На пазар във Варна - тема 65

• 42 133
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Дентално депо има до Окръжна болница,  на ул. Тодор Димов - Сам Мишел, на Брегалница в магазина на Медилинк, в двора на Окръжна в магазина за медицински материали. Виж в Гугъл.

# 136
На някой налагало му се е вадене на нова синя книжка за здравното осигуряване, моята не я намирам Какъв е редът и става ли лесно или е дълга процедура

# 137
  • Варна
На някой налагало му се е вадене на нова синя книжка за здравното осигуряване, моята не я намирам Какъв е редът и става ли лесно или е дълга процедура

Вадих си нова, ама беше преди поне 5 години. Наложи се, защото ми свършиха страниците, където попълва стоматологът.
Отива се в сградата на Проектантска, там питаш охраната ще те насочи на кой етаж. Носи се и старата книжка. Не помня вече попълвах ли нещо, но помня че стана сравнително бързо - ходих в обедната си почивка.
Обаче после с новата книжка се минава и през личния лекар да сложи печат.

# 138
  • Варна
Вадих на детето, че нейната я бяхме запиляли. Помня обаче, че се плащаше нещо.

# 139
Има ли все още в морската градина базара до Раковината?

# 140
Може ли малко помощ, моля Flowers Hibiscus

Къде, освен в Котаракът в чизми, продават Биомеханикс и Примиджи детски обувки?

Освен Живков, знаете ли друг добър детски ортопед?

# 141
Примиджи продават в два магазина на Бенковска. Единия е малка барачка до подлеза на Билата на Владислав. Другия е пак на Бенковска, но на светофара на кръстовището с Пискюлиев. От там съм купувала. Нямат имена магазините, просто Детски обувки и за това описанието ми едно... Дано да се разбира горе долу къде се намират.

# 142
Да, там си е.

# 143
  • Варна
Да, там си е.

Не е ли до 21.08, тоест до днес?

# 144
Да, там си е.
О, аз мислих утре да ги наобиколя......... Бях харесала разни неща за подаръци..

# 145
Цитат
author=Киса link=topic=1359575.msg43344682#msg433
Сега погледнах онлайн. Да, до днес е. Съжалявам за подвеждането.

# 146
Привет, моля за мнения за Д-р Драгомир Драганов или за д-р Велина Комарева, офталмолози, клиника Нова, че ни е удобно там. ММ беше при Питакова, но е бил прегледан от стажант, претупали са го и не е доволен, иска да го запиша другаде.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 12:06 от Saudadе

# 147
Щом Нова ви е близо, може да отскочите по диагонал в Младост-2, МЦ Санита , там са Славова и Йорданов, последният има и научна титла. Славова не претупва, веднъж ходих, свърши вс.необходимо според моите лаишки очаквания, не съм ходила др.път на очен , но с дъщеря ми - да, та имам бегли представи. За тези от Нова не мога да кажа нищо. Това Нова нали е във Възраждане ?

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:08 от *Камея

# 148
Да, исках за Славова да го запиша, но часове има чак след повече от месец. Благодаря, ще видя за Йорданов.

# 149
На някого да му се е налагало да ползва такси от Варна до Тополи ?
Има ли компании които извършват такива курсове и евентуално може ли да сподели какви са цените ? 

Общи условия

Активация на акаунт