РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 900
  • 263
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД на Момо!Да е много здрав и палав .Да прилича все така на мама Wink  bouquet

# 91
ЧРД на Момо!Да е много здрав и палав .Да прилича все така на мама Wink  bouquet

ЧРД на Момо и от мен.   bouquet

# 92
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит рожден ден  на  Момо!

Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!
Весел празник!

# 93
Зетят имал РД днес??  Mr. Green

Честит Рожден ден на хубавия Момо!
Да има едно весело и безгрижно детство! Да слуша мама и тате, ама да не забравя, че е момче (трябва и пакости да има  Laughing)

# 94
Eйй, откога не съм се разписвала тук  ooooh!
 На малка патерица - ЧРД на Момо!!! Здраве, щастие и весело детство!

Честит рожден ден, бумеранг!!! Все така усмихната бъди   bouquet

# 95

Честит рожден ден, бумеранг!!! Все така усмихната бъди   bouquet
[/quote]

ЧРД и от мен. Пожелавам ти много щастие и много любов.   bouquet

# 96
  • Русе
Честит Рожден Ден, boomerang, много усмивки и късмет  newsm51

# 97
Бъч, аз нещо неуспях да се свържа с теб, с тел. май има проблем. Sad

Честито на Момос със закъснение - нека бъде здрав, послушен и много щастлив.
Много любов и усмивки за цялото семейство.

Сега, деца, чуйте и си запишете - намерих страшно евтина аптека, искам да ви споделя.
Давам пример - Мустисаностол - 7.40лв, Киди - 9.16лв, Проспан - 5.50 лв, Осцилококникум (или както и да е там) 4.40 лв, Фервекс - 0.44лв. Всички детски сиропи са с 2 лв по-евтини от навсякъде другаде, и е много добре заредена, всичко има.

Не е платена реклама  Mr. Green , просто ви споделям, наистина си заслужава. Отидох с 40 лв. за сиропи за мен и малкия, а дадох 13лв.

# 98
Бъч, аз нещо неуспях да се свържа с теб, с тел. май има проблем. Sad

Честито на Момос със закъснение - нека бъде здрав, послушен и много щастлив.
Много любов и усмивки за цялото семейство.

Сега, деца, чуйте и си запишете - намерих страшно евтина аптека, искам да ви споделя.
Давам пример - Мустисаностол - 7.40лв, Киди - 9.16лв, Проспан - 5.50 лв, Осцилококникум (или както и да е там) 4.40 лв, Фервекс - 0.44лв. Всички детски сиропи са с 2 лв по-евтини от навсякъде другаде, и е много добре заредена, всичко има.

Не е платена реклама  Mr. Green , просто ви споделям, наистина си заслужава. Отидох с 40 лв. за сиропи за мен и малкия, а дадох 13лв.

браво, момиче, да беше писала и къде се намира....  bouquet

# 99
Честит рожден ден на малкия Момо  bouquet да е все така засмяно и послушно дете за радост на мама и тати Joy
Честит рожден ден и на boomerang  bouquet нека само хубави неща да ти се случват и твоите мъже в къщи мноооого да те слушат Wink

# 100
  • Русе
Алооооооууууууууууууу народееееееееееее smile3534
Най-накрая имам нет! newsm44
Не че имам много време ама друго си е да имаш връзка със света. И не ми се смейте, че се радвам, щото 5 месеца без нет за мен си беше жива инквизиция  smile3511
Айде да ми е честит! А сега отивам да оправям кочината, че се заплеснах на компа и забравих, че не е като преди 5 месеца да мога денонощно да си вися тук  smile3527

# 101
Честит рожден ден на малкия Момо  bouquet да е все така засмяно и послушно дете за радост на мама и тати Joy
Честит рожден ден и на boomerang  bouquet нека само хубави неща да ти се случват и твоите мъже в къщи мноооого да те слушат Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Благодаря ви много за пожеланията  Hug !
Чак сега влизам тук, с това преместване и рожденни дни нямам време за нищо!

Дени, да си здрава, щастлива и много обичана!   bouquet

# 103

Чухме ама адреса как да си запишем Wink newsm78 Joy
Да не е в бл.Червен Flutter

# 104
Честит рожден ден, бумеранг!

Общи условия

Активация на акаунт