На пазар във Варна - тема 65

• 42 046
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте.Някой да знае читав сервиз, бърз за ремонт на негаранционна  пералня Hotpoint Ariston? Звънях на България сервиз-след седмица чак☹

# 676
  • Варна
Въобще не се занимавайте с БСГ, части никакви на склад няма, майсторите са под всякаква критика. Като купувам уред, първо се уверявам, че не са те по сервизна гаранция. Сонийо се сещам на прима виста, че са идвали по обслужване на пералня и сушилня.
Относно “Шейново”, така беше известна и детската градина, тогава Лиляна Димитрова, сега Теменужка, още преди да направят Комплекс Знаме на мира. Под името Адвокатска градинка, Амазония и т.н , районът стана известен много по-късно.

# 677
Търся си часовник със силиконова каишка, черен. Обиколих магазинчетата около Колхозен пазар, но не намерих

# 678
Избери си часовник, отиди на часовникар и купи си силиконова каишка и поискай да ти я смени. Малко по-скъпо е ( купуваш веднъж часовник и отделно още една каишка ) но пък ще е така както искаш.

# 679
Аз часовници имам, на които бих могла да сменя каишката, не намирам обаче точно този модел силиконова каишка.Имам я в други цветове и ми е много по-удобна от кожена. Сега съм си навила на пръста, че искам черна и търся

# 680
Ластици, игли, конци и прежда си купувам от една малка галантерия на ул.Селиолу 14. Там винаги ме разбират какво имам предвид, макар и да не мога да обясня какво и за какво ми трябва. Някак говорим на един език. Grinning

Спира и 148, и 20 😀

Мацки, има ли плетачки от вас. От къде купувате  прежда 😁 Бръмнала ме е мухата нещо и ми се е доплело 😂😂😂

# 681
Аз хем съм живяла 20 години във Владиславово, а сега сефте я чувам тая градина. Като гледам картата, слизаш на предната спирка преди пазара, демек пощата. Оттам хващаш пресечката нагоре (буквално нагоре, по баира) и без да се отклоняваш би трябвало да стигнеш до градината. Иначе на спирката със сигурност спира номер 22, за други не съм сигурна, отдавна не живея там.
Не съм живяла там, но съм ходила до ДГ, точно както е описано- слизане на Пощата, вървене напред до 1-вата пресечка и после нагоре по пресечката, срещу тази градина/пада се вляво/ има дребни магазинчета. Градината е голяма и с няколко корпуса, разчупена е.

# 682
Я кажете, къде на закрито може да се намери забавление за дете на 1.5- 2г.? Сега, като е студено за площадки какво ги правите?

# 683
  • До морето
Здравейте, къде мога да намеря вълнени клинове, подходящи за възрастна жена?

# 684
Я кажете, къде на закрито може да се намери забавление за дете на 1.5- 2г.? Сега, като е студено за площадки какво ги правите?
Обличам я и пак там.Даже се радвам,че няма други деца .

# 685
  • Варна

Каква е разликата между просто дамски клин и клин за възрастна жена? Ако трябва да е евтин, във вторите употреби е пълно и в последната седмица преди зареждане, струват стотинки. Иначе в Декатлон има доста добри модели на цени по 20 - 40 лв. Купувала съм и от аутлети - по 80 лв, но маркови. На Колхозния пазар също продават циганките.

# 686
Свекърва ми си купува от Фиола.

# 687
  • До морето

Каква е разликата между просто дамски клин и клин за възрастна жена? Ако трябва да е евтин, във вторите употреби е пълно и в последната седмица преди зареждане, струват стотинки. Иначе в Декатлон има доста добри модели на цени по 20 - 40 лв. Купувала съм и от аутлети - по 80 лв, но маркови. На Колхозния пазар също продават циганките.

Ами не знам каква е разликата. Баба ми не е носила панталон през живота си. Зимата ходи с дълга пола и отдолу слага вълнен клин, като много дебел чорапогащник. Тази година аз съм натоварена със задачата да й купя такива клинове, само че въобще не знам къде да търся.
Ще проверя в тази Фиола.

# 688
  • Варна
Мисля, че и в Шихо има подобни подплатени клинове. В Май бест също може да има.

# 689
  • Варна
Хора, имате ли идея дали изгорен кухненски плот подлежи на поправка? Някакъв изкуствен материал е.

Общи условия

Активация на акаунт