На пазар във Варна - тема 65

• 42 122
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Стандартните цени на таксим.компании. Ползвала съм до гробищата.

# 151
  • Варна
На някого да му се е налагало да ползва такси от Варна до Тополи ?
Има ли компании които извършват такива курсове и евентуално може ли да сподели какви са цените ? 
Всички извършват такива курсове. Цената е според тарифата на километър - грубо от центъра на Варна до центъра на Тополи са 10 км.

# 152
Значи мога да ползвам всяка една таксиметрова компания.
Благодаря за информацията !

# 153
  • Варна
По-малко от 10 лв ми излезе последния път като ползвах. Същото е като да пътуваш до Владиславово.

# 154
  • ВАРНА
Бихте ли ми препоръчали фирма за дограма!Хора,от които сте доволни!

# 155
  • Варна
Сити комфорт ни предложиха най-добратата оферта като съотношение цена - качество преди десетина години. Тогава доста проучвахме. Спазиха си сроковете, все още нямаме проблеми.

# 156
  • Варна
И ние сме много доволнни от Сити комфорт. Поставена е преди около 3 години. Налагаше се регулиране няколко пъти ( новострояща се сграда беше) , нямаше проблеми.

# 157
Бихте ли ми препоръчали фирма за дограма!Хора,от които сте доволни!
Доволна съм от Русев пласт.Само там ми казаха защо ми препоръчват този профил, този стъклопакет-в зависимот от етажа, огряването от Слънцето...А, майсторите, които я поставяха бяха много внимателни и направиха и повече отколкото трябваше.3 апартамента/ къщи правихме все с тях.

# 158
  • Под Слънцето
От 26.08 цирк Балкански гостува във Варна. Предполагам , с много по-интересна и богата програма от жалкото нещо, което изгледахме онзи ден.  Пак горе във Възраждане.

# 159
  • СИ

Доволна съм от Русев пласт.Само там ми казаха защо ми препоръчват този профил, този стъклопакет-в зависимот от етажа, огряването от Слънцето...А, майсторите, които я поставяха бяха много внимателни и направиха и повече отколкото трябваше.3 апартамента/ къщи правихме все с тях.

С Русев пласт трябва да се внимава. На един обект ни издъниха много здраво. Понякога забравят да ти монтират някои дреболии, които си поръчал и платил.

# 160
  • Варна
Търся препоръка за личен лекар в района на ХЕИ, Брегалница, поликлиниката на Окръжна или в близост, за човек на 60 г.

# 161
  • Варна
Трудна работа... моята е чудесна и работи в Сити клиник на Брегалница, но там не записват нови пациенти.
В медицинския център на Марешки знам, че има лекари, които записват.

# 162
  • Deutschland/HE
Търся препоръка за личен лекар в района на ХЕИ, Брегалница, поликлиниката на Окръжна или в близост, за човек на 60 г.

Д-р Орися Илиева на бул. Сливница, до магазин Двата Щъркела, но не знам дали приема нови пациенти. В обратната смяна работи друга лекарка, но за нея нямам впечатления. Родителите ми са при нея и са доволни, не е спирала да работи през цялото това време.

# 163
  • Варна
Трудна работа... моята е чудесна и работи в Сити клиник на Брегалница, но там не записват нови пациенти.
В медицинския център на Марешки знам, че има лекари, които записват.
Само на мен ли ми се струва, че този пост е напълно излишен. Не дава НИКАКВА полезна информация. Моля, не пишете, ако няма  какво да кажете!

# 164
  • До морето
Здравейте,  записвам се с въпрос - дали се продават вече билети за цирк Балкански? Разположили ли са се вече?

Общи условия

Активация на акаунт