На пазар във Варна - тема 65

• 42 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли отзиви за еко комплекс Здравец в самото село?
На снимки изглежда чудесно, виждам и тенис корт и басейн, които биха ни се отразили чудесно.

Но не знам дали си заслужава хотела и ресторанта?

# 271
  • Варна
В групата С деца на море/планина бях видяла този отзив от края на август, има и видео към него, но няма как да го сваля:
Скрит текст:

В гугъл и профила им във Фейсбук отзивите също са много добри, в Букинг не съм ги гледала скоро.

# 272
Да, звъннах да попитам, но всичко е заето.
Ще знам занапред!
Отзивите са много добри навсякъде.

# 273
Бяхме в комплекс "Здравец" съвсем наскоро. Базата е чисто нова, стаите са чисти, подредени, има малки детайли, които правят атмосферата много уютна. Басейна, макар и външен, е топъл. Тенискорта се плаща допълнително - 15 лв./час. Споделям, коментарите, които са постнати като скриншот по-напред, с изключение на тези за храната. Всъщност, храната е единственото, по отношение на което имат още дълъг път напред. Закуската е от 07 до 10ч. сутринта, после от 13,30 или от 14,00ч. (в различните дни беше различно) ресторанта затваря и отваря в 18,00ч. Тоест ако си закусил към 10,00ч. реално няма как да огладнееш до 13,00, за да отидеш на обяд. Тъй като детето в крайна сметка огладня, отидохме до хранителния магазин в селото. На следващия ден, при предупреждението, че ресторанта няма да работи от - до, ми беше натъртено, че предния ден сме ходили до магазина да ядем (храна в хотела не съм внасяла, хапнахме по един кроасан в самото село). За вечеря си бяхме поръчали св. вратна пържола - еми беше от тези замразените и претоплена в микровълнова - беше си каиш и не се предъвкваше. Другата вечер ми объркаха поръчката - донесоха ни нещо, което не бях поръчала, но само отметнах на сервитьора за станалото объркване, и не съм връщала поръчката (казах си стават такива неща, няма да си развалям почивката в пререкания). Това обаче не попречи после в сметката да фигурира цената на обърканата поръчка - разбира се по-висока. Не е въпроса за лев или два, а за това, че получих някакво смутолевене "ми те там в кухнята..".  През първите две закуски, когаго бяхме обслужвани от една и съща сервитьорка, си плащах допълнително за чай и кафе. На третата закуска беше друга сервитьорка и когато и казах "може ли сметката", тя ми отвърна "Ами нямате сметка. Чаят и кафето са включени в закуската". Иначе мястото е красиво, тихо, спокойно, пълен релакс. Като цяло давам 8 от 10 - само заради храната и обслужването в ресторанта. За всичко останало давам 10.

# 274
В търсене на жилетки и есенно яке съм, гледах Gang нищо не си харесах, по моловете има ли нова стока вече?

Ами не много. Бяхме в Delta и Grand, но якетата са тук-таме. Явно след няколко седмици.

# 275
На тазобедрения пояс е ЯМР.
Ходих при Балев в Терапия.
Трябвало да оставя диска при него и до няколко дни щял да го разчете. Не се съгласих. Утре ще отида при проф. Узунов дано се съгласи. Защото не е правено при тях.

# 276
  • varna
За второ мнение ходих при доц.Георгиев в Терапията. ЯМР на коляно. Оставих диска и на другия ден го взех. 

# 277
И при проф. Узунов се практикува с оставяне на диска, когато е готов с мнението се обажда лично. 100 лв беше преди три месеца.

# 278
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми добър адвокат по бракоразводни дела. Става въпрос за мой колега. Делото е минало преди година, но в момента се съдят за издръжка, която той няма как да плаща тъй като е на квартира сам и с ниска заплата. Не е имал адвокат преди това.

# 279
  • Варна
Мога да ти препоръчам двама, но са скъпи. Единия го ползва сестра ми при развод и за да вземе родителските права, а другата съм я ползвала аз, за други неща. Мисля, че се занимава и с разводи, защото пращах моя приятелка там за консултация по предстоящ неин развод. Добра е също. Но и двамата не взимат хич евтино.

# 280
  • Варна
Мога да ти препоръчам двама, но са скъпи. Единия го ползва сестра ми при развод и за да вземе родителските права, а другата съм я ползвала аз, за други неща. Мисля, че се занимава и с разводи, защото пращах моя приятелка там за консултация по предстоящ неин развод. Добра е също. Но и двамата не взимат хич евтино.
И все пак ако може на лични да ми пратиш някакви координати, не съм ползвала такъв тип услуги и нямам представа кое е евтино и кое скъпо, но все ще си прецени сам човека.

# 281
  • Варна
Попаднаха ми два талона за 45% отстъпка за нови клиенти за курсове по английски, немски, руски и испански, нива А1, А2 и В1. За Учебен център Инфо България става въпрос. Аз се записах за немски А1. Ако има някой желаещ, мога да му дам втория талон.

# 282
  • ВАРНА
Моля, ако до вас има Била - търся тефтерите с Хари Потър или чадърите - ако ги има в някоя част на града,моля пишете ми , точки имам, но в нашата Била вече са свършили и децата са ми сърдити Rolling Eyes

# 283
Къде мога да намеря чорапогащник за бременни?

# 284
  • Варна
В НМ и има избор. От тънки (20д) до плътни тип клин (200д)

Общи условия

Активация на акаунт