На пазар във Варна - тема 65

• 42 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Da, валидирането е за застраховката при евентуална контузия, катастрофа. Мой роднина си счупи пръст на ръката при слизане от автобус навремето, получи обезщетение, ходи в съда, билетът бе доказателство, че е пътувал в този автобус. Звучи малко странно, че билетът е толкова важен, но е. Беше доста преди сег.машини и сег.билети.

# 511
  • Варна

Аз търся рехабилитатор и масажистка. Имам пак нетърпими болки в рамото и ръката от работа, моля за препоръки само да са в града и да са нормални медицински лица, не от онези шарлатани в Константиново

Има едно младо момиче кинезитерапевт в МЦ Младост.
Бях само веднъж при нея на лечебен масаж, хареса ми. Иначе моя колежка е редовна при нея. От кабинета й излизаха хора в инвалидна количка, явно има защо да ходят.
Ето намерих страницата й във фейсбук:
https://www.facebook.com/VarnaPhysiolife

# 512
Да попитам - някой скоро да е правил стелки индивидуални в клиника Нова - кв.Възраждане, каква е цената? Записах час и забравих да попитам. И действително ли са индивидуални или ти предлагат близки до твоите параметри и нужди?

# 513
Търся къде мога да закупя, във физически магазин, шоколадова фигурка за подарък. Онлайн намерих, но ме притеснява, дали ще я получа в запазен вид.

# 514
Да попитам - някой скоро да е правил стелки индивидуални в клиника Нова - кв.Възраждане, каква е цената? Записах час и забравих да попитам. И действително ли са индивидуални или ти предлагат близки до твоите параметри и нужди?

Да ние някъде април. На синковеца правихме. индивидуално свалят мерки на една машина. Стъпваш с боси крака и там едни движения те карат да правиш. Младежът обяснява къде е изкривяването и защо и къде се компенсира. Отнема си време, може би около половин час бяхме, може и малко повече. Първо свалят мерки, после пекат избраните стелки, после се пробват. Цената зависи и от избора на стелка ( имат няколко варианта според това за какво ти трябва). Ние избрахме най-скъпия вариант защото моят е тиийн тези стелки няма да ги  пази никак. Казаха ни че ако примерно днес направим измерване но не поръчаме стелки веднага а след няколко дена цената ще се покачи с 20 лева май бяха да не те излъжа. така че всичко направихме на един път. нашите стелки като цяло ( мерки, стелки изработка) струваха 130 лева. Май ако не ги правиш веднага щяха да струват 150. Обаче от април до сега изтече много вода.Може да има инфлация.
Не съм им реклама на нова и стелките - ама синковеца не ги сваля, сменя ги на различни маратонки. Определено онова хиксене на стъпалата не се забелязва. но и 130 лева си е сериозна цена.

_re_ge , независимо дали си го валидирала, след указания на билета краен час си без билет. Времето за возене тече от закупуването на билета, без значение дали си се качила вече. Валидирането е важно единствено във връзка със застраховката - като доказателство, че си пътувала с даденото ПС по това време..
Аз явно живея в някакъв друг свят. добре че ме осветли, щях да загазя някой път. имах съвсем друга представа за валидиране като такова, явно имам някакви упадъчни западни виждания...

# 515
  • Варна
Хаха, щеше да е прекалено хубаво да си купиш билет сутринта, а да го ползваш следобяд, или когато ти се наложи. Съответно, да не се буташ на машината в рейса.
Да, ама не. Цялата схема на така наречения Интегриран градски транспорт е "мамата си тр***" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 516
  • Варна
Търся къде мога да закупя, във физически магазин, шоколадова фигурка за подарък. Онлайн намерих, но ме притеснява, дали ще я получа в запазен вид.
В Делта планет имаше преди време щанд с много и различни шоколадови фигурки, но дали стои още, някъде по горните етажи беше.

# 517
Привет! Къде във Варна се продават медицински маски, но черни? Без значение кутия, или на бройка.

# 518
  • Варна
Къде продават хубави тикви, цигулки?

# 519
  • Варна
Привет! Къде във Варна се продават медицински маски, но черни? Без значение кутия, или на бройка.
Вчера в Гранд мол от аптеката взехме - 10бр 2лв, само така ги продават по 10.

# 520
Вчера в Гранд мол от аптеката взехме - 10бр 2лв, само така ги продават по 10.
Благодаря много! 🌻

# 521
  • Варна
В Манолова на Генералите видях черни маски.

# 522
Благодаря, Ре_ге. И сега била такава цената, отг.получих по имейл.
5 броя черни маски са 1 лв.в аптеката до входа на Делта мол,срещу Коста точно, Сеиба или Субра е,  но не Санита, дето е до DM и Била.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 10:12 от *Камея

# 523
В Пепко на касата видях черни маски да се продават.

# 524
  • Варна
Днес на касата в Джъмбо имаше голям кош с пакети х 10бр маски в различни цветове.
Сини, лилави, черни...

Общи условия

Активация на акаунт