На пазар във Варна - тема 65

• 42 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Реге, а защо сте недоволни? От отношението или от компетентността?

# 391
Re_ge,
Скрит текст:
Не знаех, че е починал, аз също му бях два пъти пациентка, човекът ми каза да не се оперирам, щом нямам жлъчни кризи и ето, вече 17 г.аз си стоя неоперирана, а Манастирска платено щеше да ме реже, че вiдиш ли, наложително е !

Относно мамографията, въпреки че не всичко разбрах от заключението, засега няма да ходя при друг лекар за ехография, защото не пише да взимам някакви спешни мерки

# 392
Интересувам се за преброяването, дали ще има някъде съобщение кога ще дойде такъв в блока?

Ние сме в затворен комплекс и не искам да разчитам да си оставям кода на вратата.

# 393
  • Варна
При мен минаха вчера, без никакви съобщения.

# 394
В случай, че преброителят не Ви намери, би следвало да остави табелка с имената и телефонния си номер на вратата, както и посочване на датата и часа, в които отново ще Ви посети. Ако сте се преброили електронно, може да предадете кода на преброителя по телефона, не е задължително да го чакате да дойде.

# 395
Преброила съм се електронно, но не ми дават номер на който да се обадя и да го съобщя.

# 396
  • Варна
Ама ти чакаш телефонен номер ли да ти дадат? Там няма. И аз се преброих електронно. Дават само кода. После на място като дойде преброителя му го даваш. Ако те няма, ТОЙ би трябвало да остави телефонен номер.

# 397
  • Варна
Вчера ненадейно мина при нас преброителката, неделя, в 14ч, когато повечето евентуално спят на обяд Joy

Аз й отворих на домофона, каза ми че почти всички апартаменти е минала, никой не й е отворил (15 апартамента сме само).

Връчих й кода от електронното преброяване, пожелахме си хубав ден - всичко за половин минута.
След час я видях да излиза от блока, явно все пак е успяла да преброи някой друг комшия 😆
Не сме имали предварително никакви уведомителни бележки на входа, че ще идва.

# 398
Спиидче писах ти на лични.
Камея
Манастирска ми е също "фаворитка",с майка как ни беше омотала...  Каршаков беше един много приземен и изключително практичен в добрия смисъл на думата лекар. Каквото ме е посъветвал да направя не ме подвел. Без него съм направо като загубена. Миналата година стигнах до болница с тази моя ахилесова пета - стомахно-чревния тракт. При мерджанов в отделението работят страхотни лекари но нямат кабинети във Вн където да ги посетиш извънболнично. Излиза, че за да.се.подобря трябва да се влоша толкова,  че да вляза при тях в болницата. Параграф 22.

# 399
  • Варна
Гастроентеролог с ехограф? Препоръчаха ми Влаева, но тя няма часове за повече от месец напред...

Доц.Милко Мирчев, ако е нещо сериозно - Влаева не.

# 400
  • Варна
Ако на някой, пътуващ с Градския транспорт, му се случи случка билетната машина да му глътне парите или да не върне ресто, както ми се случи преди 2 седмици на мен, трябва веднага да се обадите на телефона, изписан на самата машина, вдига служителка, която е доста любезна, моли да й издиктувате един 4-цифрен код, изписан под самия телефон (предполагам е номер на машината), записват ви имената и ви канят да си получите паричките в офиса им на бул. Съборни, в сградата на Стоматологията, на ет. 6.
Онзи ден се разходих дотам 🤪

# 401
Да, случи ми се и на свой гръб научих процедурата и офиса на Съборни.

# 402
Здравейте,  къде във Варна мога да намеря различни модели обувки за прохождане?

# 403
Котарака в чизми ,магазина на Цар Освободител на Понки,магазинчето срещу Билла на Бенковска в посока Ботевата градина,под сфетофара точно.За тия се сещам.

# 404
  • Deutschland/HE
Има магазин на Колев и Колев на ул. Студенстка, точно срещу платения паркинг в двора на Техн. Университет.

Общи условия

Активация на акаунт