Любители на котки - Тема 163

• 34 502
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Чак да играя не. Мятам му топче чат пат, с една въдичка понякога, но за кратко.. Най обича като правя нещо да ми се вре в ръцете... и да следи всичко. Но често е сам. Аз живея сама и като съм на работа той стои сам. Затова исках да го извеждам, но пък не можем да сложим ваксина..

# 241
  • София
Момичета, да ви се похваля, моят бръмбъзък Бейбо вече почна активно да се вписва в котешкия прайд, т.е. тройката хаймани. Вписването му се изразява в безумно смело натискане на всичко, що е с лапи и опашки. Отива право към тях и се бухва в някого от тях, даже вади нокти и замахва да ги бие! Обаче те явно усещат, че е още бебе и никога не го хапят силно. Аз отначало много се страхувах да не го наранят, обаче те са удивително тактични с него. Като им досади, го прескачат и почват да го тупкат с лапи. На мен ми беше много жал за Бейбо, че си няма връстниче коте да си растат заедно, обаче тоя смел бръмбъзък си намира идеална компания. Много им се радвам. Сега да видим как ще ги обезпаразитявам, ветката каза, че мога спокойно с препаратите за възрастни котки, но да не навредя косвено на Бейбо... Само от това се опасявам. А за него най-вероятно пудра, ако се наложи.

# 242
  • Бургас
Франки изглежда доволен кот...Ако спи усмихнат...всичко е наред.

Бейбо е смел малък лъв!
Харо при влизане на външен човек,предвидливо се напъхва под леглото и се преструва,че го няма изобщо...
Явно големите го харесват и са го приели малкия бебок,щом не го поопердашват здраво...
Много се радвам...
Харо е пъзльо.Веднъж яде бой по дупето,днес опита пак да хапе,само вдигнах ръка и веднага спря...Е,ако му пощуреят хормоните,може и той да пощурее,знам ли...

# 243
  • София
Бебка ❤, май расте (3,5 месеца)...

Прекрасна е... и никой не проявява интерес към нея 😿

# 244
  • Бургас
Обожавам Бебка...
Дано има късмет...

# 245
  • Бургас
Прекрасни са пухчовците Heart
И ние сме пет мъника и направо не знам... Трябва да им намеря дом, но е много, много трудно Cry

# 246
Първа разходка с Франки. Надянах нагръдника и повода и на ръце около блока. Зад блока го пуснах малко. Стои на тръни и трепка при всеки шум. Скача по мравки и трееички. Появи се куче и го грабнах..после пак го пусках за малко, но като усети повода се мята. Пак гуш и вкъщи. Пътьом се заинтригува от едни гълъби.. През цялото време е като навита пружинка в ръцете ми и очаквам всеки момент да скочи по главата ми ако нещо го сресне. Вкъщи му избърсах лапите с мокра кърпичка криво ляво.. разтърча се малко нервно из къщи и искаше да си маха нагръдника. Засега толкоз.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 11:34 от pandorina

# 247
# 248
  • Бургас
Франки е смел...
Хари щеше сигурно първо да реве,после да се опита да избяга и да се скрие...
Вкъщи си е в безопасност...
Днес прави шест месеца.
Май съм ужасна котешка майка,не съм купила нито балон,нито лакомство...

# 249
  • Бургас
Никога не е късно за лакомства, зарежи балоните и му сервирай нещо ммммммного вкусно Heart
Цункай го от мен, сладуркото Heart Eyes

# 250
  • София
Франки изглежда доволен кот...Ако спи усмихнат...всичко е наред.

Бейбо е смел малък лъв!
Харо при влизане на външен човек,предвидливо се напъхва под леглото и се преструва,че го няма изобщо...
Явно големите го харесват и са го приели малкия бебок,щом не го поопердашват здраво...
Много се радвам...
Харо е пъзльо.Веднъж яде бой по дупето,днес опита пак да хапе,само вдигнах ръка и веднага спря...Е,ако му пощуреят хормоните,може и той да пощурее,знам ли...

Ами да, аз самата очаквах да изяде един наръч бой, щото тия не напразно съм ги кръстила тримата хаймани. Обаче те само го потупват, както казваш ти, с меки лапки, и си играят с него.
Обаче, ние вече минахме на нов етап. Няма го вече невинното сукалче Бейбо, вече има хищника Бейбо, вярно малък, но пък кръвожаден като 500 кила тигър. Допуснах да помирише месцето на батковците си, даже беше лапнал парче месо колкото половината си глава. Аз, разбира се, му го измъкнах от устата, обаче като пощуря това коте, писъци, писъци, а ако някой умее да пищи, то това е Бейбо. Накратко, нарязах му на ситни парченца, уж да му дам малко, за да видя как ще му се отрази (той и без това си е на възраст да започне с обща храна), обаче Бейбо не си оставя магарето в калта! С писъци и ревове, с драскане и хапане си извоюва да се надумка колкото му душа иска. От тоя момент нататък абсолютно отказва мляко - нито капка. Затова ще му давам преварена водичка, да не се дехидрира маймунчето.
Обаче, за пръв път виждам толкова борбено същество. Науми ли си нещо, няма за него прегради. Сега седи, доволен колкото слон, успокоен и приличащ на буквата Ф. Какво ще правим с млякото, не знам. Нужно му е, но плюе биберона и се бие. Страхувам се ужасно да не вземе да се раздриска. Но, от друга страна, понеже яде месо още вчера, трябваше вече да се е подрискал, ако не му понася месото. Стискайте палци да мине благополучно захранването, че какъвто е безкомпромисен, тежко ми се пише.
А Франки е сладък като бонбонче "Детска радост" на вид толкова невинен, дано си остане кротичкото котенце от досега. Оообаче се съмнявам.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 19:58 от detelistna.4etirilinka

# 251
  • Бургас
Хари винаги получава вкусотии...
И се гушка,никога не го отблъсквам,ако ще да е за пет минути,но и аз го гушкам,когато е в гушливо настроение.
Явно ще се разгонва обаче,странно измрявква...
И на два пъти опитва да скача и хапе,но изхъскам ли и вдигна ли ръка,спира...
Явно мамите котки добре възпитават или аз съм успяла да му кажа "не" на техен си,котешки език...
Иначе в повечето случаи е добро,доволно детенце,което си играе...

# 252
Детелинке, много забавно разказваш Simple Smile Честит рожден ден на Хари! Определено се разгонва. Очаквай ароматизсция.Прибирай обувки, не струпва дрехи на куп.. Изобщо прибирай всичко което може да бъде маркирано. Ако имаш протектор сложи на матрак. Франки вече не е захарно бонбонче.. Това захарното е май докъм 3 месец..

# 253
  • Бургас
Оф,разгонва се...
И Сузана,която беше зла,така не ме е драла:

Направо ми разпори крака,доста е дълбоко.
Ама с хъс дере.После се укротява.
Взе да мирише на пиш...
И издава странни мрявкащи звуци понякога.

Дали има опасност да ме издере по лицето така?

# 254
Естествено, че има. Внимавай. По-добре да не спи при теб. Това дето мирише не е пиш. Правиш ли разлика? Като гледам Франки колко е невротичен докато играе с мишката.. Представям си като се разгони..

Общи условия

Активация на акаунт