Любители на котки - Тема 163

• 34 498
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Ох, толкова са хубави всички ❤
Няма малко или много, просто всички са прекрасни ❤❤❤

# 676
  • Бургас
Ох, толкова са хубави всички ❤
Няма малко или много, просто всички са прекрасни ❤❤❤
Така е,хубави са...много.
Новото черно бебе също е хубаво,но аз имам страх от черни котки заради злата Сузана.
Хари дебел ли става:

Не само Преслава е с много дълга опашка...

# 677
  • София
Да не останем по-назад и ние:

Всъщност две от хайманенцата спят, а Бейбо ги е яхнал и вдъхновено си ги тормози.
Нека нощта ви е нежна, мили мои.

# 678
Не ми се струва да е дебел Хари Simple Smile Съвсем нормален си е.Аз в началото мислех и очаквах Зак да стане голям/а и жената,която ми го даде,се кълнеше,че баща му е огромен Simple SmileАз обичам оромни котки/Зак имаше непознат за мен апетит-нито детето,нито Фин обичат да се хранят,обаче на Зак опашката му трепереше,докато ядеше.После видях,че ще бъде нормален/макар,че ми казват да им изгеждал голям/и си мислех,че ще стане дебел с това ядене.Сега вече нямам идея къде отива храната.Яде,но си е фит.Търчи,вършее,наистина много яде,но не е дебел. И аз искам така Simple Smile

# 679
Ох, Бейбо е страхотен, и всички останали също, ама то това си е съвсем бебешор!

Трябва ли да правя нещо за това акне? не се чеше със сигурност Бени

# 680
  • София
red soul, наследил е гените на някой от родителите.
И аз си мислех, че Харо е огромен (а той си беше голям), но после като видях Аш как го настигна за има няма два месеца...
Отивайки вчера за малкото си спомних за клипа, който беше публикувала и рекох на ММ "ако у нас до вчера е било страшно, довечера ще е още по-страшно" Simple Smile
Бащата на Аш не съм го виждала на живо, но видях бащата на Оникс... огромен.

Имам двама лигльовци у нас... и нито един не иска да спи с мен под завивката Joy Жената от развъдника каза, че имало надежда за Аш. Сега все още било топло времето Joy

Аш започва да хапва повече и ще трябва да му следя теглото.
Може това да си му е нормалното темпо (такова беше), а просто да е страдал. Иска ми се още малко да се наслади на бебешката храна.

# 681
  • Велики Преслав
AnMary. Честно да ти кажа, някога спането при човека, може да не е много приятно. Аз докато науча моя как става номера, че да не ме буди мина време. То на лицето ми ли не лягаха, дърпаха ме за ушите, даже лявото чи ухо има белег, защото е разкъсано. Докато беше по-малък, докато спя се заигра с ухото ми и резултата е 3 шева. Добре, че не се вижда. След тово, намушква се до мен ама като се размърва и ме отвива. Та така. Не ми беше скучно докато покажа как да спи нормално при нас.

# 682
  • София
Този малкият, официално вече се казва Оникс, сякаш е роден у дома.
Само той не избяга от нас в развъдника. Другите се счупиха крачетата да избягат и до края не се показаха.
Спи при дъщеря ми, плаче си за нея Simple Smile
Жената от развъдника каза "няма случайни неща".

Аш е леко притеснен. Дано успеят да се разберат.
Аш страда за Хари и стана проклет после. Не понася никой, котка или куче.
Разликата в големината им е огромна. Даже не ми се вярва, че Аш е бил толкова мъничък Joy

# 683
Това е другата ми любима порода.Не знаех,че стават големи-пише от среден до голям.Европейските мъжки са си едри котараци/стигат до 7 кг,а аз съм имала точно такъв Лорд.Беше тартора в махалата,докато го отровиха/Ще го видим Зак,има да расте още.Надявам се да не се изложи.Оникс е чудно име и си му върви.Нося гривна от черен оникс аз Simple Smile

# 684
Много е хубав Оникс, честито.Hug

Мъжът ми прави същите грешки както с Топче, с една дума - мека Мара е. Разглезил е страшно Ушатия, намесвам се и гък няма да каже, ще ме командори мен 6 кила косми, айде...
Отказва гранула, пауч, пастет, търси само филето, на улицата все филе на скара е ял...
Жал ми е, но няма как. Като тръгне да прави бели и го извикам и започваме да водим диалог, вярвайте ми. Аз се карам, то наострило уши и ме гледа и отговаря, кълна се, че ми мечи на среща и уж не разбирали, всичко разбира ... Повече акъл имат от някои хора.

# 685
  • София
Трябва ли да правя нещо за това акне? не се чеше със сигурност Бени
Aко е акне, трябва да се засили имунната система. Например може да се добавя Ветомун, но с месеци. Ако е пигментацията, за която си мисля, доколкото знам не се прави нищо. И човешките лунички май не се лекуват с нищо. Ето я пигментацията на Боги:

В случай, че намериш някакво решение, да споделиш. Wink На мен ветеринарят ми каза, че нищо не може да се направи. А носът стана дори по-черен. Снимката е стара. И на устните има 1-2 петънца.

# 686
  • Велики Преслав
Таня, снимката на акне не се отваря. Ако може по някакъв друг начин да я видя.

# 687
  • София
Таня, снимката на акне не се отваря. Ако може по някакъв друг начин да я видя.
Снимката е от Гугъл. Ето много изображения - https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%88%D … rc=62CxSK7uKijf7M  Стават чак рани от чесане.

А това е статията, от която взех снимката - http://bgkids.hallowedgaming.com/journal/chernite-tochki-po-brad … -kotka-kakvo.html

# 688
  • Велики Преслав
Благодаря. Същото е за което си мислих. Моята Карина имаше, на брадата. Не го чешеше, но се наду много. Доктора каза да не я закачам и то само си мина.

# 689
Таня, повече ми прилича да е като при Боги, по брадата няма, не можах да го снимам по-добре

Общи условия

Активация на акаунт