Объркана съм

• 9 174
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
Авторката е объркана, защото в единия случай действа на сигурно: получава приятел, с когото се разбират и обичат като приятели.
В другия случай - не се знае какво получава, поема риск.
Мога да си представя. Всяка промяна е и риск.
Много жалко, че са били най-добри приятели, сега вече това едва ли ще остане така.

# 106
  • Варна
Е тя приятели винаги може да си има. Мъжът обаче е само един. И дори и да се разведе и да се събере с друг, ако от първия има дете, то той остава част от живота ѝ завинаги. Така че хубаво да си помисли кое ѝ е по-важно.

А и не мисля, че ако седи още в тази нещастна връзка, супер ценното ѝ приятелство с този ще се съхрани дълго. Напротив - колкото по-скоро сложи край на изчерпаната връзка, толкова по-голям шанс има да си останат приятели.

# 107

Това са отделни примери

Има огромно значение дали един и същи човек ги прави всички тия ... дивотии или на различни хора някога им се е случвало да го направят.

когато те обича, и най-големият хопохондрик и мъжки мъж с панически страх от лекари, влиза с теб в онкоцентъра, оттам в съответния сектор чак до кабинета с машините, където си на контрола. И стои с теб, и чака.

А пък този пример няма нищо общо с останалата обща картина, но, както казват хората - да не дава Господ да разбереш дали в точно тази ситуация мъжът до тебе толкова много те обича!

# 108
Ами ако после съжалявам.. Какво ще правя?

# 109
  • Страната на чудесата
Мони, ами ако закрепите положението сега, роди се дете и тогава започнеш да съжаляваш?
Много си млада и пред теб има цял един живот. Ако ви е писано да сте заедно, пак ще се съберете. За какво ще съжаляваш? Да те пренебрегват пред риболова, да те баламосват кога ще заживеете заедно...не те разбирам. Според мен сте заедно вече само по навик.

# 110
Мони, ами ако закрепите положението сега, роди се дете и тогава започнеш да съжаляваш?
Много си млада и пред теб има цял един живот. Ако ви е писано да сте заедно, пак ще се съберете. За какво ще съжаляваш? Да те пренебрегват пред риболова, да те баламосват кога ще заживеете заедно...не те разбирам. Според мен сте заедно вече само по навик.

Ами да, но снощи той започна да ми обяснява, че винаги ми предлагал да ходя за риба с него, сега ще ходи другата седмица за три дни и настоява да отида с него.. но на мен просто не ми се ходи, не ми е интересно, вината не е моя, нали?

# 111
  • Страната на чудесата
Не, вината не е твоя. Просто когато сте двойка и искате да сте двойка, се правят опити да намерите нещо, интересно и за двама ви. Няма виновни, млади сте и тепърва ще откривате себе си, това е част от порастването. През това време и ще се променяте, и ще откривате нови интереси и нови хора. За теб предстоят много прекрасни моменти, успокой се и си дай шанс да ги преживееш. Всички сме имали такава любов, която сме мислели, че е най-истинската, но времето е показало колко наивни и неопитни сме били.

# 112
Ами не ти се ходи, щото това явно не е човека за теб. Вече имам чувството, че той си е на ред, но ти искаш да го оставиш и за да ти е чиста съвестта се опитваш да намериш вина в него. Това е голяма грешка, първо лъжеш себе си, после и всички останали. Бъди искрена първо със себе си, признай си, че не искаш вече да си с него и се разделете. Тук четем как това е любовта на живота ти, даваш зор да живеете заедно, а той не иска, но в един момент се оказва друго. Ти секс не искаш да правиш с него, камо ли семейство да създавате. Ако е човека за теб, да ще ти се ходи за риба с него, та дори и в космоса ще искаш да отидете.
Аз с моя мъж съм ходила за риба, той си лови, аз се пека на слънце и си хващам тен. Винаги се намират общи неща, дори и в различията. Но когато наистина обичаш.

# 113
А дали не е възможно да е просто увлечение към колегата ми, защо аз съм привлечена, момчето ми пише, но гледам да отговарям студено и колегиално просто?
И да, момчето е наред, много добро момче е и се държи много добре с мен. Аз се чувствам виновна, че съм привлечена от друг.. чувствам се виновна, че искам свобода и разнообразие. Същевременн и знам, че няма да намеря друг, като него лесно..

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 21:06 от Moni_9797.

# 114
Мони, що се мъчиш? Опитваш се да оправдаеш повърхностното си поведение. Какво значи “ами ако съжалявам“?
Ще съжаляваш не защото ще ти е мъчно за точно този момък, а защото просто си губиш времето с него.
Това, да имате различни интереси, не е нещо невероятно. Ако ти плетеш чорапи, то ще очакваш ли от него да прави същото? Той обича риболов - чудесно. Не е единствен, ако погледнеш редицата от рибари на брега. И аз не понасям червеи, както и да седя някъде, където ще съм мезе за комарите. Но половинката ми понякога го прави. Без мене.
Както и да е. Ти искаш да си изживееш емоцията с колегата и докато не го направиш - няма да мирясаш.
Не търси оправдание и извинение да оставиш сегашния момък. Просто бъди честна с него, че вече не ти е забавно с него и точка.

# 115
  • Варна
Ами ако после съжалявам.. Какво ще правя?

Оф, я да не се държиш като 15 годишна, че ставаш досадна вече! Никоя от нас няма да дойде и да ти издуха носа, ако това питаш.

Много е загубено това момче - само 2 дена след като си му казала, че искаш да се разделите и след като ти е играл цирка как ще се променят нещата, щял да ходи отново на място, на което знае, че ти не харесваш, и на всичкото отгоре те кара и ти да отидеш, като знае, че не е твоето нещо... Защо? Че и за 3 дни... Не виждаш ли сама колко траят обещанията му ???

А дали не е възможно да е просто увлечение към колегата ми, защо аз съм привлечена....

Е то пък оставаше и да имаш увлечение към някого, към когото не си превлечена! Ти какво искаш? Да има дълбока любов, докато още си със сегашния ли? Глупости пишеш вече, момиче. Стягай се!

# 116
  • София
Ако съжаляваш, ще си избършеш носа и ще продължиш напред.
Ако си влюбена в гаджето, нямаше да се заиграваш с колегата. Това е отвратително, да ти кажа. Нищо, че "почти всички го правят".

# 117
Просто искам да преживея още много неща, преди да вляза в толкова сериозна връзка.. не съм готова, но не искам да го изгубя

# 118
  • Варна
Ми недей! Ходи и с двамата.
И после що жените били такива...

# 119
До скоро искаше да живееш с него, сега не искаш толкова сериозно обвързване 🤔. Май колегата доста интерес е събудил у теб и се раздвояваш. Искаш да пробваш нещо различно, но да си държиш и сегашния, та в случай, че с другия не се получи, да останеш с този 🙄. Наистина си доста объркана и не ориентирана.

Жената е като маймуните, държа клона, хваща се за другия и тогава пуска първия.

Общи условия

Активация на акаунт