На пазар във Варна - тема 65

• 42 063
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Да, намерих шал, но не от България.

# 646
  • Варна
Брат ми имаше проблеми с врата и раменете от неудобна възглавница и избуха тази скъпата с някакво намаление.
Чудех му се как му е хрумнало толкова пари да инвестира във възглавница.
Казва , че вече няма проблеми откакто спи на нея.
Не знам дали по евтина възглавница от същия тип щеше да му помогне 😉

# 647
Вероятно , да. Имахме ред неудобства от възглавници, на сляпо взех от Айко възглавници на Тед с мемори пяна. Със сигурност , предполагам, не са нещо уау на фона на други марки, но ни вършат работа и няма болки. Влязох в магазин за матраци и възглавници и .... кое да избереш, сто разновидности наредени, с хубави калъфи, с мемори и още там екстри, излязох и сега ще чета инфо кое как..., докато избера.
Юрганите  да идат за приют за кучета? ами ще ги вмиришат, иначе видях една улична котка в кашонче и върху малък юрган настанена, гранулки и вода ѝ бяха сипали - на ъгъла ул Ангел Кънчев и бул Владислав.

# 648
  • In transit
Брат ми имаше проблеми с врата и раменете от неудобна възглавница и избуха тази скъпата с някакво намаление.
Чудех му се как му е хрумнало толкова пари да инвестира във възглавница.
Казва , че вече няма проблеми откакто спи на нея.
Не знам дали по евтина възглавница от същия тип щеше да му помогне 😉
А може, може Grinning аз съм личен пример. Имам над 10 възглавници вкъщи, точно заради проблеми с врата и раменете. Получвам едно схващане, от което после имам 3 дневно кошмарно главоболие. За момента съм решила проблема с две много евтини възглавници. Едната е от парченца дунапрен. Ако се сещате едно време имаше такива. Е тази е нова, бях намерила една фирма дето ги прави. А другата ми е една от най-евтините икейски възглавници. Нея скоро я намерих вкъщи. Явно за декоративна съм я вземала. Grinning

# 649
Лошото е, че докато не преспиш няколко вечери, няма как да прецениш възглавницата, независимо дали е от 10 или от 500лв. Щото и вкъщи това е болна тема...

# 650
Да, намерих шал, но не от България.
Видях едно магазинче за мерино на Ген. Колев и се сетих .

# 651
  • Варна
...
Юрганите  да идат за приют за кучета? ами ще ги вмиришат....

А не е ли по-важно, че кученцата ще имат топла и мека постеля и няма да им се образуват рани от залежаване върху цимента? Като се вмиришат, ще се хвърлят, но поне ще са влезли в употреба. Иначе не се сещам къде другаде да ги дадете. По сиропиталища няма да ви ги приемат или ще поискат да ги дадете на химическо, а да ги изперете там хич няма да е евтино. Да ги изхвърлите директно... пак ще се вмиришат в казана. Ако ви се занимава, си ги наснимайте за обява и продавайте. Явно има търсене. Но от запитването ви къде да ги дадете останах с впечатлението, че просто искате да направите добро.

# 652
Съвет за магазин за дънки за мъж, не в мол, с повече избор и да не са с цени по 100лв
Мерси!

# 653
  • Варна
Съвет за магазин за дънки за мъж, не в мол, с повече избор и да не са с цени по 100лв
Мерси!
Фиола.

# 654
Не, не беше запитване за мен, а по принцип - дали биха ги постлали за кучетата, защото вероятно за един ден ще бъдат напикани и вмирасани, после така ли ще ги държат, това имах предвид. Моите юргани, първо, не са от времето на майка ми , а отпреди 20 г. Аз съм чепкала вълна, когато бях ученичка.
Не бих се занимавала с продажба, защото едва ли ще има купувачи, а продавачи, вероятно, много.

# 655
  • Варна
Аз попитах. Предполагам че и в други домакинства има подобни въпросителни - стари възглавници, текстил, обувки,  къде е редно да бъдат изхвърляни. В контейнерите на БЧК оставям дрехи, които все пак са подходящи за повторна употреба или рециклиране. Не смятам, че обикновените контейнери са мястото, още повече после да виждам всичко извадено навън от госпожите с метлите, и да стоят с дни разпръснати дрехи.

# 656
Мерси!
На Бенковска след Ле шеф има магазин за дънки,има и един мъничък зад спирка Нептун,на гърба на нотариус Каменов.Там има много дънки .Цените им са между 20-40 лв.

# 657
Фешън Галерито също има предложения за мъже.

Получих смс от тях :

Нова колекция мъжки и дамски дрехи - 1=30% , 2-35%.

Мъжки и дамски обувки - 35% , детски дрехи - 50% , връхни не участват.

https://fashion-gallery.bg/

В сайта имат други промоции.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 14:31 от alethea

# 658
Видях едно магазинче за мерино на Ген. Колев и се сетих .
[/quote]
Къде е това магазинче? Simple Smile

# 659
На 100 м от светофара на кръстовището на Св.Анна.Преди офиса на Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт