението го шътнах, защото ми  показва, че трябва да се святкам на месец, а аз съм мноооого далеч.

# 341
  • София
Лия, мъжа ми  го използва на мишници, корем, гърди и гръб. Чудесен резултат има.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 22:54 от ♥ Димяни ♥

# 342
Значи много добър резултат и при мен, ама пусто все изпускам някакви места и то доста. И се дразня. А да чертая с молив...абсурд аз едвам се навива да се святкам, камо ли да се пертая преди това. Та ако имате някакъв хак да не се пропускат косъмчетата за по-мързеливите ще съм благодарна

# 343
Е то какъв хак да има - почваш и караш наред. Свиква се.
И аз отначало се втелясвах да разчертавам, сакън да не пропусна или да повторя. Но някакси с времето свикнах, всеки си открива в какъв ред да "обхожда" че да му е по-лесно да следи до къде е и така.
Още се случва да ударя една черта с белия молив, ако ми звънне телефонът като съм била почнала де Grinning То иначе няма как да отбележа докъде съм, ама то вече става сакън да не се мина да прекарам повече време, че ми е много досадно Grinning
Ползвам от години де, при мен си е поддръжка просто. Когато се сетя и ако се сетя.

# 344
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте. Имам лумеа 1997 от година, но съм страшно несериозна и резултатите ми са незадоволителни разбира се.
От около два месеца го ползвам по-старателно като правя процедури на 14 дни. Питанката ми е някоя от вас прави ли токова чести процедури и в какъв интервал ги е правила. Приложението го шътнах, защото ми  показва, че трябва да се святкам на месец, а аз съм мноооого далеч.
Първите процедури са през 2 седмици на приложението. После през месец. Май след 4та ми даде през месец интервал, но аз и 5та си направих на 2 седмици. Сега вече през месец ще действам

Общи условия

Активация на акаунт