Търся електронна книга - 34

• 79 195
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Някой да има Сделката на  Ел Кенеди ?
Знам че в има в rulit, но когато я изтегля от там, четеца ми отваря двойни страниците и след известно време забива. Супер дразнещо!!! Не е от четеца съсигурност!

Благодаря ви ако някой ми я изпрати!
kenanovastefani@gmail.com

# 196
Здравейте!
Някой да има Сделката на  Ел Кенеди ?
Знам че в има в rulit, но когато я изтегля от там, четеца ми отваря двойни страниците и след известно време забива. Супер дразнещо!!! Не е от четеца съсигурност!

Пратих

# 197
Търся Глина на Виктория Бешлийска.

# 198
Здравейте, дали може някой да ми изпратите следните книги:
Падението на Леджънд, Шест стъпки на раздялата на Гагъм и Оставих те да си отидеш на Клеър Макинтош. Благодаря предварително Simple Smile

albena_stankovaa@abv.bg

# 199
Търся Глина на Виктория Бешлийска.
Може да я изтеглите оттук - http://4eti.me/glina/

# 200
Здравейте!
Някой да има Сделката на  Ел Кенеди ?

Пратих

Благодаря ви !!!
За съжаление е отново същата работа , нерабирам защо. С другите книги нямам проблем.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 13:35 от chefinka26

# 201
Здравейте! Търся книгите ''Скандалният живот на Евелин Хюго'' на Тейлър Дженкинс Рийд и ''Песен за Ахил'' на Маделин Милър. Ако някой ги има ще помоля да ми ги изпрати на natalia.avakin@abv.bg Благодаря предварително! Sparkling Heart

# 202
Здравейте!

Пратих

Благодаря ви !!!
За съжаление е отново същата работа , нерабирам защо. С другите книги нямам проблем.
В самия файл първите три или четери страници е заглавната снимка, но след това вече се оправя. При вас всичко ли е дублирано?

# 203
Здравейте!
Знам че в има в rulit, но когато я изтегля от там, четеца ми отваря двойни страниците и след известно време забива. Супер дразнещо!!! Не е от четеца със сигурност!
Пратих
Благодаря ви !!!
За съжаление е отново същата работа , не разбирам защо. С другите книги нямам проблем.
Пробвайте с този линк, книгата е различни МВ от тази в Рулит - https://drive.google.com/drive/folders/1ymCbNYhVw7kv0UH2Z7aU9Oe2 … ONfc7?usp=sharing

# 204
Здравейте! Търся поредицата "Падението на Леджънт", "Домът на Скарлет" и "Битката за вечността" на Мегън Марч.
Благодаря предварително!
zorni4ka21@abv.bg
   Изпращам ти първите две
Здравейте можели да ми изпратите първите две книги
Благодаря предварително!
tedikissek@gmail.com

# 205
  • варна
Здравейте! Може ли да ми изпратите Падението на леджънд, не видях активен линк за книгата. Благодаря!  deni_kotari@abv.bg
Приятно четене
Ако имате възможност и аз жих желала да ми я изпратите radostina.jordanowa@abv.bg. . Благодаря предварително.

# 206
Здравейте ! Търся "Истината за клуба Билдерберг - заговора на свръхбогатите " . Ще съм благодарна , ако някой я има и ми я изпрати на lgramatikova@yahoo.com

# 207
Пам Граут : Е на квадрат - https://dox.abv.bg/download?id=14babbe4f8# - Линк за сваляне

"Ефектът на теломерите" - https://dox.abv.bg/download?id=a7a97f5940# - Линк за сваляне

Благодаря ти! Тази втората книга не знам коя е Simple Smile Ако ти с намира "Е на куб" нея търсех!
Пак благодаря за книгата! Simple Smile

# 208
Здравейте, търся “Диамантената наследница “ на Тили Багшоу. Благодаря предварително.
cv_stanoeva@abv.bg

# 209
[video][/video]Здравейте търся книгите Наранени и Кралят на номадите 2 : Мрачния рицар на Девни Пери, Вишъс на Л. Дж. Шен, поредицата на Кристина Лорен
 1. Сладко палаво момче
2. Грубо палаво момче
3. Мило палаво момче
4. Лошо палаво момче ,
Камък на Трейси Улф
Ще съм благодарна , ако някой ги има и ми ги изпрати на
tedikissek@gmail.com

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:41 от Tedi25k

Общи условия

Активация на акаунт