На пазар във Варна - тема 65

• 42 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Дъглас, Бюти зоун в моловете. На ъгъла до 27ми юли и Княз Борис в Долче вита. Няма други опции.
В един от гаражите до Колхозния пазар има козметика Мари. Жената много отдавна има магазини за парфюмерия, но при наличие на други варианти, не бих купила. Всъщност  само фрий шопа и онлайн ползвам от години. Ако имате време, може да харесате аромат в изброените реални магазини, а после да потърсите онлайн. Със сигурност ще има по-добри оферти.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 11:58 от Blue Turquoise

# 196
  • Варна
Free shop- a на Морска гара.
Трябва и аз да отида всъщност.

# 197
  • ВАРНА
Парфюмерия Мари до Кооперативния пазар https://www.facebook.com/ParfumeryMary/

# 198
  • Варна
На ъгъла на бул. Ген Колев и ул. Иван Аксаков има магазин за парфюми. Сент мисля се казваше.

# 199
Все още има. Виждал съм да продават парфюми но не съм наясно нито с цени нито с качеството им. Някога май беше заложна къща въпросния магазин - мисля, че така беше, но може и да бъркам. Предпочитам специализиран по-голям магазин.

# 200
Lan_7, има един апартамент за парфюми. Има всичко и не са фалшиви. От години пазарувам от там. Ако се интересуваш ще ти дам телефон. Иначе аз от parfimo.bg поръчах (има тема в бг мама, ако решиш прочети я), там цената на парфюмите са най-добре или поне тези дето аз търсех.
В Лили дорегории има някои марки по известни парфюми, можеш да набележеш и да поръчаш от сайт.

# 201
И аз наскоро чух за този апартамент, опитаха се да ми обяснят къде е, но не съм ходила още.

# 202
  • Варна
Реа, а как да в цените парфюмите там? Сходни със сайтовете или различно?

# 203
  • В центъра на моретата
А къде е този апартамент и може ли всеки да отиде там?

# 204
  • Варна
От години чувам за този "апартамент".... Ама някак винаги ми се е струвало много съмнително да се продават скъпи парфюми в апартамент, а не в магазин, както си му е редът. И толкова ли е осезаема разликата в цената?

# 205
Може всеки да иде да си купи от апартамента. Има тестери има и в оригинални опаковки. Според мен е склад на мн магазини във Варна. Аз някъде от 2005 година го посещавам. Щом е останал, значи се е доказал. Преди имаше сайт, вече не го поддържат. Разликата с Морска гара и МОЛ-овете е огромна. Цените в Марито на пазара и апартамента са сходни. Обаче от както поръчвам от Parfimo....и апартамента това което взех от сайта беше с 17 лв разлика. Може да се обадите по телефона и да питате за даден парфюм. И друг път съм оставяла тук техния телефон: 0896662353. Иначе според картата се намира някъде на ул. Братя Миладинови 25. Или ще помъча да обясня. От бул. 8 Приморски полк по ул. Братя Миладинови зад ДСК банк се намират два стари блока с малки градинки отпред. В първият вход на 2-я етаж в дясно е апартамента. Не мога да дам точен адрес, може би ако звъннете и ще ви насочат много по добре от мен.

# 206
Кирил и Методий училището е на Братя Миладинови 19, над него, (идвайки откъм Икономическата гимназия) е, стари кооперации с по 2 входа и с мини оградки на градинките , след тях вече има бизнес сграда с магазин дрехи и се излиза на ДСК бул.М.Луиза, спирката на 148,7,31 и т.н., сп.е Община/Музея
Не съм купувала парфюми, но зная сградите по улицата.

# 207
  • Варна
Добавям и Lui Lei за парфюми, последно бяха срещу сладкарница Синчец, купувала съм мъжки от там.
Къде да търся пи-бюджетно хвърчило, да кажем около 15 лв.? Тези триъгълните в Декатлон не ме грабнаха. Ако сте виждали в някое левче, или пък Джъмбо?

# 208
  • До морето
Здравейте,  търся такъв тип легло заедно със скрин, тоалетка или бюро и нощно шкафче.
Скрит текст:

Към това легло на снимката няма друго обзавеждане.
Чилек съм ги прегледала, но ми се ще да видя дали има и нещо друго.
Въпросът не е само за физически магазини, може и онлайн.
Знам, че не е точно по темата, но се надявам да ми помогнете.

# 209
Някой може ли да ми препоръча лекар УНГ? Ходих в МЦ на Брегалница, но нямат свободни часове.

Общи условия

Активация на акаунт