На пазар във Варна - тема 65

• 42 984
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • In transit
На мен Корновски ми се вижда твърде комерсиален. То вярно, че всичко е с пари, но преди преди 7 г. ми каза 80 лв. да ми извади конците от операцията. Реално можех и сама да ги издърпам, но ми беше неприятно. В крайна сметка опериращият ме лекар ги извади, без да иска заплащане.
Иначе съм била на преглед при Корновски, мнението му съвпадаше с това на други, но нещо не го усетих като моя  лекар.
+1 Абсолютно подкрепям.

# 256
За кой Корновски става въпрос, Димитър или Явор?

# 257
  • In transit
Явор

# 258
Препоръчайте еко хотел или такъв, с възможност За свободен риболов .
А може И винарна с опция за преспиване.
За ден -два -три без деца?
Освен Шерба и в село Аспарухово не се сещам за някой друг, а ми се иска разнообразие.

Тъй като не намирам кой знае какви опции, съм склонна да разширя периметъра до  макс. 300 км по възможност…..

# 259
  • В центъра на моретата
Около яз. Цонево има къщи за гости - Нелият дом, Растовец. Има и други, ама не знам работят ли.

# 260
  • Варна
Мадара утре дали ще работи? Предвид, че е празник...

# 261
При Корновски не бих и стъпила вече Един чувал пари ми взе,захвърли ме гола да мръзна полузамаяна в една стая и накрая никаква не я свърши.

# 262
  • Deutschland/HE
В с. Блъсково има винарна с възможност за преспиване - Салла естейт, до селото има и язовир, но трябва да се пита за условията.

# 263
  • Варна
Здравейте, мяркали ли сте къде във Варна предлагат такива дървени легла тип къщичка? Ако имате и конкретни отзиви, препоръки дори с доставка от друг град, ще бъда много благодарна да ги споделите:
Скрит текст:

# 264
Трябва ми читав лекар за разчитане на резултати от ядрено магнитен резонанс. Спешно! Трябва ми второ мнение.

# 265
  • Варна
ЯМР на?
За да се разбере какъв специалист се търси или направо напишете какъв лекар трябва.

# 266
  • Варна
За разчет проф.Узунов.Но не знам сега в коя болница е.Ако е за неврохирург,те сами си ги  разчитат.Аз отидох при проф.Енчев и той не погледна разчета,а направо вкара диска в компютъра.Ортопедите също.

# 267
  • Варна
Проф. Узунов е в МЦ Ибни сина.
https://ibni-sina.bg/

# 268
В търсене на жилетки и есенно яке съм, гледах Gang нищо не си харесах, по моловете има ли нова стока вече?

# 269
Важно : Намерени диоптрични очила в ж.к. Младост 1 до бл.116 и Пощ.клон 9027 тази вечер. Очилата са момичешки/ дамски.
Пишете ми на Л.С., дано се намери собственичката, диоптърът е немалък, значи са нужни.

Общи условия

Активация на акаунт