На пазар във Варна - тема 65

• 42 943
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Моля, за препоръки за специалист за ехография на млечни жлези. Благодаря !

# 376
Писаха на предните стр препоръки за д-р Хинев Окръжна болница, имал и частен кабинет.

# 377
Четох ги, но останах с впечатление, че е гръден хирург. Не знам при такъв ли се ходи за ехограф Thinking

Апропо,

Скрит текст:
усещам, че рязко ще се покачи търсенето на ехография на млечни жлези от всички, които посетихме мамографските прегледи в МЦ"Младост"

# 378
  • Варна
Четох ги, но останах с впечатление, че е гръден хирург. Не знам при такъв ли се ходи за ехограф Thinking

Апропо,

Скрит текст:
усещам, че рязко ще се покачи търсенето на ехография на млечни жлези от всички, които посетихме мамографските прегледи в МЦ"Младост"
Доколкото разбрах от поста ти в скрития текст, да, гръден хирург ти трябва.

# 379
  • В центъра на моретата
Д-е Хинев е гръден хирург и онколог, и много добър диагностик при проблеми с млечни жлези. Аз си мисля, че пътят би трябвало да е обратен - първо преглед при гръден хирург и ако има необходимост той праща на мамограф. В случая профилактичните безплатни снимки на мамограф трябва да се разчетат не само от лекар по образна диагностика, но и от лекар със съответната специалност.
Хинев има частен кабинет на ул. Ген. Столипин 55, както и в 4 ДКЦ кабинет, но и на двете места има доста чакащи.

# 380
  • Варна
И аз знам, че мамограф се прави в краен случай.  Д-р Хинев прави мануален преглед и ехография в частния кабинет.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 00:14 от Blue Turquoise

# 381
За Хинев, не знам как е в частния кабинет , но по ЗК е кошмар посещението. Уж записваш час на регистратура на ДКЦ 4. Правиш си планове, че си за 13:30, примерно и си викаш колко да чакам.. Отиваш и виждаш коридор пълен с 20-30 жени, всичките за 13:30 и се влиза по реда на плащане на таксата на регистратура. И чакаш като замаян... абе един следобед заминава. Иначе прегледа е 2-3 мин, опипва гърдите и дава направление за ехограф, защото няма той в кабинета. Записваш си час някъде за ехограф и после цялата процедура за вторичен преглед с чакането... Може да е супер диагнстик, но организацията в ДкЦто яко куца. Че и аз ходих в пика на пандемията миналата година... Уж, мерки, маски и чакахме нагъчкани като сардини с часове пред кабинета... Пък аз не съм от ковид страхливите... Споделям за информация просто, да си знаете. Може да се е променило, знам ли.. Иначе самият Хинев се държа нормално, учтиво, професионално, нямам забележки към него като лекар.

# 382
  • В центъра на моретата
Да, така е. Аз по тази причина ходя в частния му кабинет. И там има хора, не 20-30, но има, тясно е, но няма друг начин. Поне има ехограф в кабинета си. А и аз лично ходя профилактично два пъти годишно с цел превенция, за да не се стига до нещо по-сериозно. Вероятно има и други добри лекари. Чувах, че и от София и Англия идват тук да оперират, но не знам имат ли часове за прегледи.

# 383
  • Варна
Аз съм доволна от Белинов.На частно в Марешки и в Онкология.

# 384
  • Варна
Точилар в района на Чаталджа?

# 385
Точилар в района на Чаталджа?
Малко по-нагоре е от Чаталджа:

Намира се до вход "Д", където е жълтата табела. Не съм ползвала такива услуги, често минавам от там и съм го запомнила.

# 386
Моля, препоръчайте ми място за психотерапия.

# 387
Моля, препоръчайте ми място за психотерапия.
Какъв тип психотерапия? Мога да ти дам име на докторка, от която съм доволна, но тя прилага основно поведенческа психотерапия.

# 388
  • Варна
Гастроентеролог с ехограф? Препоръчаха ми Влаева, но тя няма часове за повече от месец напред...

# 389
Гастроентеролог с ехограф? Препоръчаха ми Влаева, но тя няма часове за повече от месец напред...
Сакън, недей...лошото е че се чудя кого да ти препоръчам. Бяхме със съпруга ми пациенти на Каршаков ( лека му пръст) от петнайсетина години и  когато човекът почина тръгнахме  да търсим алтернативи. Мъж ми мина през Влаева. Недоволни сме... . Накрая опряхме до Мерджанов. Може би при него да опитате, но пак се чака...

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 13:57 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт