На пазар във Варна - тема 65

• 43 006
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Да ми препоръчате добър адвокат занимаващ се с обезщетяване при строителство?
Радослав Данков

# 226
  • Варна
Да ми препоръчате добър адвокат занимаващ се с обезщетяване при строителство?
Радослав Данков
Благодаря! Ще се свържа с него.

# 227
Някой знае ли Социални грижи-район Младост още ли са в Проектантска?
Подаването на документи за детски надбавки вече става ли по електронен път или все още се ходи на място?

# 228
  • Варна
Да, там са. За подаването не мога да кажа.

# 229
Аз търся гинеколожка за мен, предпочитам да е по здравна каса. Просто за Корновски не ми се дават 180 лв.

# 230
  • Варна
90 лв е прегледът при Корновски. Заслужава си всеки лев. Но ако нямате никакви оплаквания, вижте в Сити клиник на Брегалница - там имат няколко и работят по ЗК.

# 231
  • Варна
Здравейте. Търся спешно маникюрист за гел лак за утре. Дъщеря ми днес лети от Германия, в събота е на сватба, има час от 2 месеца, но моята маникюристка се разболя. И сега не знам какво да правя. Знам , че за добра маникюристка се чака месеци. Намерих някакви свободни за утре, но не знам какви са. Моля за някакви контакти. Дъщеря ми е преболедувала, с ваксина и вчера си прави и тест.  И си купи уникална рокля за сватбата. Но маникюра , проблем...

# 232
  • Deutschland/HE
До баня Гъбата в Инканто, Вили е маникюристката, те там са 2 студиа едно до друго, тя е в дясното (до Спиди). Ако се примолиш може да се съгласи.

# 233
  • Варна
До баня Гъбата в Инканто, Вили е маникюристката, те там са 2 студиа едно до друго, тя е в дясното (до Спиди). Ако се примолиш може да се съгласи.

Благодаря, а някакъв телефон?

# 234
  • Варна
Студио Ефект, Цимерман 49. Препоръчано от приятелки, добра работа, разнообразни цветове и марки гел. Аз ходя на друго място, но държа конкретно на CND, а и за събота няма да има свободен час.
https://m.facebook.com/effectvarna/

# 235
  • ВАРНА
Моля за съвет - предстои ми смяна лична карта с нов адрес. Досега бях към 3то РПУ, новият адрес обаче е към район Приморски. Къде трябва да отида да подам документи, какво се изисква ? Ако някой има по-актуална информация, моля да сподели, благодаря Simple Smile

# 236
  • В центъра на моретата
Моля за съвет - предстои ми смяна лична карта с нов адрес. Досега бях към 3то РПУ, новият адрес обаче е към район Приморски. Къде трябва да отида да подам документи, какво се изисква ? Ако някой има по-актуална информация, моля да сподели, благодаря Simple Smile

Би трябвало да е Второ РУ - на ул. Брегалница. При смяна на адрес ще поискат  удостоверение за постоянен адрес, което се вади от  Община Варна - информационния център. Останалите документи мисля, че се попълват намясто.  Ние от Второ РПУ, което беше към р-н Приморски се преместихме към р-н Одесос и ни поискаха такова при смяна на адреса за новите лични карти. Но не е зле да се обадите първо да питате по телефона

https://www.mvr.bg/varna/%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0 … 2%D1%80/struktura

# 237
  • Варна
Ние от Аспарухово отидохме в Приморски, и смяната на постоянния адрес беше в кметство Приморски. Оттам вече във Второ РПУ на Брегалница.

# 238
  • Варна
Да, смяната на адреса е в районните кметства, не в Голяма община (предполагам и от там няма да ви върнат, но кой знае).

# 239
  • Deutschland/HE

Благодаря, а някакъв телефон?

Това е телефона: 089 7882678

Общи условия

Активация на акаунт