На пазар във Варна - тема 65

• 42 081
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Лане, че то някой прави ли ги още...

# 631
  • In transit
И аз това се чудя...кой би си причинил(освен Lan) да се завие с нещо дето тежи 50кила, при наличието на толкова леки и удобни завивки?

# 632
  • Варна
Ама вие не знаете ли, че колкото е по-тежка една завивка, толкова сънят е по-добър? Grinning

Това го прочетох някъде в Интернет и съм склонна да повярвам.

# 633
  • Варна
Аз имам от 3 къщи юргани у нас.. Вече са ми наистина много, и се чудя къде да ги дам..

# 634
  • Варна
В някой приют за кучета (например в Каменар) дали няма да имат нужда?

# 635
Ама вие не знаете ли, че колкото е по-тежка една завивка, толкова сънят е по-добър? Grinning

Ау къде го прочете.
Ако някой потвърди съм склонна да опитам. Grinning

# 636
Кат те натисне туй нещо ни на вам, ни на сам, ще спиш ко ще правиш друго!?!?! 😂 😂 😂

# 637
  • Варна

Ау къде го прочете.
Ако някой потвърди съм склонна да опитам. Grinning

На много места го пише.
Например: https://www.dormeo.bg/statii/nai-novata-tendenciq-v-naukata-za-s … nq-tejkite-odeqla

https://fakti.bg/life/288568-tejkite-zavivki-pravat-sana-po-dobar-i-spokoen

# 638
В Юск скоро имаше промоция на тежко одеало и мисля, че цената беше от около 200 намалено на сто. Също съм чувала, че жена изработва такива със стъклени топченца, но са по-скъпички. Тези одеала са в полезрението на хора с психични, психиатрични проблеми, депресии и т.н.

# 639
Кат те натисне туй нещо ни на вам, ни на сам, ще спиш ко ще правиш друго!?!?! 😂 😂 😂
Наистина ви се чудя на способностите как от муха успявате да направите слон ! Simple Smile
На времето прабаба ми е имала такива юргани ( изгорихме ги когато почина,мир на праха и ). Жената никога не се е оплаквала от тях , харесваше ги и е имала 7 деца.
Оказа се, че някъде на тавана при майка ми има такъв нов юрган, уикенда отивам да го взема и въпросът за него отпада.
На дневен ред е възглавницата!  В JYSK  имаше някаква реклама за възглавница от пачи пух ама 400 лева ми се струват множко.....

# 640
  • Варна
Да спиш с такъв юрган и на възглавница от пачи пух за 400 лв е като да си светиш с айфона във външната тоалетна... Сори за спама, не се сдържах. Joy

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 21:26 от Didi168

# 641
Да спиш с такъв юрган и на възхлавница от пачи пух за 400 лв е като да си светиш с айфона във външната тоалетна... Сори за спама, не се сдържах. Joy
Ах, колко патетично !

# 642
  • Варна
Признай си, че нямаш айфон, Лане, не се срамувай 😋

# 643
Лан ли си търсеше шал от мерино миналата година?Да се чуди човек какви неща помня😁😁
Намери ли?

# 644
Мъжът ми си купи възглавница с гъши пух от juck, не беше чак с такава цена. Намалена беше около 50 лв. С някаква специална калъфка, нищо не излиза от там. Но не беше стандартен размер а някак по -gоляма и квадратна. Преди 2-3 години е било.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 21:39 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт