На пазар във Варна - тема 65

• 42 056
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Къде има по - богат избор на български пижами? Днес си взех една от магазинчето на Чаталджа срещу Балев. Винаги като съм минавала съм виждала на витрината хубави. Днес си взех една от там, но нямаше нито номерация, нито голям избор. Та искам да си взема още 1-2 пижами.
Спомням си че има една улица зад градска болница, води до Ботевата градинка, има много гаражи с бельо и чорапи, там дали ще има и пижами?
*не ми се ходи до Мадара и Фамилия, искам някое магазинче добре заредено и с българско производство.

# 661
  • In transit
Ами от Фамилия по-добре зареден магазин с българско производство не съм виждала във Варна.

# 662
  • Варна
Къде е тая Фамилия? Трябва да купувам пижама на дъщерята. Да не е на партера на новата сграда срещу Майчин дом? Там, където беше Гарван преди? За този магазин ли говорите?

# 663
  • Варна
Хай точно там е да. Щом нямате други предложения ще го имам предвид по натам да го посетя, че ми остава далеч като локация.

Още нещо забравих да питам. Как да стигна до ДГ Маргаритка Владиславово? Кой автобус и къде да сляза, предполагам че ще вървя до там. Ако може да ме упътите някак, че Владиславово знам как да стигна до Джъмбо, Лидл и пазара…

# 664
  • Варна
Аз хем съм живяла 20 години във Владиславово, а сега сефте я чувам тая градина. Като гледам картата, слизаш на предната спирка преди пазара, демек пощата. Оттам хващаш пресечката нагоре (буквално нагоре, по баира) и без да се отклоняваш би трябвало да стигнеш до градината. Иначе на спирката със сигурност спира номер 22, за други не съм сигурна, отдавна не живея там.

# 665
Спира и 148, и 20 😀

Мацки, има ли плетачки от вас. От къде купувате  прежда 😁 Бръмнала ме е мухата нещо и ми се е доплело 😂😂😂

# 666
Днес ходих да търся канап и големи игли за един хоби проект и искам не искам влизах в такива магазини.Та прежда има на центъра, от страната на Градска болница в посока Старите хали.Пада се на ъгъла до сладкарския магазин. Другото място е в подлеза до училище Д.Дебелянов.

# 667
  • Варна
Спира и 148, и 20 😀- Благодаря

Мацки, има ли плетачки от вас. От къде купувате  прежда 😁 Бръмнала ме е мухата нещо и ми се е доплело 😂😂😂
Аз съм си взимала преди години от едно магазинче над Златна рибка на Шейново. Не знам дали още е там магазинчето обаче....скоро не ми е трябвало.

# 668
  • Варна
Къде отиде в Шейново... Grinning Grinning В кинкалерията на Парижка Комуна 2 също има прежда.

# 669
  • Варна
Къде отиде в Шейново... Grinning Grinning В кинкалерията на Парижка Комуна 2 също има прежда.
Чакай ,че ме накара да се замисля Hushed,че проверих,ами баш там си е. Що да не е Relaxed?

# 670
  • Варна
Божее, не знаех, че има такава улица във Варна и си помислих за болницата в София... Joy

# 671
Благодаря , момичета 🤗

# 672
  • Варна
Коледна украса дали има вече някъде?
Jumbo, aiko....

# 673
Вторник бяха почнали да зареждат в Джъмбо

# 674
В Джъмбо има много,в Пепко в Гранда също.

Общи условия

Активация на акаунт