На пазар във Варна - тема 65

• 42 133
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Не си ли пазиш платежните? Аз съм плащала фиш само веднъж на каса в общината и касиерката изрично ме посъветва да си пазя разписката едва ли не вечно, защото стават фалове в системата.

# 601
  • Варна
На мен ми излизат в сайта на НАП като вляза с ПИК. Плащам там, с дебитната ми карта. Веднъж имам плащането в сайта на НАП и веднъж с моето банкиране.

# 602
  • До морето
Не, не пазя. А съм ги платила.

# 603
  • Варна
Не, не пазя. А съм ги платила.
В изипей правят такива справки за плащания назад във времето, но нз точно колко назад. Мъжа ми си е правил преди. На другия ден беше готова

# 604
  • Sofia
Да попитам и при Вас - някой случайно да има такъв скрин? http://www.irimbg.com/product/%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0% … D1%82%D0%B8-3056/

# 605
Имаме мебели от въпросната фирма. Не са нещо особено като качество. Но вече трета година карат. Няма забележки.

# 606
няколко чуденки имам, може ли помощ, моля Simple Smile
Може ли да ми  препоръчате хубава и качествена олекотена завивка, но много тънка. Този тип, който търся, в Юск се водят студени, тоест летни. Спрялансъм се на един техен модел, но ме притесняват лошите отзиви, че след пране пълнежът се сбива на една страна се степва. Явно не са капитонирани като хората. Някой с успешна покупка?

В кой от двата мола имаше хранителен супермаркет и в колко часа отваря?

Re_ge, Fani назад сте коментирали адвокати по ЗУТ и казуси с право на преминаване. В един квартал сме явно и съм горе- долу в същото положение. Питам тук, далине удобно да ви притесня нс лични с 1-2 въпроса Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:22 от Kristaline

# 607
  • Варна
Ще следя и аз, че искам да подновя нашите, а на малкия да взема зимна за пъхане в плик. Сега е с шита от ранфорс с мотиви в Сладък сън.

# 608
  • In transit
Имам такава от Икеа, прохладна се води, ползвам я цяла зима, топли си достатъчно. Тънка е, пера я пералнята, пускам я в сушилнята не е мръднала ватата.
За съжаление не намирам същия модел, но беше от по-евтините.

Сега видях, че на синът ми завивката е тази: https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/duvets/lyoce … D1%85%D0%BB%D0%B0 Същото казано по-горе важи и за нея.

# 609
  • До морето
И аз не харесвам завивките от Юск. Много са тежки.  Все едно си с едновремешен юрган.

# 610
Мики, благодаря ти. Бях забравила за Икея. А как стои въпросът с размера. Имам спомен, че не отговарят на нашия стандарт. За стандартна спалня 160/200 имат ли подходящ размер?

# 611
  • Deutschland/HE
Ние сме със завивки от Икеа повече от 13години и сме много доволни, не са мръднали. ИМаме и с гъши пух и с ковбиниран пълнеж. Имат и единични и двойни завивки, ние сме с две единични.

# 612
Супер сте, благодаря ви! Утре ще мина да ги видя Hug
Допълвам се, разгледах ги в сайта им. Въпрос към тези, които имат такива- какъв размер имате са стандартна спалня 160/200?
Имат размери 150/200 и 220/200. И сега?

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:49 от Kristaline

# 613
  • Варна
Очевидно за твоята спалня ти трябва втория размер...

# 614
Очевидно за твоята спалня ти трябва втория размер...
Пликът за спалня 160/200 е с размер 180/200. Не е баш толкова очевидно или аз не знам как да навра завивка 220/200 в плик 180/200?
Както написах по- горе, въпросът ми е към тези, които имат завивка от Икеа, дане би да има и трети размер, който не съм видяла.
Иначе, благодаря за съвета Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 23:42 от Kristaline

Общи условия

Активация на акаунт