Великобритания - тема {89} Лятно-Морска-Не локдаунска

• 45 881
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
И аз маската не съм спирала да я нося, при нас на работа, а и в самата болница е задължителна.

# 571
  • някъде в орбита...
Мен още миналата година ми беше голям проблем да запомня да си нося маска с мен. И съответно имах по един пакет в колата, в чантата, и в шкафа до вратата Laughing
Сега слагам маска повече заради другите - има доста хора за които е важно да се пазят, та да не се стресират излишно.

# 572
Откакто махнаха маските, не съм слагала.
Добре че е студено, ще метна един шал и с него. Днес детето излезе от училище с маска, шал и ръкавици. Имаше деца по чорапи. Моето каза, че умира от студ. Явно е забравила как се усещат -15 🤣

# 573
И ние не сме спирали с маските. За мен са много добра практика особено сега в грипния сезон.

Адвент календарите в готовност ли са вече?

# 574
  • UK
Адвент календарите в готовност ли са вече?

Ооо, тъкмо щях да питам. Дайте идеи с какво да напълня на децата календара, че да не тъпчат шоколад всеки ден. Вие какво им слагате?

# 575
Аз съм с елф, но миналата година като не идва заради "карантината" им бях спретнала адвенти - един с книги и един с играчки за елха.

# 576
  • Bristol
Аз много харесвам Лего календарите, но моите държаха на шоколадовите.

# 577
  • на малък остров в океана
На моето момиче докато беше малка купувах адвент календари на Playmobil.
Като порасна, слагах в календар с торбички разни задачи, лакомства, малки играчки за елха, пъзели. Всяка година су доволствие чакаше новите задачки. Сега, въпреки, че е на 14, се е заредила с един шоколадов и вече от 4 дена го наобикаля. 😁
Ето един много приятен и за малки, и за големи.

# 578
Моя е един от лидъл, кпйто е като къща и е повече за украса. Чекмедженцата са му много малки, засега само имат задачи. Обаче очакват и малко шоколад да има. Иначе задачите ги измислих аз, като за 5 и 3 годишно 😂

# 579
Добро утро! Нека имате спокоен, безгрижен, весел Декември Kissing Heart
Моят син е вече голямо магаре /на 17г./, но си търси календара с шоколад Laughing Продължава и с писмата до Дядо Коледа Sweat Smile Покрай него и ние пишем, че стана много красива Коледна традиция!

# 580
От месеци се готвим за сватба, камара пари дадох за дрехи и накрая малкия е със шарка 😫. Каката отива с баща си, ние оставаме у дома, много ме е яд.
Май само аз не ги разбирам адвент календарите, помня, че нашите ни купуваха, като бяхме малки, но някакси не стана традиция Simple Smile

# 581
  • Bristol
О, Veggie, неприятнa изненада 😔 Бързо и леко да минава!
Аз Адвент календари за първи път тук видях Simple Smile
Нашето пътуване също се обърка. Исках дълъг уикенд в България да имаме с децата, да видят бабите си. От няколко години не са ги виждали! Но заради новите правила за влизане в УК, дъщерята със сигурност няма да дойде с нас.
Живи и здрави да сме, дано догодина малко се успокои ситуацията.

# 582
Здравейте,имам нужда от помощ.Дъщеря ми работи във Великобритания,в една ферма.Преди 13 дни ,и излезе положителен теста.Там ги изолираха,имаше 70 човека положителни.Не ги е преглеждал лекар.Симптомите и бяха загуба на вкус и мирис,и кашлица.Всеки звънеше в България да пита с какво да се лекува.Намерих в интернет сироп за кашлица,и спрей вит.Д.Също и нурофен,изпратих и снимки да и ги купят.Вече,е здрава.Но казва,че косата и пада.Какви комбинирани витамини може да си вземе,за подсилване и за косата?Просто не им знам английските наименования,а фермата им е сред нищото.Имат само една малка аптека,и малък магазин.Благодаря предварително,на отговорилите💐

# 583
Ambar, вит А и е, може да си поръча онлайн от Holand and Barret, ще и ги докарат до адрес. Или някакви комбинирани пак от там, има избор.

Вежи, напълно разбирам.
Голямата има рожден ден в неделя, букнала съм място, торта незнам си колко пари и тн. И и се появиха едни пъпки, незнам още какво е. За капак се и разболява, като нищо ще е болна.

# 584
  • UK
Здравейте,имам нужда от помощ.
Нека просто попита в аптеката, там ще и дадат най-добрия съвет.

Общи условия

Активация на акаунт