На пазар във Варна - тема 65

• 42 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
За да падне, значи има причина. Вероятно пантите са повредени. Питайте в магазин за дограма на същата марка.

# 121
Скрит текст:
Да, точно те ми излязоха в Гугъл, но дали продават само по няколко бройки балони, а не над 20-50 бр. минимално както е в останалите агенции?

Да, продават единични бройки.

# 122
За шума- полицията може само да дойде и констатира. Акт, глоба, предписание само, ако сте подали жалба в отдел Екология по Закона за шума. Време за реакция- до 30 дни! 😆 Тъй като Наредба няма, полицията няма на базата на какво да санкционира. Редът се описва само в Наредбички, които ги няма на практика.
Ъпдейтвам си поста, за да онагледя наглостта на монополиста ВиК с принципал същата любима Община. Съобщение до всички, които с дни нямат вода. Милите, да не вземете сега да ги безпокоите…

Фалшив профил на „ВиК – Варна” ООД е създаден в социалната мрежа Facebook, съобщиха от водоснабдителното дружество за Moreto.net.

"Недобронамерени лица са копирали логото на дружеството и публикуват фалшиви съобщения", заявяват от ВиК - Варна.

От дружеството допълват, че нямат профил в нито една социална мрежа и не възнамеряват да създават такива профили.

https://www.moreto.net/novini.php?n=444704&fbclid=IwAR19Wzzh … 7p0FFgjCDt4w52_qY

# 123
  • Варна
Офф, всичко ни е фалшиво - и ВиК, и тъпия Градски транспорт. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези, дето мислят промените на цените на билетите, имам чувството, че никога не са се качвали на раздрънканите рейсове.
Да ме викнат мен да им разкажа как стоят нещата, редовен пътник съм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
# 125
  • Под Слънцето
Някой знае ли има ли цирк в момента горе във Възраждане? Кой е , евентуално и какви атракции има отвън?
Трябва да забавлявам и гледам утре  и неделя до след обяд едно хлапе, а не ми се ще да го инсталирам пред плейстейшъна да ми гърми . Искам да му  спретна преживяване, което ще помни. Благодаря предварително!

# 126
Новите мерки какво включват. Нищо не разбрах, явно съм много руса.

# 127
  • Варна
Има цирк. Онзи ден колата, която го рекламира, обикаляше блока и дуднеше, а аз ги проклинах, защото опитвах да спя. Но какъв е, що е, не знам.

# 128
  • Под Слънцето
Хай, благодаря! Има време до утре. Все някой ще сипе още инфо..

# 129
Здравейте, търся магазинче за плажни артикули в района на червения, чаталджа, община. Трябва ми пояс за възрастен :Д

# 130
TopsyG, представленията във Възраждане са на Цирк Орбита. Мисля от 19:30 са, ако съм разбрала правилно от колата им, която обикаля.

# 131
  • Под Слънцето
Мерсаж, Пипи! Сега ще им разгледам "менюто" Simple Smile

# 132
Мерсаж, Пипи! Сега ще им разгледам "менюто" Simple Smile

Тел. 0898 430 350 видях сега на спирката за информация

# 133
Във Варна мол има ли все още детски кът? Ако да, поддържа ли се, чисто ли е?

# 134
  • Варна
Някой купувал ли е кутийка за шини от място различно от ортодонт?
Поисках и вчера 2, но не пожела да плащам и ми беше неудобно да искам повече, а искам да взема. Преполагам в някое дентално депо, но къде има такива?

Общи условия

Активация на акаунт