РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 882
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
Русенки хубави .... мами на още по-хубави деца ..... КЪДЕ СТЕ?? Забравихте темичката, а аз разчитам на вас за клюки от града  newsm78

Да се похваля и аз почнах работа (най-сетне). До 17ч и имам време и Йоанка от яслата да взема Simple Smile)))

# 61
  • Русе
Браво benip, направо си късметлийка с това работно време до 17 ч. Дано работата ти хареса и успех! newsm10

# 62
мдаааа! позагубихме се малко... все повече мами се връщат на работа...

дяволски си права! Heart Eyes  Heart Eyesето, бенипката е почнала, аз също се връщам от понеделник.
бенипче, да ти е честита новата работа и дано всички страни да са доволни!

# 63
здравейте и от нас с димана  bouquet
аз все чета а нямам време да пиша ooooh!
мами които се връщате на работа не ви ли е трудно да оставите дечицата Sadаз незнам като дойде момента как ще се чувствам Sad мисля догодина септември и това да стане ама колкото повече време минава толкова по-трудно свиквам с тази мисъл #Crazy
хубав и надявам се слънчев ден  bouquet

# 64
Бени, честита работа, дано се чувстваш пълноценна там.
Зайке, желая успешен старт в понеделник, това е една светла дата в историята на света Laughing Laughing
crazykitty- преживява се, стига да мислиш позитивно, аз все още страдам , че нямам достатъчно време за Коцето, а работя от миналия август... Cry

# 65
Здравейте Русенки!Инфото за рд е напъно вярна нямах нет както винаги много багодаря за пожеанията на всички
 newsm59 newsm38  ura на Елито на Рени много да слуша и да бяга бързо с когато мама иска да я хване  Mr. Green
Честити именни и рожденни дни на тези които съм пропуснала да поздравя в точните дни   bouquet
Ама как няма да почерпя ето да ви есладко моито домашно приготвено рулце  Mr. Green

# 66
Зайке, benip, по вода да ви върви  Heart Eyes

ralnik, обадиха ми се за първото занятие в библиотеката - събота 10,30.

# 67
Ето ме и мен най-после  Heart Eyes! Вече сме в новата къща, побърквам се от задачи и тук и на работа, а как беше хубаво да съм отпуска, ееех.....

Късмет на завърналите се отново на работа!

# 68
Честит първи сняг на русенки!  Wear Umbrella

# 69
ииих, лиляно, изпревари ме   comp03  Crossing Arms
хайде, и от мен честит първи сняг Nature Snowman !

# 70
Честит първи сняг и от мен!

# 71
Честит първи сняг и от мен!
и от мен Laughing..да му се не види,ще ни се размине разходката днес newsm78
а последно какво стана със срещата довечера, ще има ли или не?

# 72
няма счетке, ще си стоиш с пантофите у вас Sad

# 73
Кьоря се, кьоря в старата тема и си викам, че съвсем замря....А то, нова тема имало....Честит първи сняг и от мен!

# 74
  • Русе
И от мен честит първи сняг! Няма да има скоро дълги разходки Thinking

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 13:01 от violet

Общи условия

Активация на акаунт