На пазар във Варна - тема 65

• 43 002
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
https://
Здравейте. Търся спешно маникюрист за гел лак за утре. Дъщеря ми днес лети от Германия, в събота е на сватба, има час от 2 месеца, но моята маникюристка се разболя. И сега не знам какво да правя. Знам , че за добра маникюристка се чака месеци. Намерих някакви свободни за утре, но не знам какви са. Моля за някакви контакти. Дъщеря ми е преболедувала, с ваксина и вчера си прави и тест.  И си купи уникална рокля за сватбата. Но маникюра , проблем...

Здравейте. Дано сте намерили вариант, но за всеки случай щях да ви споделя 1 сайт, който намерих скоро. Онлайн платформа за записване на часове за салони / козметични услуги, много е удобно. Търсачката веднага дава ориентир за свободни часове по услуга / дата и резервирането е лесно (добре е измислено с някои забележки, вече имам + и - опит, ако решите драснете ми на лично). Не знам дали може да се счете за реклама, услугата е безплатна за клиенти, използвах я няколко пъти като потребител, слагам линк в скрит текст...

# 241
  • Варна
Момичета, някой беше питал за кутийка за шина, която да не се купува от ортодонт. В аптека Манолова на ул. цар Асен има, сега видях. Ако още търсите Simple Smile

# 242
  • Варна
Аз бях, благодаря!
Аптеката беше в карето на медицинския, нали в нея част на Цар Асен?

# 243
  • Варна
Аз бях, благодаря!
Аптеката беше в карето на медицинския, нали в нея част на Цар Асен?
Да - улицата, която излиза на паркинга на МУ

# 244
  • Варна
Точно тя. Като застанеш на дясната каса вътре от дясната ти страна във витрината има пасти за зъби, вода за жабурене, четки за зъби, такива неща. Днес имаше и кутийка за шина. Понеже и дъщерята носи и съм наясно какво е Simple Smile

# 245
Момичета, спешно ми трябва Ривотрил.
Знаете ли някой който да продава на черно?

# 246
90 лв е прегледът при Корновски. Заслужава си всеки лев. Но ако нямате никакви оплаквания, вижте в Сити клиник на Брегалница - там имат няколко и работят по ЗК.

Този, който включва всички неща като ултразвук, колпоскопия, цитонамазка е 150 или 170 лв

# 247
  • Варна
Хм, сега му погледнах сайта и явно има нов ценоразпис. То се очакваше - графикът му прелива. Аз последно ходих на профилактичен преди година и пълният преглед с ехограф и видеоколпоскоп беше 90 лв, цитономазката беше малко пари отгоре, но ми беше рано да си пускам нова.

# 248
Корновски преди два месеца беше на 100 лв, пълен пакет, голямо вдигане е направил вече е 170 лв.

# 249
  • Под Слънцето
Момичета, спешно ми трябва Ривотрил.
Знаете ли някой който да продава на черно?

Излезе ми скоро обява в морето.нет
Ето :

Ривотрил на Галеника(Сърбия),30табл.по 2 мг.Срок на годност до юни 2025г.Цена 17лв.
0879260432(може и Viber)

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 22:52 от TopsyG

# 250
  • Варна
Здравейте, мяркали ли сте някъде подобна Шамбала гривна. Искам да взема за подарък, но искам да я видя на живо, не да поръчвам от сайт. Ще бъда много благодарна, някой да ме насочи към магазин.

# 251
  • Варна
За Корновски съм с едно наум.

Така Хубаво засили дъщерята на приятелката ми, младо момиче на 23 години, че има ракови клетки.

Щяха да се побъркат родителите.

Но им казал, няма страшно, аз съм поръчал незнам си каква апаратура, която ще дойде следващата седмица, много скъпа, много хубава и ще я излекувам, щял да замрази клетките ли, нещо такова.

Отидоха за второ мнение при друг онколог. Дъщеря им е жива и здрава, не е имала никакви ракови клетки изобщо. От тогава минаха 5 години.

# 252
  • Варна
На мен Корновски ми се вижда твърде комерсиален. То вярно, че всичко е с пари, но преди преди 7 г. ми каза 80 лв. да ми извади конците от операцията. Реално можех и сама да ги издърпам, но ми беше неприятно. В крайна сметка опериращият ме лекар ги извади, без да иска заплащане.
Иначе съм била на преглед при Корновски, мнението му съвпадаше с това на други, но нещо не го усетих като моя  лекар.

# 253
  • До морето
За Корновски съм с едно наум.

Така Хубаво засили дъщерята на приятелката ми, младо момиче на 23 години, че има ракови клетки.

Щяха да се побъркат родителите.

Но им казал, няма страшно, аз съм поръчал незнам си каква апаратура, която ще дойде следващата седмица, много скъпа, много хубава и ще я излекувам, щял да замрази клетките ли, нещо такова.

Отидоха за второ мнение при друг онколог. Дъщеря им е жива и здрава, не е имала никакви ракови клетки изобщо. От тогава минаха 5 години.

Абсолютно същата история имам с една "докторица" Антонина Радева. Тази жена е за затвора!!!

# 254
Вече за ен - ти път ще пиша, че Антонина Радева е луда жена с желание за забогатяване, не зная защо не я съдят, колко хора ги излъга, че имат това или онова и ги вика да им обгаря ранички, изписва им скъпи лекарства и лъже - поведението ѝ няма нищо общо с положената клетва - Да не вреди и да помага. Майка ми и моя колежка бяха сред потърпевшите още преди мн.години. Мислех си, че вече е озаптена и лишена от права , но явно - не.

Общи условия

Активация на акаунт