РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 890
  • 263
  •   1
Отговори
# 75
няма счетке, ще си стоиш с пантофите у вас Sad
ами ти си нямаш друга работа ами уплаши хората като каза, че ще дойда с ролките и пантофите на срещата Mr. Green Mr. Green тъй като гледам организацията, другата среща ще е по Коледа, тогава можем да си спретнем новогодишен купон  Rolling Eyes

# 76
моята скромна наблюдатилност и статистика показват, че срещите се преустановяват, когато Бейбиту не е в Русе.
Зачислявам й височайшата чест да избере дата, в коато да ни удостои с присъствието си!
а какво ще кажете да си направим пеньоарено парти и да лъснем в избрано заведение по домашни роби и с ролки в косите? домашните пантофи са задължителни!!!

# 77
моята скромна наблюдатилност и статистика показват, че срещите се преустановяват, когато Бейбиту не е в Русе.
..........................
кристалното кълбо ми каза, че бейбиту си идва и среща ще има следващия петък   afwitch

.......................................
а какво ще кажете да си направим пеньоарено парти и да лъснем в избрано заведение по домашни роби и с ролки в косите? домашните пантофи са задължителни!!!

а, таман си купих нови пантофи newsm56

# 78
  • Русе

[/quote]
Аз пък си нямам, ама да взема да си купя, че ако реша да дойда ще вземете да ме върнете  Joy

# 79
hahahhaaa

W ponedelnik si idwam, taka 4e moje da se stqgate za petyk, 4e pak otpra6wam za Ispaniq Mr. Green

Sori za latinicata, ama ne mi se wliza sq s parolata, 4e sym w edna zala

# 80
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!  Nature Snowman
Тъкмо си мислех,че ще пропусна среща докато нямам нет пък тя се отлага  Mr. Green

# 81
Здарвейте!

Тук валя в четвъртък вечер, ама беше мокър сняг и не натрупа, а в петък беше сух студ Sad((

Аз засега съм доволна от работата си:))

Зайке, кой ще гледа Радосче?? Йоанка ходи успешно на ясла и даже като види лелките и децата, не се обръща и ЧАО да ми каже  Mr. Green РАдвам, че нямаме проблеми  Hug

# 82

Аз пък си нямам, ама да взема да си купя, че ако реша да дойда ще вземете да ме върнете  Joy
[/quote]

newsm10

# 83
Черпим всички русенки с днешния ни месечник

# 84
Жестока торта си имате!!!
Да сте здрави и усмихнати!!!!!!!!!!!
  bouquet

# 85
Сонка, ще се разориш, ако черпеш всеки месец  Joy
Ама да ти е жив здрав момъкат! Потенциален зет е - да се грижиш добре за него!!!

# 86
Имоят мъж тъй вика,че все спец подаръци за детенце на тази дата ама пък какво като направи 1г вече нямааа  Joy

# 87
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!
sonka, страхотна торта!Да ти е живо и здраво синчето!  bouquet
И аз за всеки месец му купувам на моя бебок подаръче(нали си е мини рожден ден) Wink
...а какво ще кажете да си направим пеньоарено парти и да лъснем в избрано заведение по домашни роби и с ролки в косите? домашните пантофи са задължителни!!!
Joy rotfImbo

# 88
mazki i az haresha ideqta za parti po penyari...

a koi kaza 4e iska da hodim na stilisimo???i pove4e ne se obadi???????????

sorry sa latinizata ama kredorkoto neba4ka newsm78

# 89
Честит рожден ден на Момо!!!

И честит празник на майка му!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт