На пазар във Варна - тема 65

• 42 133
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,  записвам се с въпрос - дали се продават вече билети за цирк Балкански? Разположили ли са се вече?

Добро утро, разположили са се и се продават билети или на касата пред цирка, или онлайн. На таблото пред касата видях за деца са по 15лв, за редовните да не ви подвежда, вижте ги в сайта им.

# 166
Някой ходил ли е тази година на лятното кино на Дружба? Има ли къде да се спре в близост?

# 167
  • До морето
Здравейте,  записвам се с въпрос - дали се продават вече билети за цирк Балкански? Разположили ли са се вече?

Добро утро, разположили са се и се продават билети или на касата пред цирка, или онлайн. На таблото пред касата видях за деца са по 15лв, за редовните да не ви подвежда, вижте ги в сайта им.

Много благодаря.

За киното в Дружба се бях засилила, но ме отказаха, защото пейките за сядане били ужасно тесни и неудобни.

Знам, че се спира на големия паркинг преди новото кръгово. Но както казах -не съм ходила, информацията е от ЕЖК.

# 168
  • Варна
Само на мен ли ми се струва, че този пост е напълно излишен. Не дава НИКАКВА полезна информация. Моля, не пишете, ако няма  какво да кажете!

Да, само на вас ви се струва. Дамата, която питаше за лекар, ми писа на лични и обменихме малко повече информация, за да не спамим тук.

Вашият пост е още по-излишен за темата, както и този мой, който нямаше да пиша, ако не бяхте ме нападнали излишно.

# 169
  • Варна
Може ли на лични да си изяснявате отношенията?
Didi, и в друга тема съм те засякла да се държиш наострено...

# 170
В тези циркове още ли има животни.?
Аз искам да попитам къде мога да намеря  розови домати расли на слънце, не в оранжерия.. Тръгнала съм към Колхозен пазар, дано намеря

# 171
Във фейса има група Свободен хранителен кооператив. От снимките донякъде можете да се ориентирате, но е пълно и с прекупвачи, та внимавайте..

# 172
Bethefirst, да беше казала по-рано, от вилата щях да ти взема, много големи и вкусни имаше, но няма кой да ги яде толкова често и заминаха.

# 173
Момичета, да сте виждали този хляб в някой магазин?   

# 174
Здравейте. Къде във Варна можем да намерим евтин диван и маса със столове? Може и втора употреба.

# 175
  • Варна
Здравейте. Къде във Варна можем да намерим евтин диван и маса със столове? Може и втора употреба.
Виж в олх.

# 176
Aelita, има един магазин с/у завод Дружба. Мебели Варна май се казваше. Има доста бюджетни неща, като правят и по поръчка.

# 177
Благодаря, ще проверя този магазин. В Олх има неща, но не предлагат транспорт, а и нямам много време да ходя по адреси да разглеждам.

# 178
  • Варна
Някой да препоръча фирма/майстори, които да ни направят ремонт на фасадата на блока?

# 179
  • Варна
Колко точно евтини? Виденов? Айко, Мьомакс, Икеа? За цената си са повече от прилични. Нашите мебели половината са от тези магазини.

Общи условия

Активация на акаунт